Garajdaki yangın mutfağa sıçradı.
Reklamlar
-
Konuyla alakasız ama attığım yazılar paylaşılmıyor hic görüntülenme almıyor nasıl mesajları mı halka açık yapcam ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
Beyler yardım edin mesajlarımı paylaşıyorum ama hep 0 görüntülenme alıyor nasıl cozcem
Reklamlar
-
Mertflix adlı üyeden alıntı
Konuyla alakasız ama attığım yazılar paylaşılmıyor hic görüntülenme almıyor nasıl mesajları mı halka açık yapcam ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
Beyler yardım edin mesajlarımı paylaşıyorum ama hep 0 görüntülenme alıyor nasıl cozcem
Aha ben gördüm işte yazını.
-
Ercument adlı üyeden alıntı
80'li yıllarda çocuktum, babam ayakkabı ustası (işçi) olarak çalışıyordu o yıllarda. Cumartesi günleri eve tatlı almadan gelmezdi bizde sokmazdık zaten. Tatlının adını hala bilmiyorum, üstü sert kadayıf ortası fıstık altı yumuşak kadayıf. En son baktığımımda kilosu 130 TL. idi. Arasıra tatlının yanında bonus olarak pirzola bile getirirdi. Şu benim bu rutini yapmam imkansız.
Burma tatlisi. Ankara'da 4. caddede sirf burma tatlisi satan bir magaza vardi hatta...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Burma tatlisi. Ankara'da 4. caddede sirf burma tatlisi satan bir magaza vardi hatta...
Çokta özel bir ismi yokmuş
https://www.karakoygulluoglu.com/fistikli-tel-kadayif
-
Mertflix adlı üyeden alıntı
Surekli farkli basliklarla ayni konuyu actigin icin gormezden geliyoruzdur belki ?
-
hokahey adlı üyeden alıntı
başkan boş ver bu işleri,
keyif çayı içip keyfimize bakalım, ne bileyim bana biraz abartılı geldi.
-
Malesef gelecek te parlak durmuyor. Dolar an itibariyle 8.06
-
The Dude adlı üyeden alıntı
başkan boş ver bu işleri,
keyif çayı içip keyfimize bakalım, ne bileyim bana biraz abartılı geldi.
Hızla fakirleşiyoruz. Zevk alma'ğ'a bakalım bence. Her gün sıkıntı, her gün stres; duvarı nem insanı gam yıkarmış hacı abi.
-
Eski zamanda "devalüasyon" diye bir şey olurdu , hükümet başkanı basın toplantısı yapar , "3 lira olan doları 5 lira yaptık" derdi erkekçe. Sonra da maaşlara da o kadar zam yaptık der gönül alırdı. Hatta Özal memurlara %100 zam yapmıştı ilk geldiğinde. Ne günler imiş.
-
Yangın,itfaye,hortum.... Anladınız siz olayı.18 yıldan beri yapmayın etmeyin diye yırttık kendimizi dinletemedik.Adamlar inatla ekonomiyi bu hale getirenleri savundular.Artık kriz en alt tabakayı da vuracak.Temel gıda fiyatları iki,üç katı da çıktığında belki akılları başlarına gelir.
-
Bu şüpheli. Ülke insanı uzun süredir gerçeklerle bağını koparmış durumda , fakirlik , açlık vs. onlara bir şey ifade etmiyor , en azından bir kısmında. Dış güçlerle ve hainlerle savaş verildiğini , bedelinin bu olmasının normal olduğunu falan düşünüyorlar. Sosyolojik bir açmaz durumundayız , nasıl çözülecek şu an için bir fikrim yok.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Hızla fakirleşiyoruz. Zevk alma'ğ'a bakalım bence. Her gün sıkıntı, her gün stres; duvarı nem insanı gam yıkarmış hacı abi.
demir nemden insan gamdan çürür.
robocop
hele bakın ekonominin hâline,
kocalanmış, dişi düşmüş geliyor.
ecel kuşağını sarmış beline,
dolar sekizi aşmış geliyor.
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
Bu şüpheli. Ülke insanı uzun süredir gerçeklerle bağını koparmış durumda , fakirlik , açlık vs. onlara bir şey ifade etmiyor , en azından bir kısmında. Dış güçlerle ve hainlerle savaş verildiğini , bedelinin bu olmasının normal olduğunu falan düşünüyorlar. Sosyolojik bir açmaz durumundayız , nasıl çözülecek şu an için bir fikrim yok.
Haklısınız.Belki de 50 yıl sonra ülkenin içinde bulunduğu durum psikoloji kitaplarında okutulacak.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
kan bağışına 5 litre ayçiçek yağı
dalağa lastik seti
böbreğe sıfır 50 cc makine ...
bundan kelli böyle.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Haklısınız.Belki de 50 yıl sonra ülkenin içinde bulunduğu durum psikoloji kitaplarında okutulacak.
Yurtdisindaki birkac arastirmacinin kitabinda olacak bunlar muhtemelen. Turkiye'de kimse yazamayacak.
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Yurtdisindaki birkac arastirmacinin kitabinda olacak bunlar muhtemelen. Turkiye'de kimse yazamayacak.
Uzun zaman önce facebook hesabımı kapatmıştım, twitter falan da sadece okuyorum, çok nadiren buraya yazıyorum ama buraya yazarken de korkuyorum artık.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Uzun zaman önce facebook hesabımı kapatmıştım, twitter falan da sadece okuyorum, çok nadiren buraya yazıyorum ama buraya yazarken de korkuyorum artık.
Gazete okumuyorum, Facebook hesabim acik ama kullanmiyorum, Twitter'i artik okumuyorum cunku moralim bozuluyor, buraya yazarken de cok dusunuyorum. Ulkede cogu insan artik "muhbir vatandas" seklinde yasiyor. Kimseye de guvenemiyorum.
-
Motosiklet Eğitmeni
Yazdıklarınızı abartılı buluyorum
Alın taze çay
Çay için!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Az once izledim, anlamak icin ekonomi bilmeye gerek yok, ben de makro ekonomiden anlamam zaten. Adam daha ne diyebilir ki?
-
Bazı kaynaklara göre reis TL'den attığı 6 sıfırı enflasyon ile tekrar ekleyip bir 6 sıfır atma hamlesi daha yapacakmış. Ameriga şok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)