Yahu arkadaşlar, son bir kaç gündür forumda ısrarla " uzun yol ve seyahat " konuları açılıyor ama bu aralar ne denli doğru bu tarz şeyler yapmak bir konuşmak, tartışmak lazım.
Benim şahsi fikrim bu aralar hiç bir yere gitmeseniz çok daha iyi olur. Nasıl ki İran da tatil bilmem ne ilan edildi insanlar evden çıkmasın diye ama ... yamyamları evde oturmak yerine oraya vura ya giderek virüsün yayılmasına neden oldu. Sizde şuan bu tatil/seyahat planları ile ... İranlılarının yaptığı hatayı tekrarlıyorsunuz.
Bana bir şey olmaz ben gencim veya bünyem sağlam mantığı ile hareket etmek yanlış. Hem sizde ummadık bir sonuca neden olabilir bu virüs hemde siz başka insanların enfekte olma olasılığını arttırmış oluyorsunuz. Bakın virüs yayılır, insanların hastaları var, yaşlıları var. Bize bir şey olmasa dahil yaptıklarımız ile onların hayatını riske atmış oluyoruz. Bu yüzden ipini koparmış dana gibi sürekli bir yerlere gitmeyi planlamayın. Güzel diziler var evde yapılacak şeyler var, az evcimen olun. Olaylar kontrol altına alınsın, sonra hep beraber gideriz nereye gideceksek.
Şuan bir yerlere gitmek için doğru zaman değil.
Aklınızı başınıza toplayın. ABS'siz motosiklette almayın.