Atma şaban diye sen istedigin gibi hakaret etme özgürlügüne sahipsin nede olsa değil mi AYIP AYIP edepsiz adam terbiye yoksunu ..Aleyhinizde bir görüş belirtik mi direk Sİlvir yolları ne olsa değil mi,
Bak sizin
yazarınız sizin adamınız diyor demokrat partililer çıkardıgını İNÖNÜ YE ASKER kaçagı dediğini ..
O lafı da net biliyorum hangi mitingde oldugunu menderes dedi o dönemden canlı şahitler den duymuştum şimdi rahmetli oldular tabi..
Sizin seçmen kitleniz bu(yani böyle abuk bir lafa inanacak kapasitede) Yöneticileriniz de bu (böyle bir lafı söylecek tiyiniyette) Ne bekliyeceksin bu insanlardan ne bekleyeceksin..Seviye bu
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/ba...er_kacagi_oldu "" link verdim İnenüye
İkinci soruna geliyim ;
Bİrazcık A haber seyreteyi bırak OKU OKU ,veya başka muhalif kanllara da bak kimler çıkıyor kimler çıkmıyor diye...Sana tek tek kanun maddesi göstersem de
Bu modda olursun ""
https://www.youtube.com/watch?v=jGizAi7Gefw"" Bİlmiyormuyuz sizi
Azıcık baksan görürsün AF kanunu için MHP full katıldı oylamaya AKP den 200 kişi kadar 60 kadar galiba katılmayan var.. ORDan bile görürsün MAFyanın , uyuşturucu baronlarının , sapıkların , hırızların , çıktıgını ...
Gerçekden samimi diyorum C.C allah beni senin gibi böyle bir şeyi savunma durumuna düşürecegine canımı alsın allah beni böyle bir şey ile imtihan etmesin..Çok zor çok..
Üçüncü konuya gelince bilgim yoktu Ohh ne güzel Sen bogaz da KAÇAK VİLLA yapacaksın sonra ona haber yapan , TERÖRÜST olacak öyle mi ... sizin GEÇMİŞİNİZDE biliyoruz villa değil , villa değil.... Gemi de değil onlar GEMİCİK ,GEMİCİK ... Şunu diye biliyormusun buna haber yapan gazetici terösist şuçu ile yargılanmasını isteyen kim olduğu belli ...................... ,ahh ahh aynı şartlarda olsak neler derim de ifade özgürlügü olsa yazamıyoruz elimiz kolumuz bağlı siz istediginiz hakareti edin bakalım ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
HAşmet bak kardeş,
Demokrat parti zamanında çıkıyor bunların rahmetli menderesi diyor ki kürsüde ""bu ismet paşa var ya bu ismet paşa"" asker kaçagıydı diyor ..Seçmeleri yuhhhh yuhh diye yuh çekiyor ..
Değişmedi bu ülkenin hali..
Yöneticilerin tiyniyeti bu ahlakları bu ..
Halkın kapasitesi bu
Adama hem paşa de hem asker kaçagı de hem yuh çek ...Ne bekliyorsun böyle bir toplumdan , neyi ni anlamıyorsun..
İnan okuyorum yazdıgını bende seni anlamıyorum...Bu seviyede ki toplumdan bende senin bekledigin reaksiyonu anlamıyorum ..SEviye ahlak bu olmasa zaten bunlar olur mu?