Hayvansever Motosiklet Sürücüleri
Reklamlar
-
kakayı temizlemezsen seviyorum demeyeceksin.
önce kusmugunu, mamasını, maltını herşeyiyle ilgilen, üstüne kakalı poposu ile otursun o kokuyu hisset sonra seviyorum de
Reklamlar
-
arndiol adlı üyeden alıntı
önce kusmugunu, mamasını, maltını herşeyiyle ilgilen, üstüne kakalı poposu ile otursun o kokuyu hisset sonra seviyorum de
hee bak kusmuğunu ben temizliyom işte :D
-
Aynen ya her gün aynı şey kaka eleme sırası diye bi sıra var evde
-
ben hayvan gibi hayvan severim..
-
Ekrem_06 adlı üyeden alıntı
Aynen ya her gün aynı şey kaka eleme sırası diye bi sıra var evde
bizde kavgası var, kediler yüzünden hanım ile aramız bozuldu. yok kakayı sen yap ben bunu yapayım tartısması sureklı
-
bizde kavgası var, kediler yüzünden hanım ile aramız bozuldu. yok kakayı sen yap ben bunu yapayım tartısması sureklı
dönüşümlü değilde görev ilelebet kalacak yani birinizde :D
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
dönüşümlü değilde görev ilelebet kalacak yani birinizde :D
sorma, hanım masaya yumrugunu vurup sen yapacaksın ulan der diye korkuyorum
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
sorma, hanım masaya yumrugunu vurup sen yapacaksın ulan der diye korkuyorum
yumruk masaya inmeden önlemleri al.
her şeyi sen yap :D
-
17 Şubat 2021, 00:13
Herkese iyi akşamlar, kedime nd kitten mama alıyordum. Fakat 5kgsu 400tlyi aşmış durumda ve nedense benim kedime 5kg 2ay bile yetmiyor. İşin garibi de kedim sadece 4kg. Yani bol yemesine rağmen çok hareketli olduğundan oldukça fit(evet evet fit ) bir dişi. Hal böyle olunca daha uygun fiyatlı kedi maması aramaya başladım. Şu anda 10 aylık, aslında kızgınlık da geçirdi ve bu yüzden yetişkin mi alsam kararsızım. Bütçe açısından her ne kadar daha uyguna bir mamaya tekrardan dönmek istemesem de durum şu anlık maalesef böyle. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
17 Şubat 2021, 11:06
-
17 Şubat 2021, 12:45
ben de kanarya besliyorum. Mukemmel hisli bir dost. Kedi de istiyorum ama kanaryayla problem olucak.
-
17 Şubat 2021, 20:54
ALİCEM adlı üyeden alıntı
Herkese iyi akşamlar, kedime nd kitten mama alıyordum. Fakat 5kgsu 400tlyi aşmış durumda ve nedense benim kedime 5kg 2ay bile yetmiyor. İşin garibi de kedim sadece 4kg. Yani bol yemesine rağmen çok hareketli olduğundan oldukça fit(evet evet fit
) bir dişi. Hal böyle olunca daha uygun fiyatlı kedi maması aramaya başladım. Şu anda 10 aylık, aslında kızgınlık da geçirdi ve bu yüzden yetişkin mi alsam kararsızım. Bütçe açısından her ne kadar daha uyguna bir mamaya tekrardan dönmek istemesem de durum şu anlık maalesef böyle. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
petlebi sayfasında 300 lira
bu arada 10 aylık olduysa o artık yetişkin
ben 10 kiloluk alıyorum nd nin 6 ay gidiyor
-
17 Şubat 2021, 22:12
adı mila. toprağa ektik, 3 yaşına geldi
-
18 Şubat 2021, 09:01
ALİCEM adlı üyeden alıntı
Herkese iyi akşamlar, kedime nd kitten mama alıyordum. Fakat 5kgsu 400tlyi aşmış durumda ve nedense benim kedime 5kg 2ay bile yetmiyor. İşin garibi de kedim sadece 4kg. Yani bol yemesine rağmen çok hareketli olduğundan oldukça fit(evet evet fit
) bir dişi. Hal böyle olunca daha uygun fiyatlı kedi maması aramaya başladım. Şu anda 10 aylık, aslında kızgınlık da geçirdi ve bu yüzden yetişkin mi alsam kararsızım. Bütçe açısından her ne kadar daha uyguna bir mamaya tekrardan dönmek istemesem de durum şu anlık maalesef böyle. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
kesinlikle Fitmin markasını öneriyorum. içerik olarak n&d'den daha iyi ve isme para vermediğiniz için bir tık daha uygun.
6 aydır kullanıyorum, gayet güzel. 10 kilosu 400-450 arası değişiyor.
12 aylıga kadar kitten öneriyorlar ama 10 ay sonrası yetişkine de geçebilir. eğer karşıtlıgınız yok ise mama değiştirmeden önce kısırlaştıp sonrasında kısır mama ile devam etmen.
böylece tekrar tekrar mama değiştirmemiş olursun.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
18 Şubat 2021, 11:21
Cevaplarınız için çok sağ olun. Açıckası normalde bu ay kısırlaştırma ameliyatını yaptıracaktım fakat baya masraflı bir ay oldu ondan dolayı erteleme durumunda kaldım. 2 3kg olan bir mama alıp o döneme dek kıdırlaştırtacağım bakalım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)