Burası iyiymiş.Yerimi aldım.evde kediler mi var ?yoksa kedi evinde mi yaşıyorsunuz? ))
arkadaşın nasıl yaptıgını bilmiyorum ancak 2 kedi var ise 2 kum olması daha mantıklı. zor olmaz.
ancak kedi sayısı fazla ise her tarafa kum koyamayacagınızdan ortak kum kullanılabilir. 2-3 günlük gözlem sonucu hangileri ortak kuma yapıyor hangileri yapmıyor tespit edip kum sayısını düşürüp cogaltabilirsiniz.
benim 3 aylık kedim günde 6 serce parmagı boyutunda ve kalınlıgında kaka yapıyor, 1.5 gün değiştirmezsem mıyıklıyor değiştir diye. zaten kucucuk kediden bu kadar dışkı nasıl cıkıyor anlamış da değilim.
Ortak kaba koydugunuzda kedi sayısına göre hem günde 2 kez değiştirmeniz gerekir hemde 20 gün giden kumu 4-5 günde bir değiştirmek gerekir.
tabi istisnalar da vardır
mürettebatım
valla babam eve kedi giremez siz bakamazsınız önce kendinize bakın diyodu
şimdi kendisi kedi besliyor evinde
ben bi kedi daha sahiplenicem dedim hiç bişi demedi
bu arada ben motorumun altında kedi ve köpek maması bulunduruyorum dışarı çıktığımda dışardakilere vermek için keşke imkanım olsa da hepsini sahiplensem
fotoğraf biraz iri.
dün tasmanın üzerinde zincirin bağlandığı demiri kopardı, iyice hayvanlaşmaya başladı.
Yahu benimki kızgınlık dönemine girmiş. Her yere poposunu sürtüyor göt havada dolaşıyor Daha 6 aylık kısırlaştırmak için de çok küçük. Umarım uzun sürmez bu dönem. Yavrucak yerinde duramıyor full miyav :(
ben tam 1 sene sonra kısırlaştırdım. o zamana kadar kafam rahattı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)