06.08.2020 dolar kuru ve motosiklet fiyatlarının geleceği ...
Reklamlar
-
06 Ağustos 2020, 14:14
internet üzerinde:
1 usd = 7,28 tl
1 euro = 8,6666 tl (çok manidar)
doların türk lirası karşısındaki şu anlık tarihi seviyesi.
her geçen gün motosiklet fiyatları, giyim malzemeleri, yedek parça, bakım, onarım ve işletim maliyetleri için isyan ediyor olsak da, anlaşılan ilerleyen zamanlarda çok daha "gara gara" düşüneceğiz.
konu elbet bir yerlerde siyasi bir çehreye bürünecek ve gerekli yere alınacaktır.
özellikle euro'nun türk lirası karşısındaki artışı, bir çok motosiklet tutkunu arkadaşımızı üzecektir.
kur fiyatlamaları bu seviyede kalır ise markaların ay içerisinde fiyat güncellemesi yapması da olasıdır.
Reklamlar
-
06 Ağustos 2020, 14:26
Çok basit bir çözümü var "almamak" onun yerine yerli ve milli bir bisiklet alıp ve yine yerli ve milli bacaklarımızla pedalları çevirerek bu büyük oyunu da bozabiliriz.
-
06 Ağustos 2020, 14:45
Kredi ile alabilen varsa alsın motoru şu aralar. Faizler çok uygun 2 ayda o faizi çok rahat çıkarırsınız sanki ytd
-
06 Ağustos 2020, 14:47
Siyaset yapmayalım.
Not: Ekonomi çok iyi.
-
06 Ağustos 2020, 14:55
"seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?" konusuna her girdiğimde "vay arkadaş" diyordum, "fiyatlar nerelere gelmiş". Seneye neler göreceğiz acaba..
-
06 Ağustos 2020, 15:02
DRZ400 aldım.Silindir piston filan sipariş ederim yedekte durur diyordum.Herhalde seneye kadar motorun yarı fiyatı olur
-
06 Ağustos 2020, 15:11
hacı abi ordan parası neyse verelim de bi solucan deliği sar bize, 2021 e geçelim
-
06 Ağustos 2020, 15:14
The Dude adlı üyeden alıntı
internet üzerinde:
1 usd = 7,28 tl
1 euro = 8,6666 tl (çok manidar)
doların türk lirası karşısındaki şu anlık tarihi seviyesi.
her geçen gün motosiklet fiyatları, giyim malzemeleri, yedek parça, bakım, onarım ve işletim maliyetleri için isyan ediyor olsak da, anlaşılan ilerleyen zamanlarda çok daha "gara gara" düşüneceğiz.
konu elbet bir yerlerde siyasi bir çehreye bürünecek ve gerekli yere alınacaktır.
özellikle euro'nun türk lirası karşısındaki artışı, bir çok motosiklet tutkunu arkadaşımızı üzecektir.
kur fiyatlamaları bu seviyede kalır ise markaların ay içerisinde fiyat güncellemesi yapması da olasıdır.
Ne yapalim,dolar yuro artmasin diye Akdenizden,Libya dan cekilelim mi ?
Oyun cok acik degil mi ? Tesaduf mu tum bunlar ? Biraz mantiginizi,beyninizii kullanin yaa,lutfenn
-
06 Ağustos 2020, 15:53
2018 pulsarı 14300e sattım. 2 gün sonra 2015 modele 15bin falan yazmaya başladılar. baktım ki gidişat kötü tüm nakit paramla altın hesabı açtım. kredi çekip altına ya da dövize yatırmayı düşünüyorum. özellikle altındaki artış çok enteresan. bu şekilde giderse sonumuz çok kötü. korona muhabbeti bitmediği sürece altın çok iyi bir yatırım gibi gözüküyor. hem altın ons fiyatı hem de dolar kuru arttıkça altın tl karşısında tırmanmaya devam edebilir.
-
06 Ağustos 2020, 16:03
-
06 Ağustos 2020, 16:07
motorumun ikinci eli 150 binlira olana kadar beklicem. sonra gene satmıcam.
-
06 Ağustos 2020, 17:01
gram altın son 2 saat içinde iki defa 480 civarından 500 lira olup birden 480e düştü tekrar. enteresan.
-
06 Ağustos 2020, 17:04
ahmetmert58 adlı üyeden alıntı
gram altın son 2 saat içinde iki defa 480 civarından 500 lira olup birden 480e düştü tekrar. enteresan.
Hangi platformda anlık bile olsa 500 TL. oldu.
-
06 Ağustos 2020, 17:28
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Ne yapalim,dolar yuro artmasin diye Akdenizden,Libya dan cekilelim mi ?
Oyun cok acik degil mi ? Tesaduf mu tum bunlar ? Biraz mantiginizi,beyninizii kullanin yaa,lutfenn
Abi selamlar,
Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum. Ne gibi bir oyun oynanıyor lütfen bilgilendirebilir misin?
-
06 Ağustos 2020, 17:41
Conexantt adlı üyeden alıntı
Abi selamlar,
Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum. Ne gibi bir oyun oynanıyor lütfen bilgilendirebilir misin?
Bilmiyorum... bi oyunlar donuyor bence..Ayasofya icin de kizgin olabilirler bak,su an aklima geldi o da..
cok belli olmasin diye beklediler,ortalik sakinlessin diye..ve dugmeye bastilar...
Dolar,yuro bos..ezanlar susmasin,vatansiz kalmayalimmmm...zor donemlerden geciyoruz,gun birlik gunu...
Uc vakte kadar abd den turkiye hakkinda bir yaptirim haberi bekliyorumm(burda ciddiyim iste,akp nin her zaman yanindalar hic sasmaz)
-
06 Ağustos 2020, 17:46
Bilmiyorum... bi oyunlar donuyor bence..Ayasofya icin de kizgin olabilirler bak,su an aklima geldi o da..
cok belli olmasin diye beklediler,ortalik sakinlessin diye..ve dugmeye bastilar...
Dolar,yuro bos..ezanlar susmasin,vatansiz kalmayalimmmm...zor donemlerden geciyoruz,gun birlik gunu...
Uc vakte kadar abd den turkiye hakkinda bir yaptirim haberi bekliyorumm(burda ciddiyim iste,akp nin her zaman yanindalar hic sasmaz)
İroni üzerine ironi 🤣🤣
-
06 Ağustos 2020, 17:48
Ben açıkçası dünyada bizim halkımızın bir kısmı ve Yunanistan'dan başka kimsenin Ayasofya'yı bir tarafına salladığını düşünmüyorum. Ülkemiz güzel, dört bir yanı cennet ama sürekli üzerinde operasyon çekilecek kadar dünyada ağırlığı ve önemi olan bir konumumuz,ülkemiz yok. Sorunun kaynağını dış güçlerden, Londra merkezli karanlık ellerden ziyade kendi seçtiğimiz yönetimimizin beceriksizliği ve başarısızlığında aramalıyız. Papua Yeni Gine gibi haritada yerini bulduramayacağımız ülkenin para birimi karşısında paramız değer kaybediyorsa kepenkleri indirelim daha iyi. 40 yaşında bir kardeşiniz/abiniz olarak naçizhane tek önerim işinize, gücünüze sahip çıkın, dört elle saldırın, yaptığınız işte en iyi siz olmaya bakın. Çünkü şu dönem işsiz kalınacak bir dönem değil.
-
06 Ağustos 2020, 17:51
İnişler çıkışlar her zaman olur. Önemli olan istikrar:
-
06 Ağustos 2020, 18:02
Allahım yalvarıyorum. Lütfen şaka olsun.
-
06 Ağustos 2020, 18:10
hasmet adlı üyeden alıntı
Hayirdir Hasmet,cok mulayim gordum seni..eskiden dolar 5 kurus artsa dolar basliklarina kosa kosa gelirdinn..
Sende bi degisiklikler olmaya basladi,akp ile buzlar cozuluyor tabi...haberler geliyor zaten zeytin dali uzatmislar,oynasmalar yakkinda ayyuka cikar yine ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Ercument adlı üyeden alıntı
Allahım yalvarıyorum. Lütfen şaka olsun.
Ne sakasi ya...cok yakinda abd den yaptirim gelir.izle ve gor..
Tum bu olanlar ve yasanacaklar icin bir gunah kecisi bulunmayacak mi saniyosun ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)