ya floresansa ?
ya floresansa ?
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
O zaman starter'e bakicaksin. Jazzbas madem biliosun cevabi ne kastirion beni be kardesim
bumu cevap.olmadı bence.
soruyu değiştiriyom. alt kat yüksekliği 8 metre lambalara dokunamıyon. hadi bakiiim
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Kovdum seni microzoft'dan kardesim sorumuzu begenmiyosun bide muhalefet oluyonuz. Tobe. Digeride florosan lamba isinmaz ayaginda startere bakcan ozamanda kardesim delirtmeyin ayar etmeyin beni neysa fazlada belli etmiyek cevabi belkim kafa yormak izteyen kardeslerimis olur.
Simdi gordum evet animanyak bilmis tebrikler algoritmasida kusursuz. Helal valla ben o anda bilemedim yani lambanin isinmasindan bulunabilecegini ama soruyu sordugum arkadaslarimdan 2 dakikada cevabi bulanlar oldu. Genelde insanlar ilk 30 saniye algiliyor sonraki 30 saniye acaba lambanin yandigini isigindan baska anlama metodu var mi diye dusunuyor. SOnraki bir dakika algoritma olarak geciyor
Başwuruyu nereye yapıcam ???
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
bravo (ip ucu derken ben lambayı ellemeyi düşünün diycektim ama belkide o zaman çabuk bulunurdu neyse tebrikler...) bu tür şeylerle ilgilenen arkadaşlar varsa http://www.turkish-media.com/forum/i...p?showforum=37 isterse bi göz atar buna hoşçakalın
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
yahu ben bu sorunun cevabını okur okumaz bildim ama saat 18.00 idi.
Nasıl mı?
Rahmetli dedemin evi eski evlerden idi.Bu evlerin içinden kömürlüğe-odunluğa bir kapak açılarak inilirdi.Anahtarı da üst katta sıva üstü anahtar idi. Odun almaya aşağıya indiğimde lambanın sıcaklığına bakarak dedemin ne zaman aşağıya indiğini anlamaya çalışır,sonra da
-dede az önce aşağıdaydın değil mi?benim altıncı hissim kuvvetlidir.
der,hava atardım.
o da ''tetoni'' diye beni severek,çok zeki bir çocuk olduğumu söylerdi.Allah rahmet eylesin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)