Hafta sonu sokağa çıkmak yasaklanıyor
Reklamlar
-
Dostlar alışverişte görsün.
Reklamlar
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Dostlar alışverişte görsün.
Sorma apartman da yönetim toplantısı yapmak yasak, parti kongresi yapmak serbest.
-
Valla benim burada, Kucukyali'da 65+ yaslilar parkta oturuyor sokaga cikma yasagi olunca, ben evdeyim.
-
vandamme adlı üyeden alıntı
Vallahi bu yasaklar sadece bize galiba.
Bugün sokak ve caddeler insandan geçilmiyordu.
Tamam insanlar bunaldı ama biz insan değil miyiz biz niye uyuyoruz bu kısıtlamaya.
Dayanamadım 155'i aradım; kısıtlama iptal ise bizde çıkalım dışarı çünkü herkes dışarıda dedim.
Bu konuda çok fazla ihbar geliyor ekiplerimiz çok yoğun, sizin bölgeye de bir ekip göndereceğiz yanıtını aldım.
Gelen giden olmadı.
Ya serbest bırakın yada yasakları adam gibi uygulayın...
Gerçi neyi doğru yaptınız ki mk.
Kesinlikle katılıyorum hocam.
Ben geçen ay bir haftasonu sokağa çıkma yasağında evin bahçesine inmiştim. Ve ilk kez haftasonu yasağında dışarı çıktığım için biraz tırsıyordum evin bahçesi olmasına rağmen. (Benim bildiğim evin bahçesine çıkmak serbest) Motorla uğraşırken yolda millet gezintiye çıkmış 2şer 3er gruplarla geziyor. Benim yaşımdakinler buluşmuşlar dolaşıyorlar. Sorsan market alışverişidir. Adamlardaki rahatlığı görseniz!
Bunu bir arkadaşım da izmirde yapıyor. Haftasonu ne zaman arasam parkta arkadaşıyla oturuyor. Tam bir Dalyarak(küfür değil).
Hadi köylerde tarlaya dağa gidenlere bir şey demiyorum ki ben de tarlaya gitmiştim. Ama buluşanlara aklım ermiyor.
-
01 Şubat 2021, 08:34
sokaklar daha kalabalık ki.
herkeste cılgınlar gibi markete gidiyor yahu :D
-
01 Şubat 2021, 10:14
Az once pogaca almaya gittim borekciye, dayilar kapiya masa koymuslar, cay iciyorlar. Memleketin basina ne geliyorsa bu dayilardan/emmilerden yengelerden geliyor zaten.
Karsimdaki binada da gizli gizli kagit oynuyo geceyarilarina kadar dallamalar, 2-3 kez polis ceza yazmasina ragmen. Hayatindan daha mi degerli pispirik oynamak?
Sonra Aziz Nesin 'e, Ilber Ortayli 'ya kiziyorlar bunlara salak deyince.
-
01 Şubat 2021, 11:55
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Az once pogaca almaya gittim borekciye, dayilar kapiya masa koymuslar, cay iciyorlar. Memleketin basina ne geliyorsa bu dayilardan/emmilerden yengelerden geliyor zaten.
Karsimdaki binada da gizli gizli kagit oynuyo geceyarilarina kadar dallamalar, 2-3 kez polis ceza yazmasina ragmen. Hayatindan daha mi degerli pispirik oynamak?
Sonra Aziz Nesin 'e, Ilber Ortayli 'ya kiziyorlar bunlara salak deyince.
Şikayet ettiniz mi?
-
01 Şubat 2021, 12:02
ero__ adlı üyeden alıntı
Şikayet ettiniz mi?
Kahvede kagit oynayanlari evet, zabita da geldi ceza yazdi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)