Hafta sonu sokağa çıkmak yasaklanıyor
Reklamlar
-
16 Nisan 2020, 23:51
arndiol adlı üyeden alıntı
o mesajı içtiğimde home office mesai saatinde oldugumdan kola iciyordum.
şimdi mis gibi rakı - peynir ikilisi modundayım
Ohh buz gibi, haftasonu stoğunu unutmayalım..
Reklamlar
-
16 Nisan 2020, 23:52
hokahey adlı üyeden alıntı
Ohh buz gibi, haftasonu stoğunu unutmayalım..
ev yapımı 4 litre var , yeter bence
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
17 Nisan 2020, 14:14
hasmet adlı üyeden alıntı
Bu arada, kimi nasıl hedef gösterdiğimi anlamadım?
Gerçi son zamanlarda hedef olmakla meşguldum
yaa boşver stres atıyoruz şurada,baksana ortalık savaş alanı gibi
Ahmet abi mevziye geri gel gençler pek bi ateşli
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Ben yasaklara karşıyım. Sokağa çıkma yasağı dahil.
sen gerçekten yaşlı mısın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:34 ----------
ekremcelik00 adlı üyeden alıntı
yaa boşver stres atıyoruz şurada,baksana ortalık savaş alanı gibi
Ahmet abi mevziye geri gel gençler pek bi ateşli
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------
İsmail abi yanlış anlaşılmasın gezdiğin dolaştığın yerleri kastederek yaşlı mısın dedim maşallahın var
-
17 Nisan 2020, 14:55
ekremcelik00 adlı üyeden alıntı
1 - Niçin sordunuz?
2 - Yaşlılık kriteriniz nedir?
3 - Kendi kriterime göre değilim.
-
17 Nisan 2020, 14:59
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
1 - Niçin sordunuz?
2 - Yaşlılık kriteriniz nedir?
3 - Kendi kriterime göre değilim.
abi yanlış anlaşılmasın gezdiğin dolaştığın yerleri kastederek yaşlı mısın dedim maşallahın var
-
17 Nisan 2020, 15:04
Unesco yaşlılık tanımı:
“bir insan konfor alanının dışına çıkamıyorsa yaşlıdır. diğer bir ifadeyle, yeni şeyler öğrenmiyorsa, artık şaşırmıyorsa ve çoğu şeyi bildiğini düşünüyorsa yaşlıdır. merak etmiyorsa, keşfetmiyorsa yaşlıdır. geçmişte, geçmiş anılarında yaşıyorsa yaşlıdır. sürekli eskiyi tekrar ediyorsa yaşlıdır...”
-
17 Nisan 2020, 15:27
Unesco yaşlılık tanımı:
“bir insan konfor alanının dışına çıkamıyorsa yaşlıdır. diğer bir ifadeyle, yeni şeyler öğrenmiyorsa, artık şaşırmıyorsa ve çoğu şeyi bildiğini düşünüyorsa yaşlıdır. merak etmiyorsa, keşfetmiyorsa yaşlıdır. geçmişte, geçmiş anılarında yaşıyorsa yaşlıdır. sürekli eskiyi tekrar ediyorsa yaşlıdır...”
Çok doğru söyledin
-
17 Nisan 2020, 21:56
Unesco yaşlılık tanımı:
aha forumdakilerin hepsi yaşı o zaman bu tanıma göre...
öğrenmiyoruz çünkü biliyoruz
şaşırmıyor biliyoruz ya zaten
bilmediğimiz şey zaten yok
….vs
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
17 Nisan 2020, 22:20
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
aha forumdakilerin hepsi yaşı o zaman bu tanıma göre...
öğrenmiyoruz çünkü biliyoruz
şaşırmıyor biliyoruz ya zaten
bilmediğimiz şey zaten yok
….vs
Bunları bosverelim, motorcu camiası yaşlı değildir ahmet abi. Motorcu adam gezer, öğrenir, keşfeder; motora binmek çılgınlıktır aslında. Motorcu adam özgür ruhludur.
Kısacası, efendi gibi motora binen adama her yaşta saygı duyarım.
-
18 Nisan 2020, 00:14
Bunları bosverelim, motorcu camiası yaşlı değildir ahmet abi. Motorcu adam gezer, öğrenir, keşfeder; motora binmek çılgınlıktır aslında. Motorcu adam özgür ruhludur.
Kısacası, efendi gibi motora binen adama her yaşta saygı duyarım.
Buna göre de ben gencim yahu 😉
-
20 Nisan 2020, 10:21
İki günlük yasağın bitiminde gece Levent den çıkıp köprüden karşıya geçtim , o kadar temiz bir hava soluyordum ki İstanbul değilde bir köyün içinden geçiyormuşum gibi hissettim , zor günler geçirsekte dünyamız ve çevre adına mutlu oldum..
-
20 Nisan 2020, 10:23
4 gün yasak gündemdeymiş , ya da sadece belli dükkanların acık olması kalan heryerın kapalı olması.
-
20 Nisan 2020, 10:42
Çaktım 12kg un'u attım arabaya şimdi. Bizim buradaki Migros'ta araba kalmamış ve herkes birbirinin üstüne çıktı bu saatte. Birde 8x1 lt diet kola alıp stokladım mıydı isterlerse 6gün yasak yapsınlar.
-
20 Nisan 2020, 11:30
Angrypower adlı üyeden alıntı
Çaktım 12kg un'u attım arabaya şimdi. Bizim buradaki Migros'ta araba kalmamış ve herkes birbirinin üstüne çıktı bu saatte. Birde 8x1 lt diet kola alıp stokladım mıydı isterlerse 6gün yasak yapsınlar.
luppo al luppo olmadı mı olmaz :D geçen 10 kg mercimek aldım bulgur da var kuyruk yağıda sorun yok :D
-
20 Nisan 2020, 11:36
-
20 Nisan 2020, 12:36
Walla şaka bir yana un'un zararı yok. Kullanıyoruzda... Dediğim gibi evdeki diğer eşyalar var. Bir yemek yerken kola içmek gibi bir saplantım var. Yemeklik kadar kola oldumu sıkıntı kalmıyor bana.
Cumartesi goygoy ile geçiyor günüm, pazar günüde ütü yapıyorum bol bol
Bir laptop'um yok. Olsa herşey daha kolay olur. Atp abimize cevapları telefonla veriyorum. Resmen işkence
Neyseki iş yerinde PC varda burada yazmak kolay oluyor
Kola arasıra içmek sorun olmaz da, senin gibi alışkanlık haline getirenler için tehlikeli. Ne idüğü belirsiz kimyasalları her yemekte alıyorsun. İleride tansiyon, şeker, kolesterol sorunlarına yol açabilir.
-
20 Nisan 2020, 12:48
Kola arasıra içmek sorun olmaz da, senin gibi alışkanlık haline getirenler için tehlikeli. Ne idüğü belirsiz kimyasalları her yemekte alıyorsun. İleride tansiyon, şeker, kolesterol sorunlarına yol açabilir.
Walla sadece yemek yerken içerim. Öyle boş boş yada abur cuburla sevmiyorum ama her öğün 0.5Lt garantisi var.
-
20 Nisan 2020, 12:58
Walla sadece yemek yerken içerim. Öyle boş boş yada abur cuburla sevmiyorum ama her öğün 0.5Lt garantisi var.
diet kola çok fena ediyor beni geçen aldım 6 lı ufak teneklerden 2 gün geçmedi ağzımdan tatlandırıcının tadı sabah uyanıyorum sanki gece uyurken içirmişler gibi bir daha tövbe gider kristal kola alır içerim daha iyi :D
-
21 Nisan 2020, 04:25
Demek ki bu garipten başka ehtiyarlığı kabul eden yok. Şükürler olsun ki bu güne kadar ehtiyarlık bidemirden zi yolumuzdan alıkoymadı.
Yarın ne olur bilemem . Yine de son nefesimi demirden merkebimin üzerinde teslim etmek isterim. Selamlarla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:15 ----------
Demek ki bu garipten başka ehtiyarlığı kabul eden yok. Şükürler olsun ki bu güne kadar ehtiyarlık bizi yolumuzdan alıkoymadı.
Yarın ne olur bilemem. Yine de son nefesimi demirden merkebimin üzerinde teslim etmek isterim. Selamlarla.
-
Vallahi bu yasaklar sadece bize galiba.
Bugün sokak ve caddeler insandan geçilmiyordu.
Tamam insanlar bunaldı ama biz insan değil miyiz biz niye uyuyoruz bu kısıtlamaya.
Dayanamadım 155'i aradım; kısıtlama iptal ise bizde çıkalım dışarı çünkü herkes dışarıda dedim.
Bu konuda çok fazla ihbar geliyor ekiplerimiz çok yoğun, sizin bölgeye de bir ekip göndereceğiz yanıtını aldım.
Gelen giden olmadı.
Ya serbest bırakın yada yasakları adam gibi uygulayın...
Gerçi neyi doğru yaptınız ki mk.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)