#EvdeKal sürecinde evde kalırdığınız zamanları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Reklamlar
-
Çok oyun oynamasamda bu oyunu kurcalıyorum Mount & Blade II: Bannerlord zaten günün çoğunu hanım ofisteki bilgisayarına bağlandığından gündüz pek bir şey yapamıyorum.Çocuğun dersleri var online bağlanıp ders yapıyorlar.Netfilix takılıyorum Lacasa de Papel bu ara iyi geldi.Dark için tüm zamanlar ve aile ilişkilerinin olduğu bir tablo elime alıp baştan seyretme planım var.
Akşamları filo ile online görev yada eğitim uçuşları yapıyoruz Falcom BMS ve DCS de.Cuma akşamı resmi uçuş akşamı teknik sorun yüzünden iptal olsa da cumartesi pazar akşamı telafi edeceğiz.
Reklamlar
-
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Nerede oynuyorsun satrancı.
PC
www.chessfriends.com
Android
- chessfriends
- lichess
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Ben önceleri mynet kullandım. Çok fazla hile yapan var ve Java altyapısı nedeni bıraktım.
Chess feiends insanı biraz kumara zorluyor. Puan işi zorladı bıraktım..
Epeydir lichess kullanıyorum gayet güzel.
Hepsinde nikim trnpkr dir
-
potasyum adlı üyeden alıntı
Şener ; bu güzelim poğaça ve simitleri taaaaaa gözümüzün içine içine sokmanın sırası mıydı?
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Çok oyun oynamasamda bu oyunu kurcalıyorum Mount & Blade II: Bannerlord zaten günün çoğunu hanım ofisteki bilgisayarına bağlandığından gündüz pek bir şey yapamıyorum.Çocuğun dersleri var online bağlanıp ders yapıyorlar.Netfilix takılıyorum Lacasa de Papel bu ara iyi geldi.Dark için tüm zamanlar ve aile ilişkilerinin olduğu bir tablo elime alıp baştan seyretme planım var.
Akşamları filo ile online görev yada eğitim uçuşları yapıyoruz Falcom BMS ve DCS de.Cuma akşamı resmi uçuş akşamı teknik sorun yüzünden iptal olsa da cumartesi pazar akşamı telafi edeceğiz.
Yıllarca crack ile oynayıp sonra destek amacıyla satın aldığım oyun.
Taleworlds forumda "oyunu çabuk çıkarın, ülke krizin eşiğinde, satamayacaksınız" benzeri bir mesaj atmıştım, moderatörün cevabı ise ikna edici oldu; alıcıların büyük bölümü yurt dışı olduğu için bu sorun edilmiyor... Şeklinde cevap vermişti..
Bak şimdi Corona virüs tüm dengeleri bozdu. 2011 de başladılar ve yıl 2020.. oyun bitti mi? Hayır... Türünün tek örneği dur ama gözümden düştü.
-
Esnaf olduğum için işler azaldı ve mecburen az çalışıyorum. Haftada bi gün filan. Geri kalan günlerde garajda vasıtalarlayım veya sanayideyim. Bugün mesela otoserin fren havalandırma cıvatasını yaptıracam tornacıya. Parçayı bulamadım. Otoserbittikten sonra bu iş uzarsa arabayı boyayacağım oda sırada.
-
Bol bol spor yapıyorum karantina sürecinden hulk gib çıkcam Geri kalan zamanda gitar,piyano,davul vs müzik aletleri ile zaman geçirme
-
Bizde de gitar var ama çalamıyoruz ahahahaha
Forumdaki gitarist arkadaşlar amme hizmeti yapıp ders verseler yaa
-
Simcity 4'e sardım 15 yıl aradan sonra baya vakit yiyor.
-
Günlük bir tane AEA yayını izliyorum her türlü. gerisi spontane gelişiyor
-
kahveye gidemiyorum, artık beynim durdu işlevsizlikten
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
hahaha :D yok artık, kahvelerde insanlar bunları mı konuşuyor, bende kendimi bişey sanıyordum... ölmüşük biz ya..
-
İşyerinde işler aşırı yoğundu son iki üç gündür seyrekleşti , dışarı çıkmıyorum zaten heryer kapalı,gün içinde kız arkadaşım ile yazışıyorum arıyorum , bildiğin deliriyorum sıkıntıdan.
-
-
Black clover bitti mi? Pc kalmadığından ve telefonla uğraşmak istemediğimden animeyi kaçırmışım
-
20-30 sene önce gazetelerin verdiği eklerdeki tariflerden, tatlı ve kurabiye yapmaya çalışıyoruz
-
ufoz adlı üyeden alıntı
20-30 sene önce gazetelerin verdiği eklerdeki tariflerden, tatlı ve kurabiye yapmaya çalışıyoruz
Çok rüzgar var yoksa Saray’a kadar motorla basıp geri gelmiştim. Sıkıntıdan evdeki modemin kablolarını falan cırtladım. Annem delirmişti kabloları görünce. Tertemiz kapattım heryeri. Şimdi formula1 yayını yapan bir kanal var Turkcell tv’de. Onu açacağım birazdan ama yaw 70tur öylece izleyip 2-3 tane yapılan atakta heyecanlanmak çok saçma geliyor
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Çok rüzgar var yoksa Saray’a kadar motorla basıp geri gelmiştim. Sıkıntıdan evdeki modemin kablolarını falan cırtladım. Annem delirmişti kabloları görünce. Tertemiz kapattım heryeri. Şimdi formula1 yayını yapan bir kanal var Turkcell tv’de. Onu açacağım birazdan ama yaw 70tur öylece izleyip 2-3 tane yapılan atakta heyecanlanmak çok saçma geliyor
Ne Sarayı yahu. İstambuldan çıkışta girişte yasak.
-
Tamam işte saray girişinde yol kapanıyor. Oradan tornistan geriye, danamandıra’dan Silivri’ye, otobandan 180-190-200 ile asıla asıla eve. Sonrası evde keyif kahvesi
Not: Benzin kalmadıysa otobanda asılmak yerine normal normal e5 üstünden de dönülebilir
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Black clover bitti mi? Pc kalmadığından ve telefonla uğraşmak istemediğimden animeyi kaçırmışım
Listede henüz bitmeyen tek o var sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)