I run each thin me ...
Bence iç...
I run each thin me ...
Bence iç...
Kimin neyi tartıştığını anlayamadım Hindistan'daki bir mahkeme sağlıksız diye karar almış koruması, avukatlığı da bize düşmüş ben hiçbir cins kolayı içmiyorum pekçok sebebi var kimseyi de ilgilendirmez kimseye de içmeyin diye baskı yapmam lakin bu bambaşka bir olay ''zehirli atık, tarım ilacı'' ne demek? Direk kanser demek, şu tv de her reklamdan önce bağırta bağırta karşımıza çıkan şişe bayağı beyin yıkıyor demek ki!
Bende şu renksiz meyveli sodanın çok zararlı olduğunu duymuştum. Söyleyen de sağlıklı beslenme konusunda hassas mühendis bir arkadaşım ve mutlaka araştırmıştır. Gerçi bu kolacıların uydurması da olabilir iyice incelemek lazım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
coca-cola ve pepsi nin zeka geriliği yaptığını okumuştum demekki doğruluk payı olabilir bir arkadaş bu konuda açıklama yapmış ben şahsen bu düşünceye katılıyorum
Dedem 1901 doğumluydu rahmetli, 98 yaşında vefat etii toprağı bol olsun. 97 yaşında hala her hafta 2 kaeh rakısını içerdi... 20 sene de sigara içti... Bünye meselesi.. Hiç kilolu biri değildi. Hep incecikti. Coca Cola da içerdi her pazar kıymalı pide yaptırırlardı fırında, onunla beraber Cola içerdi son nefesine kadar. Coca Cola içmeyip 150 yıl yaşamayı kim ister ki..
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
beyler ayran diyorum
çalkala mehmet çalkala
çalkala zeynep çalkala
sıcaklarda tuzlu ayran ooohh mis bu mis
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)