Grip karşı bagışıklık kazanıyor musun her sene oluyorsun , ya senin antikorun kayboluyor yada virüs değiştigi için yakalanıyorsun ..
Ben okudugum yabancı makaleye inanıyorum sen de kendi savına inan ,
ZAten ortada bilgi kirliği de var koca koca ülke yöneten adamların dediği ortada
Borsi jhonson tiye aldı inanmıyorum dedi kendini hastanede buldu .
Truimp Seri dezenfektan için dedi
Bizim kisi , erzurumdan tut pekmezi getirtiyorum sizde getirtin hiç bir şey olmaz dedi..
Ben okudugum yabancı kaynaga inanıyorum bu konuda sende Triump reis inanmada gerisi mühim değil hangisine inanır isen inan
Bu işin gelecek sene temuz kadar gidecegi zaten daha önce yazdım bu sene temuz ayında belli idi , Çünkü konuşulanlara değil yapılan icraatlara bakın .
RTE ,uzmanlar o zamanalar yazın biter deniyordu , ama mart-Nisanda başladıkları kısa çalışma ödenegini önceleri 1 ay 1 ay uzatıp yetkiyi 1 ay 1 ay veriyorlardı haziranda işten çıkarma ve kısa çalışma ödenegini 2021 temuz nu kadar Cumhurbaşkanına verdiler , bitecegini düşünseler böyle bir şey yapmazlardı ..
İnsanların ne konuştukları değil ne yaptıkları önemli ..
Şöyle düşün bu iş iki sene sürecek deseler toplumlar çöker ,
VEya başka örnek;
Filmi/diziyi en heycalı yerinde kerser Eskiden reklamar az sonra az sonra diye diye diye filme7diziye 10 dakki girmezdi reklam seyretirirlerdi ,bazanda 3 dakki da girerlerdi..
Sürekli insana umut pompolarlardı, Dese ki on dakki sonra girecegiz her kes o on dakki da başka kanala geçer.
Yöneticilerinde 1 ay sonra 2 ay sonra yaza güzel diye yakın vade vermelerini yadırgamıyorum , yoksa toplumda infial olur bununda önüne kimse geçemez..
Ama aldıkları kararlardan yaptıkları
icratlardan niyet ve duruma bakışlarını anlaya bilirsiniz ..
Toplumsal bagışıklık imkansız demişsiniz olurda şimdi onu anlatmam uzun çizmem de gerek , tamamen sıfırlanmaz sadece öldürücülüğüdüşecek