Sokağa çıkma yasağı iptal edildi. Haftasonu serbest.
https://mobile.twitter.com/RTErdogan/status/1268828009454280704 burdan görebilirsiniz.
Sokağa çıkma yasağı iptal edildi. Haftasonu serbest.
https://mobile.twitter.com/RTErdogan/status/1268828009454280704 burdan görebilirsiniz.
Önce diyor 700 küsürlere inen sayı neredeyse bini gördü, endişelendiğimiz için sokağa çıkmak yasak.
Sonra diyor vatandaşlarımızdan aldığımız değerlendirmeler sonucu sokağa çıkmak serbest.
Ne bileyim yani ne diyeceksin, ne diyeceğine, diyip diyemeyeceğine, hiçbi şeyine de..ye kims.. kimse kimseye dinler, ne bir şey anlatabilirsin ne dinleyen olur..
ben çıkmaktan vaz geçtim
beynim sulandı
Deve cüce oynuyoruz. Yanlış zamanda yanlış yerde olan oyun dışı kalır.
Ben anlamıyorum, normalleşecek kadar iyiysek neden yasak denildi
Eğer yasak denildiyse neden iptal edildi?
Sayı artıyor ama gönlüm razı gelmedi diyen tayyip sağlık kurulunu neden tanımıyor da yorum yapıyor, doktor mu oldu şimdi de?
Nasıl bir cehennem lan bu.
İptal edilen herşey ya birinci çoğul şahıs, ya üçüncü çoğul şahıs. Yeni uygulama birinci tekil şahıs.
"Sokağa çıkma yasağının iptalini iptal eden karar iptal edildi.."
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
şahsımın bu güzelliğini karşılamasa da boş geçmeyelim.
tatlı hayat dizisinde irfan karakteri vardı
şöyle diyordu bir bölümde:
efendim, bu öyle bir mahlukat ki maymun desen maymun değil, maymun değil desen maymun
Ona bakarsan vatandaşlar motosiklette ÖTV'nin kaldırılmasını istiyor.O çok sevgili ulu reisiniz onu da kaldırsın o zaman.ÖTV nin kalkmasını istemeyen tek bir kişi göster bana.
Sokağa çıkma yasağı kararı yada iptali salgın durumuna göre uzmanların rakamsal değelerlendirmelerinden sonra kurul kararı ile yapılır.Tek kişini keyfine göre alacağı bir karar değilGeçen hafta dediler vaka sayısı azaldı artık sokağa çıkma yasağı ilan edilmeyecek dün apar topar sokağa çıkma yasağı ilan ettiler.Vaka sayısı gerçekten azaldıysa neden tekrar ilan edildi?Vaka sayısı arttıysa şimdi neden iptal edildi?
Nasıl bir ülkeyiz, ali babanın çiftliği resmen. Aman ha gece 12'ye kadar yine de dikkatli olun yarım saat kala yarın yasak var der beyfendi, eve yetişemeyenlere de ceza keserler.
İşten dönüşte İstanbul çıkışına doğru bir trafik vardı anlatılmaz.Millet heralde son dakika yine değişiklik olur diye şehir dışına kaçan kaçana.
"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma yasakları konusunda ikinci kez boşa düştü"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)