Sorununun ne olduğuna dair tahminlerim var fakat yazacaklarım tahminim doğrultusunda değil. ..Biraz dağınık olacak, fakat sen toparlarsin özet geçiyorum. ..
Fiziksel sağlığını korumalisin en fazla kafayı yersin ya da öbür tarafa işte, fazla takmaya değmez yani..
Fiziksel sağlığını korumak için için hafif spor tempolu yürüyüş ve beslenmene bakmalısın, hele pandemi izin v.s sebebiyle duvarlar arasına tıkılıp kalma..Güneş açık hava iyidir, insan doğasında ne varsa o, uc bin yıl önceki neyse biz de oyuz aslında, gelecek ve yarın kaygının olmasin çok ve saat yönünden düzenin belli olsun..Fiziksel sağlık psikolojik sağlığını düzeltir, aynı şekilde tam tersi de mümkündür.
İlaç elbette gereklidir fakat abarti doz alımından kaçın, yarın öbür gün bırakabilirsin kendini toparlarsan
Iyi bir ailen varsa ailen veya yüzde yüz emin olduğun bikac arkadaşın dışında kimseye güvenme aslında güven iyi ve gereklidir..Fakat o ölçüde hayal kırıklığı olur.Is hayatında kimseye yüz de yüz güvenme merhaba merhaba.Duygusal ilişkilerinde, ise biraz matematik olduğunu unutma, bu dünyaya tek gelmedin mi? Bu işlerde de önemli olan sensin yani.
Mutlu olmaya çalışma, mutsuz olmadığında yeterlidir.Eskaza mutlu olursan da keyfini cikart
Nasılsa mutsuzluk yok mis..
Tam olarak iyi hissettirecek sevdiğin tek birşey bul ve ona odaklan. İlişkide olmadığın insanlara çıkarsız ve karşılıksız yardım, hayvanlar, motosiklet, borsa, muzik, para, din, dünya barışı v.s. ne olursa.Burada on koşul maymun iştahlı olmamak..Sadece senin bilebilecegin bir seçenek işte..
Gelecek planın varsa, kasmadan, esnek ve değiştirilebilir zaman yönetimi programı yapabilirsin..Bikac yillik kalkinma plani gibi dusun..Gerçi hayat planları bozuyor ama yolunda olmak iyidir en azından mutsuz olmazsin..Çok da kasma..
Bugünün tekrarı olmadığını unutma, bugünün koftiden bile olsa koftiden oluğunu bilmek farkında olmak iyi gelecektir..
Ufak bi ekleme, dert ve sorun, hatta benimkiler hakkında bin (mecaz yok) sayfa yazabilirim.Fakat bana zarar! , ilaç kullanmıyorum, milyonda bir populasyonda gorulen durumlarım var, ve geriye dönüşsüz.Tıp motosikletlerden daha yavaş gelisiyor
Fakat no problem, hayat güzel. .
Kendine iyi bak..