harikaaa bayıldım doğrussuuu
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
harika olmuş tek kelimeyle harika. tam bir sanat eseri.
teknik bilgi de eklesene; kalemle mi? fırçayla mı? yaptın nasıl oldu?
ne güzel eserleriniz var benim hiç kabiliyetim yok
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Arkadaşım gerçekten süper bir çalışma...
Yaww bu sitede yetenekli arkadaşlar görmek bizi çok memnun ediyor...
Evet, teknik bilgi istiyoruz. Eyrbraşa benzemiyor bu.
May the Force be with McLaren Mercedes
tm
teknik kismi cok basit esasinda . kullandigim malzeme bildiginiz cd kalemi. johan faber diger markalardan daha kalici oldu . once kalemle cizdigim figurler aseton harici birseyden etkilenmediler. sadece zamanla renkleri soluyordu. bir sure sonra kaskimi temizledim (aseton ile) ve yeni reismler calistim. bu sefer daha kalici olmasi icin uzerine parlak siprey vernikte kullandim. Yanliz parlak vernik once cok ince bir toz tabakasi gibi uygulanmali. neden derseniz eger faza puskurturseniz sipreyin icindeki madde cizgileri cozeltiyor. o nedenle araliklarla kat kat cok ince tabakalar halinde sıktım.
yaklasik bir haftadan beride inceliyorum. su ana kadar cizgilerde bir solma olmadi. ama daha test asamasindayim onuda atirlatayim.
bunlar gibi calismalari akrelik boya ile motosikletimin uzerinede uıygulamayi dusunuyorum. yeni islerimi de buradan paylasmaya calisacagim.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
Çok güzel olmuş eline sağlık.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
çok güzel olmuş. benim kaskın aynı n61 ama seninkini takmak çok zevkli olurdu herhalde. bravo
==============================
==============================
Peki bu malzemeler kaska zarar vermiyor mu?
May the Force be with McLaren Mercedes
dilimi yuttum.gif
abi dehşet yaaaaaa
ne desemki
Tebrik ederim.
Özellikle kaskın sağı ve solu arasındaki tezat gerçekten çokgüzel işlenmiş.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Temiz işçilik ellerine sağlık. Çizgiler biraz Galip TEKİN'i anımsattı bana, çok severim onun çizgilerini de. Tebrikler...
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)