Hayvansever Motosiklet Sürücüleri
Reklamlar
-
cohh pahalı bence mama değiştir.
fitmin'i deneyebilirsin , içerik olarak nd'den daha iyi :D
Reklamlar
-
arndiol adlı üyeden alıntı
cohh pahalı bence mama değiştir.
fitmin'i deneyebilirsin , içerik olarak nd'den daha iyi :D
ben bunun mamasını izin almadan nasıl değiştireyim bana bi akıl ver :D
-
aksam böbreğini calıp satıp kendine istediği mamayı alabilir. aman dikkat
---
benimkiler gariban, ne versen yiyo.
[IMG][/IMG]
-
seninkiler de büyüyünce terör estirecek gibi duruyo :D
-
yok be prenses bunlar.
birbirlerine gelince uçan tekme atıyorlar ben bi yakalıyorum aglıyorlar :D
-
benimkiler gariban, ne versen yiyo.
Aynen bizimkilerde. Etli bir şey yersek hiç kafasını kaldırmadan gömülüyor
Diğer türlü bir kokluyor bir de bize bakıyor, sonra bakıyor başka çare yok tabağını bitiriyor.
Yapacak bir şey yok. Biz ne yersek o da aynı, madem ailenin bir parçası...
-
Seramik adlı üyeden alıntı
Aynen bizimkilerde. Etli bir şey yersek hiç kafasını kaldırmadan gömülüyor
Diğer türlü bir kokluyor bir de bize bakıyor, sonra bakıyor başka çare yok tabağını bitiriyor.
Yapacak bir şey yok. Biz ne yersek o da aynı, madem ailenin bir parçası...
kendi yemeğinden verdiğinde osurmuyor mu yav :D ben nadiren veriyorum verdiğimde 1 gün boyunca gaz bombası yapıyor kokudan bayılıyoruz :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
kendi yemeğinden verdiğinde osurmuyor mu yav :D ben nadiren veriyorum verdiğimde 1 gün boyunca gaz bombası yapıyor kokudan bayılıyoruz :D
Hocam bizdeki evden çok dışarıda dolaştığından pek fark edemiyoruz
Sizinkisi size karşı bir silah geliştirmiş olmasın.
Not olarak: tabi ki onun besin alamayacağı yemeklere göre ayrımcılık yapıyoruz.
-
benim yediğim yemeklerde gerekli protein olmadığından ve metin benim yemeklerimi beğenmediğinden kedi mamasından ilerliyos :D
-
büyük ihtimal benimki kokarcadan evrimleşti.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
iskandinav death metal muzik gruplarına album kapağı pozu veririm bakışı atmış.
-
hey masallah, kuma yapıyor mu bu?
henüz alıştıramadık biraz agresif kendisi
-
alışır alışır, hepsi kedigil sonucta
-
Bunlarda bizimkiler yılbaşından hatıra
Hepsini sokaktan bulduk sahiplendik
-
hocam zor olmuyor mu böyle
bende 2 kedi var, 1-2 sene sonra da kücük ırk bir köpek almak istiyorum ama olur mu diye korkuyorum.
yılbaşı temanız mukemmel olmus
-
Olmaz olur mu ama hanımda bende dayanamıyoruz. Son sahiplendiğimiz ufaklık kördü. İlk halini görsen inanamazsın. Şimdi hepsi tıknaz onlar için kaç kere ev değiştirdik. Bu arada köpek konusunda her türlü yardımcı olabilirim. Yaklaşık 12 yıldır köpek besleyip eğitimde veriyorum.
-
o kadar zor ise gözüm korktu valla :(
2 kedim var, 2side kücük. Dogal olarak cok yorucu oluyor. Genel olarak kendi aralarında takılıyorlar fakat bana kafayı taktıkları vakit tüm günümü zehir ediyorlar :D
Köpek önceden bakmıştım gecici yuva olarak , 3 yıl kangal, 1 yıl alman kurdu, 1 yıl boxer . Hepsi büyük köpeklerdi, istemedikleri birşeyi yaptıklarında ani tepkiler veriyorlardı. Kedilerle aynı yere koysam sinir etseler muhtemel kafalarını koparırlardı.
Eğer 2 kedi 1 köpek cidden zor ise zaten o topa hiç girmeyeceğim, kedilerle devam edeceğim .
Tanıdık veteriner olmadıgı için zaten ekonomik olarak zorluyorlar bazen, bir de evde huzursuzluk olursa iyice modum düşer.
-
valla ben sadece mama ve kum taşıyorum. herşeyiyle annem ilgileniyo. zor geliyor mu gelmiyormu bilmiyorum ama metin bi kere miyav dese dünyalar annemin oluyor.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
valla ben sadece mama ve kum taşıyorum. herşeyiyle annem ilgileniyo. zor geliyor mu gelmiyormu bilmiyorum ama metin bi kere miyav dese dünyalar annemin oluyor.
bizde kedi bakıyor diyoruz heheyyyy :D o kakayı temizlemezsen kedi bakıyorum diyemezsin
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
bizde kedi bakıyor diyoruz heheyyyy :D o kakayı temizlemezsen kedi bakıyorum diyemezsin
seviyorum ama :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)