Bir hafta tamamen aç yatarsan, gece açlıktan yataktan kalkmadan devam edebilirsen kilo vermeye başlarsın. Tecrübe ile sabit...
Bir hafta tamamen aç yatarsan, gece açlıktan yataktan kalkmadan devam edebilirsen kilo vermeye başlarsın. Tecrübe ile sabit...
cok fazla sağlıklı malzeme var eli böğründe de
Bana kalori verin, mayonez verin, sucuk verin ! :D
Bu aralar evde yemeği fazla abarttım. Fazla abarttım dediğim, 2günlük evde kaldığım haftasonları yoksa hafta içi sürekli çalışıyorum. Sabah ve öğle kahvaltısını birleştirip, sağlam 800-1000kcal arası yiyorum. Akşam eve gidince de ne yiyeceksem 1/2 veya 3/4'ünü yiyip kalkıyorum. Böyle böyle kilomu stabil tutmaya çalışıyorum. Bu arada ekmek yerine başka birşey yemek veya ekmeği yemeği çatala/kaşığa itelemek için kullanmakta bu yolda bir adımdır. Maalesef 100gram ekmekte 256kcal buda yarım ekmeğe bedel. 200gram yani tam somun ise 512kcal. Azımsanacak bir kalori değil.
Demem o ki; NO PAIN NO GAIN
Ben ekmek tüketmiyorum sabahları belki. Ancak pirinç pilavını bırakmam lazım. Akşam 1 tabak yemek yeyip kalkmayı alışkanlık yapmam lazım. Ancak bu evden çıkamadığım süreçte nasıl olacak bilmiyorum. Kitap okurken yanına kahve, çikolata yada kurabiye alıyorum. Film izlerken de çay ıvır zıvır meşrubat. Ulan ne delik bir boğazım varmış arkadaş düşündüm de şimdi.
En azından ağzında maske ile günde 7500-10000 adım at dışarıda bir yürüyüşe çık. Eldivenleri takıp yürü. Evde isen gün içinde yürü ki insanlar daha az dışarıda olmuş olsunlar.
3 yıl önce 29 tl ye sinbo almıştım (kablolu)... her ay mutlaka traş olurum... bıçakları körelmeye başladı...
bu ocak ayında Vatan bilgisayardan tekrardan, G0LD MASTER marka makina aldım ( kablolu)... 50 TL..bedava ...hem de garantili...
aldığım makineler şarjlı değil...
şöyle bir tavsiye vereyim size
az para verecekseniz şarjlı almayın... direk 220 v kablolu alın...
ucuz şarjlılar 5 para etmez... berber arkadaşım söyledi...
kablolu en iyisi.. akarı yok , kokarı yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
aynı makineden 29 tl ye almıştım 3 yıl önce... her ay traş oldum... daha yeni değiştirdim makineyi...
memnundum makineden.. aynısını aradım ama bulamadım... şimdi gold master aldım...vatan bilgisayardan...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Kahve yaptım kesti biraz önümdeki projeyi bitirsem de yatsam ama bir yandan da artık yaptığım iş angarya geliyor. Yada umut olmadığı için enerji eksikliği yaşıyorum. Psikoloji alt üst umarım toparlarım
Bugün hava güzel. Bin motora sessizce. Kimseye yanaşmadan biryerlere bas motor ile. Al bir sandviç yanına. Gidip 2-3 saat kudurup gelsen, psikoloji bozukluğu falan kalmaz. Ben evde durmayanlardanım. İşe gidip geliyorum hergün ki haftasonlarına tahammül edebileyim die.
Bugün hava çok güzel. Yardır, ruhunu dinlendir ve eve geri dön.
Bayagi bayagi bisiklete basladim. Normalde evde eliptikle kardiyo yapiyordum. Artik disari cikip bisikletle yapiyorum. Nasil olsa paso evdeyim. Takiyorum kulakligi. Dinleye dinleye donuyorum 6-7 kez 2km'lik cemberi...
Neredeyse 14 yil once aldigim bisikleti ilk kez yikadim. Zinciri, vitesi temizleyip yagladim. Gidon bandini degistirdim. Deri seleyi yagladim. Aluminyum siselik yerine plastik siselik taktim. Ufakligin bisikletine de hizi gosteren bi zamazingo aldim.
İşte geçen yazdan beri motosikletim yok. Araba da yok normalde haftaiçi işten gelince bile çoğunlukla dışarı çıkan biriydim. Şuan çok ciddi bunaldım. Motor olsaydı en azından geceleri çıkıp bir turlardım ben.
Bu işler bitsin kuzu kaburga yapacağım
selamlar ,bayadır yoktum, malum iş ,güç, sıkıntılar v.s bu günlerde neler yapıyoruz, tek tük işlerimizi yapıyoruz, güncel, geçmiş haberleri yorumları okuyoruz, bu sitede de kaç yıl önce yazdıklarımızı okuduk, bu gene iyi günlerimiz, tünelin ucundaki ışığı görmek zor,geçmişte ne yazdıysak çıkmış olması bizim açımızdan ülke olarak kolay değil,bu virüste ayrı bir tartışma konusu kolay gelsin
Bugn motorun bahar temizliğini yaptım.
Yok be üzülme hocam, bende 3-4 ay sonra anca yaptım ama benim ki kirli olmuyor, ben yağmurda falan kullanmıyorum, çamurlu yollarda kullanmıyorum. Genelde hava güzelse temizse biniyorum, yağmur başladı mı kenara çekip bitmesini bekliyorum vs. Ondan fazla kirlenmiyor.
Ön dişlinin olduğu yer çok kir yağ birikmiş bende temizledim bugün güzelce. Benim motorun bu kadar temiz olduğuna bakma hafif çizikler var grenajda falan. Çatlak var. Pasta cila istiyor ama yapmak istemiyorum, boşuna masraf. Çamurluk çatlamıştı. Sıfırı 190TL burada, amerikada 8$ Gittim plastik Plastik kaynağına 100tl para istediler bende kaynağını kendim yaptım, ince ince demir çıbıkları yerleştirdim. sağlam oldu. Macun atılacak, macun alacağım sonra siyaha boyuyacağım şekilli falan.
steam dan halflife black mesa indirdim
nostalji yaşıyorum ama çok güzel.
bazı yerlerde ilerlerken korkuyorum.
askerli bölümlere geldim de rahatladım
ama ilerlemesi çok zor. eski oyunu 2 saatte bitiriyorsan bunu 6 saatte oyunun ortalara zor geliyon.
şuan uçurum kenarı bölümündeyim. oynamaya başlayalı 8 saat falan oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)