eğlence amaçlı kurulmadımı bu şey ney bu milliyetçilik ayakları gerizekalı bunlar çin de kurulduğunu dahi bilmez bunlar sözde milliyetçi evde vatanı kurtardığını sanan embesiller saçma sapağan videolar
eğlence amaçlı kurulmadımı bu şey ney bu milliyetçilik ayakları gerizekalı bunlar çin de kurulduğunu dahi bilmez bunlar sözde milliyetçi evde vatanı kurtardığını sanan embesiller saçma sapağan videolar
Instagram twitter facebook 9gag imgur bütün hepsini kapattım sadece pinterest var kafam rahat :D
Tiktok zaten en baştan beri saçmasapan videoların olduğu bir yerdi. Sosyal medyanın varoşu oldu zamanla. Normal aklı başında olan insanlar zaten o tarz videolar çekip internete yüklemez. Normal aklı başında olan insanlar o tarz videoları izlemez, yanlışlıkla denk gelip izlese "bu ne amk" deyip videoları çeken kişiler adına utanır. Sonuç olarak zamanla herkes dengini bulup kendi dijital ortamını oluşturmuş oluyor.
Tiktok kullanan insanı derhal hayatımdan çıkarırım. Birkaç arkadaşımın telefonundan bizzat sildirmişliğim vardır. Ayrıca ilçemize seyyar satıcı, hurdacı ve tiktok kullanıcılarını almıyoruz.
askerde arkadaş nöbet kulubesinde tiktok çekerken komutana yakalanmıştı, ben de nöbetteydim o sırada hatta arkadaşın karşısında ki kulede nöbet tutuyordum... komutan bunu yakaladı telefonu da aldı :D izlemesi baya komikti...
tiktok en başından beri bana salakça geliyordu hatta tiktoka video çekip atan yakınlarım beni de işin içine alet etmeye çalışıyorlardı, kaç kez "böyle şeyleri sevmem, çok salakça ve terbiyesizce" demiştim...
sürekli tuhaf şeyler akım oluyor herkes aynı şeyi yapmaya çalışıyor... bir ara şey yapıyorlardı işte; "s... et şairi mairi ...." diyip arabayla gazlama videosu atıyorlardı. ne kadar aptalca bir şey ya :/ "insanların meşgul oldukları şeylere bak" diyip böyle aptal bir topluluk ile aynı topraklarda yaşamak mecburiyetinde kaldığım için kendi adıma üzülüyordum.
Sadece 3-4 kere maruz kaldıgım bir platform, o da sosyal medyada gezerken billur gecmek için yapılan paylaşımlar.
Tiktok zaten sacma birseydi, sacma birşeyin üstüne bi de agzına edemezler.
Bu gün bir şoförle konuşurken "Zamanında Zeki Müren sabah programları yapardı radyoda şoför esnafına" derken yakaladım kendimi.
Anam anam , dinozorlar yok olmamış hala :D
tiktok neydi ki, ne olmuş
alan memnun, satan memnun; bize ne
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)