KasKta gözlük kullanılmazsa nooluR?!
Reklamlar
-
A2 ehliyeti alacas ii hoş da, sağlıK raporun da numaralı gözlük yazıldı we normalde kullanmıyorum gözlük! aklıma takılan olay şu ki; polis çewirdi dielim yolda! bakdı ehliyete resmde gözlük lüsün, kaskın içinde de gözlük takmak biraz enteresan olur bea! ceza yazar mı olay o!?
Reklamlar
-
ya taksan ne olur. bende gozluyum. denemedim daha kaskı kafamda ama .. alsam takarım
-
Yok mu hiç bu şekilde ceza yiyen watandaş yaw!? yada ewde untdum gözlüğü, kırıldıydı yeniden yaptırmaya gdiom... die bu tarz basit bi yalanla sıyrıldınız mı!?
-
bu kadar büyütme derim.. Yalnız gözlük takman daha iyi olur (ben öyle yapıyorum) hem tuhafta görünmüyor..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
Ben gözlük kullanıyorum ehliyetimdeki foto gözlüklü ama kullandığı cihaz ve protez kısmı boş......... bu zamana kadar kimse farketmedi.
-
Süper Moderatör
Eğer gözlük takman gerekiyorsa bence sağlığın için takmalısın, ilerleyebilir! Ama gerek yok küçük numara dersen polis konusunda pek sorun olmaz sanırım. Daha önce karşılaşmadım da duymadımda ama polis çevirip sorarsa "o zamanlar vardı gözlük, geçenlerde LAZER operasyonla düzelttim göz kusurumu" iyi bir yalan olabilir
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
yahu lens var de geç.hiç soranı duymadım zaten.
-
-
Mtal klavyende "k" harfi bozuk o yüzden "q" ile mi idare ediyosun. Bu tarz yazıyı okumak hem güç oluyor, hemde çok anlamsız , lütfen yazılarında türkçe karakterler kullan
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
ya amma abarttınız bu konuu bea! neyse değiştiriyorum q ları k olarak!
-
danger0, haklı arkadasım.sende yazılarında imla hatalarını abartmıssın .gercekten okumak zor boyle ( "sizde okumazsınız olur" deme sakın sadece dostane oneri bu yazdıklarımız)
turkcemizi bari bizler katletmeyelim yeterı kadar katleden var zaten..
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
ben gozluk kullaniorum...cok zor oluyo full face kaskla.once golugu cikar kaski tak sonra tekrar gozlugu tak sonra yola koyul...cikarirken de tam tersi....ama takmazsam bi halt goremiom...3 numara miyop...cizdircem biraz daha yas kemale ersin...
Manic Depression Is Touching My Soul...
-
Kural olarak polis ehliyetine baktığında orada gozluk kullandığın yazılı ise seni gozluk kullanmadığın için cezai duruma sokabilir bildiğim kadarı ile. Haklı da.. Çünkü önünü iyi görmeyen bir surucu sadece kendisini değil çevresindekileri de çok büyük tehlikeye atar.. Uygulama olarak ne kadar uygulanıyor bilemiyorum ama uygulanması son derece önemli ve gerekli bir kural bence
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
cenkmenderes, abi haklısında birde şu durum var; göz muayenesinde küçük harfleri okutuyolar! trafikde ise bu şekilde küçük yazılarla alakasız bi durum sözkonusu! Ha doğru olan tabiiki de gözlük yazıldıysa aracı kullanırken gözlük kullanmak! ama normalde gözlük kullanmayan birisi olarakdan bu konuda biraz zorlanacağımı düşünüyorum! bahsettiğim durumla karşılaşarakdan + ceza yiyen bi arkadaş warsa yaklaşık nekadar bi maddi hasara uğradı yazmasını isterim! bu arada tawsiyeler için saolun.
-
Süper Moderatör
2005 yılı trafik para cezaları listesi'ni baştan sona okudum ama bulamadım bu konuyu...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Eyong, saol abi! ceza yeyince anlarız artık nekadar olduğunu! sizlede paylaşırım!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler