Kalkip taa bilmemne galaksisinden buraya kadar geldilerse kesin uzayin haydutlari falandir onlar zaten... Yoksa ne isleri var dunyada yahu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
O degil de, Trump'tan sonra Bush'un kredisi artti. Maldi, aptaldi, ama kasitli zararli degildi...
2023'ü bilmem ama 2050 de dünyanın hakimi Türkler olacak.
nasıl mı?
2050 yılında Amerikalılar Mars'ta, Çinliler Venüs'te, Avrupa birliği Jüpiter'de
Rusya ve Hindistan Uranüs'te
Biz ise Dünyada kalacağız.
Millet olarak trafik kazası izlemeye bayılırız ama kimse kazanın tam olarak fiziksel nedeni ile ilgilenmez. Bu meselede o hesap..
ABD nin dış borcunun yaklaşık %80 i bir tek adama yani yaklaşık 20 trilyon dolar bir ailenin sahip olduğu bankalara vb finans şirketlerine...
ABD nin sahibi kim? Bu 20 trilyon dolar + ABD nin içindeki şirketlerin büyük bölümünün direkt yada endirekt sahibi kimse O.. Bu bahsettiğimzi aile ÇİN e 30 yıldır yatırım yapıyor.. Çinin finansınında sahibi bu aile..
Trump un dededen bugune ne yaptığını incelerseniz kime neye hizmet ettiğini bulmak zor değil..Bu süreç için özellikle seçilmiştir..
trump'ı seçen kesim "redneck" tabir edilen eğitimsiz, cahil kesim. bizdekini seçenler kimlerse orada trump'ı seçenlerde onlar.
Doğrudur. En medeni dediğimiz insan bile konu menfaat olunca vahşileşir. Avrupa'nın doğusu Osmanlı imparatorluğu tarafından kapatılınca bunlarda yağma yapmak için mecbur denizaşırı seyahatlere yöneldiler. Haklarını yemeyeyim, cesur insanlar. O deniz seyahatlerini yapmaya kimsenin maçası yemezdi o dönemlerde.
Kolomb'dan sonra yapılan yağma ve soykırımı yazmama gerek yok. Biliyorsunuz zaten.
bende ırkçılık yok ama arapları sevmem, türkiye dışındaki herkes benim için arap sayılır
şaka yapıyorum, bir filmde gördüğüm replikti ama gerçekten arapları sevmem, belkide dünyaya müslüman olduklarını söyleyip müslümanlık ile alakasız bir yaşam biçimi sergilemelerinden dolayıdır. amerika uşaklarıdır kendileri.
ama şimdi ben türkiye yi de sevmiyorum, yani aslında mesele basit, iyi insanların azınlıkta olduğu hiç bir ülkeyi sevmiyorum.
iyi insanların azınlık mı yoksa çoğunluk mu olduğunu anlamak için o ülkenin yasalarına ve yöneticilerinin yaşantısına bakmak yeterli.
@coq yorum yapmış, okudum tüylerim diken diken oldu :/ atatürk gibi bir liderin yönettiği bir ülkede yaşamak isterdim. öyle bir lider ki kendisine küfür edildiği halde bile karşıdakinin neden küfür ettiğini öğrenip küfür eden kişinin sorunuyla ilgilenilmesini söylüyor.
böyle büyük bir insan daha gelir mi ülkemizin başına :/
Trump zararlisinin tweeti: "Bolton’s book, which is getting terrible reviews, is a compilation of lies and made up stories, all intended to make me look bad. Many of the ridiculous statements he attributes to me were never made, pure fiction. Just trying to get even for firing him like the sick puppy he is!"
Bilemiyorum ki... Ciddi kisilik sorunlari oldugu apacik belli.
Bu arada cok bilinmiyor galiba ama Clinton Trump'tan 3 milyon daha fazla oy aldi. Gel gelelim baskanin secilmesi oy cogunluguna (popular vote) gore degil, eyalet bazli farkli bir sisteme (electoral vote) dayali oldugu icin daha az oy alan Trump secildi. Nadir gorulen bir durum... Trump ve Bush (aptal olan) dahil 5 kez olmus bu simdiye kadar, 220 yil boyunca...
Trump salak bi adam değil. Başarili bi oyuncu. Bizim reisi taklit ediyor. Ya da tayyipe denettirilip basarili olduğu olaylari kendi ulkesinde yineliyor. Iki ulkeninde kitlesi benzer cahillikte.
Insanlar kendi basarisizliklarini surekli baskalarina mal etmek isterler o yuzden bu komplo teorisyenleri bu kadar tutuluyor. Newmoto buradââaki abdullah ciftci olabilir.
Lise mezunu biraz fazla kazanmayi becerebilen bi esnafim. Toplasan 30 tane kitap okumusumdur. Bu heriflerin anlattiklari benimde cok dikkatimi cekiyor her videolarini izlerim. Dertleri youtube dan para kazanmak oldugu icin cok sallamiyorum ama bi hos geliyor yine de.
Trump devrinde daha sert ama el altından daha az iş yapan bir amerika profili ortaya çıktı gibi;
cia ekolünden pentagon ekolüne geçiş yapıldı diyebilir miyiz?
bir nevi derin operasyon anlayışından, bak kavga istemiyorum ama tokadım serttir tavrına evrildi ortam
dünya çapında bu anlayışın güçlendiğini de söyleyebiliriz
yaygın iki çeşit kontrol anlayışı var: manipülatif anlayış ve otokratik yöntemler
zencilere açılan alanın peşine, beklenen amerikanın yıkımından ziyade daha otokratik bir yönetim gelecek görünüyor
tüm kargaşa ortamından sonra halkın da isteği ve geniş desteğiyle geçilecek oraya
bu senaryo Türkiye' de de denendi; gezi eylemleri
katmanlı bir operasyona maruz kaldığımızı ve diktatöryanın yolda olduğunu o günden görüyorduk
tabi gezinin çekirdek kadrosu, tertemiz kalır amerikadan gelen görüntülerle kıyaslandığında
orada da düzgün tavır gösteren göstericiler var tabi
siyahilerin ciddi bir kısmının derdinin eşitlik falan olmadığı da göze sokuluyor
gezide el altından halkın içine sokulan bazı radikal gruplar gibi
peşinden ne gelecek sandınız?
oyun böyük yiğen dedim, sarı reyizi yedirmeyiz dedim; güldünüz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)