Ben sana geçenlerde ne yazdım Hırbo?
Düzelmeyi bırak, birilerini terörist ilan etmeden iki kelam edemeyen Akİtler gibi abuk subuk imalarda bulunmaya başladın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
Güzel tercih. Başarılı uyguladınız, bence devam edin. @Hırbo kışkırtıcı şeyler yazıp tepki aldıkça memnun olan trolumsu bir üye... Kendisinin herhangi bir çizgisi yok. Amacı tepki almak sadece.
Ya hasmet sen ne ilginc bir adamsin sasiyorum sana.
Once salih salih diye aglardin simdi de trol demeye basladin..
Cizgim son derece belli,kicim basim hic oynamaz..
Yaptigimin trollukle uzaktan yakindan ilgisi yok..yazdiklarim isine gelmiyor sadece..aleni sekilde yaptigim dalga gecmeleri bile anlamamazliktan geldiginin farkindayim..
Bu gün döviz bürosundan 7.45 den aldım doları.
"Olsun ,ezanımızı susturamayacaklar..."
( Televizyondan duydum , Lozan'ın gizli maddeleri varmış , 2023'de dolar 8 lirayı geçerse ezanımızın sesini bir tık kısacakmışız, 10 lirayı geçerse de 3 kere okuyacakmışız,yaaa)
Şu Lozan'ın gizli maddelerini birisi bir açıklasa da (belgesiyle tabii) rahatlasak.
Ayasofya’da namaz kıldık diye oluyor hep bunlar.
Dıj güçlerin oyunu.
Motoru çaldırırsam ne b.k yiyeceğim diye düşünmeye başladım.
Motorlarınıza sahip çıkın lan arkadaşlar, çalınırsa yenisini alamayacaksınız.
Biz gurbetçiler gayet memnnuz.
Allah reise* uzun ömürler versin.
*(Temel reis)
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Dün bizim burda dolar 7.45'den satılıyordu.
Bence de kesinlikle bir oyun oynanıyor. Monopoly olduğunu düşünüyorum
"Türkiye simülasyonunda hepinize iyi şanslar..."
henüz dış güçler ile ilgili resmi bir açıklama gelmediğinden dolayı, bu ihtimali şimdilik dikkate almıyoruz.
zira, ekonomi yönetimi ya da baskın siyasi erkten henüz bir açıklama yok, var ise de ben kaçırmışım.
baskın medya da üç çomarı oynuyor.
ilk etapta akaryakıt ürünlerine, akabinde ise ithal ürünlerin tamamına bir güncelleme yapılması kaçınılmaz.
yıl sonunda ise sözleşmelere konu olan fiyatlamalar güncellenecek.
bu arada, euro ve dolar ile fiyatlanan her türlü motosiklet, ekipman ve diğer müştemilat da bundan payını fazlasıyla alacaktır.
tahminim 40.000 tl olan fiyatın 44.000 bandına yükselmesidir.
bu arada mevcut hastalığın da kendisini daha fazla göstermesi ile ciddi sınıfının bir iki tık üzerinde ekonomik problemler yaşayacağız ve çözemeyeceğiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
bu arada :
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Hükümetimiz Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi ile dimdik ayaktadır. Her türlü kriz senaryosunu boşa çıkaracak, hedeflerimize yürüyeceğiz" dedi.
Çelik, "İşi gücü kriz senaryolarına dilencilik yapmak olanların Cumhurbaşkanımızı ve bakanlarımızı hedef alan çirkin propagandaları yok hükmündedir" diye konuştu.
şeklinde bir açıklama yapılırken;
usd 7,3659
euro 8,72
Geçen ay kardeşime euro gönderdim.
Ziraat bankası ay sonuna kadar döviz ödemesi yapmayı durduklarını söyleyip ödeme yapmamış.
Şu an alıp alamadığını da bilmiyorum.
Birden aklıma geldi.
Du bi arayıp sorayım.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Dış güçler var da onlarla mücadele etsin diye seçtiklerimiz beceriksiz çıktı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)