Photoshop Çalışmlarım !!! (Artık Hepsi Burda)
Reklamlar
-
22 Ağustos 2006, 20:56
Reklamlar
-
22 Ağustos 2006, 21:22
güzel calışmalar ama kendini biraz daha geliştirmen gerek gibi
devamını bekliyoruz
-
22 Ağustos 2006, 21:42
Son çalışmada yanlış bir ayrıntı var.
1 den 14 e kadar giden "devir" olduğuna göre "km/h" yerine "1000 x" falan olmalıydı. Ben de tam bilemiyorum.
-
22 Ağustos 2006, 21:53
Tabi bu yaptığım resimler (gösterge hariç o yarım saat falan sürdü) 10, 15 dakikalık uğraşlarım yani zevk için süper olucak diye pek zorlamıyorum
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
-
22 Ağustos 2006, 22:34
Çok güzel çalışmalar paylaştığın için sağol,devamını da beklerim.
-
22 Ağustos 2006, 23:05
Ellerine gözlerine sağlık.Çok güzel çalışmalar...
-
23 Ağustos 2006, 10:47
animanyak adlı üyeden alıntı
Tabi bu yaptığım resimler (gösterge hariç o yarım saat falan sürdü) 10, 15 dakikalık uğraşlarım yani zevk için süper olucak diye pek zorlamıyorum
Bak bak bak özrü kabahatinden beter, uğraşsana canım kardeşim benim, hem kendini geliştir hem bize daha güzel şeyler sunmuş olmanın keyfini yaşa hem de paylaştığın çalışmalarının kıymetini arttır. Kenidini aşmaya çalış her konuda, ileride motor üzerinde de inşallah.
Türk, öğün, çalış, güven
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
-
23 Ağustos 2006, 11:21
selam arkadaşım çalışmaların güzel buda benden sana küçük bir jest olsun umarım beğenirsin
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
-
23 Ağustos 2006, 12:02
fotoşopçular kapışıyor
-
23 Ağustos 2006, 13:18
kardeşim iyi güzel çalışmalar da baştaki ikisi noluyo. motor forumunda değilmiyiz..
onları ciddi.com da fotoşop bölümü var. oraya da verebilirsin.
-
23 Ağustos 2006, 13:42
fuaterc adlı üyeden alıntı
kardeşim iyi güzel çalışmalar da baştaki ikisi noluyo. motor forumunda değilmiyiz..
onları ciddi.com da fotoşop bölümü var. oraya da verebilirsin.
Arkadaşım haklısın motor forumundayız fakat kardeşimiz yaptığı çalışmaları motor resmiyle birlikte bizlere sunmak paylaşmak istemiş bence bu tarz yorumla kardeşimizin şevkini kırmayalım.
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
-
23 Ağustos 2006, 13:52
Yersiz gereksiz anlamsız !!!
-
23 Ağustos 2006, 14:05
bence hepsi çok güzel olmuş. ne olursa olsun çalışmalarına devam et ve bizlerle paylaş.
bu arada emek saygı ıster arkadaşlar. motor forumunda olmak 7/24 motordan bahsetmek değildir. arkadaş emek vermiş ve uğraşmış ve bizleri kendine yakın hissettiği için bizlerle paylaşmış lütfen yorum yaparken biraz daha düşünceli olalım. kimsenin kalbini kırmamaya dikkat edelim.
-
23 Ağustos 2006, 14:13
ilk olarak Mili sana teşekkür ederim. Çok güzel bi çalışma olmuş
eğer bu forumda yer almaması gereken şeylerse modların gerekeni yapacaklarını düşünüyorum.Benim amacım her gün saatlerce vakit geçirdiğim dostlarıma yaptığım çalışmaları paylaşmak. Bu bazılarını neden rahatsız ediyo anlamıyorum...
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
-
23 Ağustos 2006, 14:28
beni niye rahatsız ediyo biliyo musun.
ben bunları photoşop forumlarında döne döne arıyorum.
sonra geliyorum bi bakıyorum aaa. buda ne. güzel çalışma gökte araken yerde buldum..
birrilerini kırdıysam özür dilerim. ve şevkini kırdıysam..
-
23 Ağustos 2006, 14:30
fuaterc teşekkür ederiz o zaman yanlış anladık seni.
-
23 Ağustos 2006, 14:41
............ ............
-
23 Ağustos 2006, 14:49
güzel güzel devam eden hadi bende zaman ayırabilirsem katılırım size
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
23 Ağustos 2006, 15:17
-
24 Ağustos 2006, 13:52
son fotoda bi fark göremedim ama k. bakma yalnız diğerleri çok hoş olmuş ellerine sağlık devamını bekleriz şu forumda ah bi rep olsa mnayka yapardım burayı ama yok işte nese keyifli sürüşler herkese
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler