Aslında eşek olan aptal olan benim ki bilgisiz ama bildigini zaneden insana laf anlatmaya çalışıyorum..
Biz mühendis/yöneticiler olarak emir veririz şunu şöyle çiz bunu bunu böyle yap diye , o EMİR alan işi çizen veriyi giren insan bunu kendi yaptıgını zaneder türkiyenin sorunu bu aslında ...Emir alan kendini mühendis ben olmasam bir şey yapamaz zaneder, ..Mühendis o şeyi çizmeyi bilmediginden çizmez o işe zaman ayırmak istemez vaktini daha kıymetli işler ile harcar ,yoksa sıkışır ise yaparda..
benim tek yanlış yazdıgım şey yıllar yıllar yıllar geçmiş unutmuşum , brezilya yerine arjantin olacak.. ehh aradan 25-30 yıl geçmiş latin amerika ülkesnide karıştırıyım artık o kadar olsun...
CL2 Motor
https://en.wikipedia.org/wiki/Renaul...nte_engine#C2L
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
bu motor aslında 1,4 motor olan eski motorun karbiratörün büyütülerek yapıldı çakmasyon bir şey o yüzden de sorunları var,
Zaten bu arabayı üç ülkede satıldı
Bu uydurmasyonu işi yapan arjantin , Türkiye birde yine o taraflardan bir ülke kolambiya ,peru gibi bir yerlerdi ... Sağlam bir şey olsa Reonult merkezin onayladıgı birşey olsa zaten dünyaya satılırdı...