Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangi Marka Benzinle 2Lt İle Daha Fazla Yol Aldınız ?

Katılımcı sayısı
8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • SHELL KURŞUNSUZ ( Normal )

1 12.50%
  • BP KURŞUNSUZ ( Normal )

7 87.50%

Anket = Benzin Farkı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Zealsun ZS 200 GSXR :)
    Arkadaşlar Kafamı kurcalayan bir soru var ve bunun içinde Yardımlarınıza dolayısıyla. Reklam falan değil merak ettiğim konuya gelirsek.

3 ila 4 Aydır dikkat ediyorum Arabadada olsun Motordada

A-) Shell'den Aldığım Benzinle Daha az Km yapıyorum Fakat farkı Hıza Azda olsa yansıyor. Ortalama bişi söylemem gerekirse 2 Lt ile 85 ila 90 Km (motorciklet için)

B-) Bp den aldığım benzinle Hızda hiçbir değişim yok Normal yol alıyorum ama 2 lt benzinle gene ortalama 100 - 105 Km Arası yol gidiyor. (motorciklet İçin)

süratlerde sabit tutullduğunda sonuç gene aynı Bu konuya dikkat eden arkadaşların yada dikkat edecek arkadaşların görüş ve oylarını bekliyorum Maksat oy vermek olsun diye bu konuyla ilgilenmeyen arkadaşların oy kullanmamalarını rica edecegim herkese şimdiden teşekkürler. Ayrıca 2 Markadada aynı yol güzergahlarıda kullanılmıştır. durkalk ve trafik sıkışıklıklarıda göz önüne alınmıştır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Aytekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZS200GS
    Seninle olan samimiyetime dayanarak bişey derdim şimdi ama forum kuralları gereği akşam derim ben sana diyeceğimi

Shell'de ben de bir gariplik hissediyorum, km bazında hiç öçlüp biçmedim ama ayak alışkanlığımıdır nedir genelde oyumu BP'den yana kullanırım.
    Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...

Motosikleti
    Zealsun ZS 200 GSXR :)
    arkadaşlar motorunuza koymuş oluğunuz benzine bu kadar duyarsız kalmanız şaşırttı beni yinede okuyanlarda sağolsun ne diyelim sağlık olsun.

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Kesinlikle Bp derim ben.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben bu anketten hiç birşey anlamadım.
    ==============================
    ==============================

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    bencede aslında diğer markalarıda koymalıydın ki seçme hakkımız daha fazla olsun.
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

benim öyle benzinleri daha test etme şansım olmadı ancak shellden aldım ilk benzinimi depoyu ilk shelle doldurdum halen bitmedi benzin(o anlamda değil fazla km yapmadım daha) ancak bir dahakine bp yi deniyeceğim heralde rodajdaki bir motorun verileride önemlidir
    Kask tak!

cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben shell koyunca motorun sesi çalışması daha iyi gibi geliyo bana.ama km olarak hiç hesaplamadım.dahamı çok dahamı az gittim diye.
    beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadasım bilindiği gibi 95 ve 98 oktan benzin var sen aldıgın benzinin litre fiyatına dikkat etbence shell sanırsam biraz daha pahalı ondan az km gidior olabilirsin oktanı yüksek olduğu içinde hıza etkisi olabilir ne de olsa ferrarinin sponsoru

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler