Ben de evden çalışıyorum
Shot ile 50lik Jack Dan aldım. Doğalgazdan ucuza geliyor.
icraya düşmeyiz ya olmadı motoru satarım
%35 zam geldi ve home office genelde. geçen sene 450 geliyorsa bu sene 1000 gelir. kökleyemem :D
hanım yokken mont ile oturmayı planlıyorujm
abi eylül daha betermiş. dün cok üşüyorum dedi de iyi bari salondaki 1 tanesini acalım hava kırılsın dedim. sonuc : "üşüyorum niye pintilik yapıyorsun" cümlesi ve evin yarısını açmak oldu.
aga daha da ucuza gelsin diyorsan konyak iç, viski pağlığ
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Son zamlardan sonra babamla konuştum kombi ve doğalgaz tesisatını kaldırıp eve tüp ve soba alacağız yakıt olarakta tezek kullanacağız üstünde çay demleyip portakal kabukları yakacağız.
Bende dün gece kombinin marşı na bastım ay sonuda agdaş bana basacak
Ben de son bir haftadır kombiyi çalıştırdım. Evde çocuklar olmasa kalın giyinip biraz daha idare ederdim ama hasta olunca doktor masrafı daha çok olacak diye hesap yapınca kombiyi açtım biraz.
Sabah yine çocuklara ayağınıza çorap giyin, yaz bitti artık diye söylenirken buldum kendimi. Covid nedeniyle evden çalışıyoruz, zaten bütün gün bilgisayarlarım çalışınca elektrik faturası da yüksek gelmeye başlamıştı.
Hiç sevmiyorum kışı. Kış zengine güzel.
Eve sadece uyumak için gittiğini düşünüyorum )
ev dogalgazlı diye 400 tl fazla fiyat biçiyorlar, 500 de dogalgaz desek sadece dogalgaz için 900 tl veriyorum ayda.
psikolojim bozuldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)