3 te 3 yaptık. Sanırım türkiye tarihinin en başarılı takımı şuanki. Hido mirsat memo yok ama genede canavar gibi takım. Alırmıyız kupayı A.B.D. yi yenip ?
3 te 3 yaptık. Sanırım türkiye tarihinin en başarılı takımı şuanki. Hido mirsat memo yok ama genede canavar gibi takım. Alırmıyız kupayı A.B.D. yi yenip ?
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
boynum tutuldu maçı izlemekten valla çok heyecanlıydı ya saniyeler kala fauller falan atışlar derken hop oturup hop kalktım ama iyiydi yani performansımız kılpayı kazandık ama olsun bu kadroyla alırız heralde
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
Bende o kadar bağırmışım ki dükkanda yandaki komşu geldi hayırdır diye sonra oda izlemeye başlayınca oda bağırdı Cidden çok heycanlıydı futbolda 1 gol atsan son 2 dakka sallamazsın maç bizim dersin ama basketbolda 1 dk içinde hatta 20sn içinde maç dönüyor. Çok fena
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
evet basketbol saniyelerin oyunu zaten aman alnımızın akıyla bu maçtanda yırttık
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
12 dev ,,,,,,şekilsiz, ,ama başarılı adam. aferin tebrikler. ülkemizi iyi temsil ettiler helal olsun.
Maçı maalesef izleyemedim ama gece belki tekrarı olur diye bakıcam...Tebrikler millilerimize,gerçekten her bakıma ''dev'' adamlar
son baktığımda sadece kısalar kalmıştı oyunu anlatan spiker bile işizim zor filan demişti işim çıktığından son dakikalarını seyredemedim demekki brezilyayıda tokatlamışık
Türkiye Yunanistan... Bekle bizi papadapuloss!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)