Yaşadığınız tüm sıkıntıların geçiçi olduğunu unutmayın,Daha öncede bir sürü acı olaylar yaşadın ve atlattın, bunlardan nasıl kurtulduğunu düşün, Canını sıkan insanlarda geçiçi.. Herşeyin geçiçi olduğunun farkına varın, Hedeflerinize odaklanın.. Bırak herşey yerli yerinde olmasın. Bazıları da dağınık kalsın. Su akar yolunu bulur. Pes etmediğin sürecek düşmek , yenilmek değildir. Ben Pes etmem, aksine hırs yapar tekrar denerim.
Birde kafa dağıtacak şeyler bul, Kedi güzel tavsiye bence de, Motoruna veya kendine aksesuar al. Yeni bir şeye sahip olmak geçici bir süre kendini sana iyi hissetirir. Neyi gizli çözdüğünü bilmiyorum, ama yapabiliyorsan gizleme yardım al, belli ki o konuda yardıma ihtiyacın var. Kafan bozukken motora binme :D o Psikolog değil, sana tavsiye vermez dertlerini dinlemez. Akşamları arkadaşlarınla çık, dertleş. hoş bi sohbet hem ufkunu genişletir olaya farklı açılarla bakmanı sağlar, hem de kafan dağılır. Biz insanlar yalnız kalmak için tasarlanmamışız. Yalnızsan buna bir son vermenin yollarını araştır
Tüm bunlar iyi gelirse " @mavzer-i "e bir çayda benden ısmarla :D