İdlib'de durumumuz kötüye gidiyor
-
Reklamlar
-
öyle demeyin, büyük zafer kazandılar; hatay hala elimizde, bir de 50 ton domates fazla satacakmışız
aziz Türk milleti, bu ekibin başarılarını anlasa, havalimanında karşılardı. ben uzak olduğumdan gitmedim; o kadar büyük maharet
muhalifler ateşkese uymayabilir, rus ayısı Türkiyeye -sahadaki ağırlığını kullandırarak- radikalleri temizletmeye çalışabilir
önümüzdeki dönemlerde htş Türk askerine saldırırsa(!) bu dediklerimi hatırlayın
gelecek olanlar ve mevcut mülteciler ve halkımız için sancılı bir süreç
ancak saha, tüm bu fırıldaklara ne kadar izin verecek?
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Kendisi ile aynı fikirde olmayan herkesi terörist hain ilan eden AKPli yandaşlar şu görüşme ile ilgili ne düşünüyor çok merak ediyorum.Gidip savaşalım demiyorum ama en azından 40 a yakın askerimizi bilerek yada bilmeyerek şehit eden bir ülke ile ilişkilerimizin bir süre dondurulması lazımdı diye düşünüyorum.
Onlar deve kuşu misali kafayı çalıya falan sokuyorlar bu durumlarda.
-
Konu başlığını değiştirip sadece "durumumuz kötüye gidiyor" olarak değiştirmemiz gerekiyor bence.
Tarih bilgisizliğimden dolayı yanlış bir bilgi paylaşıyor olabilirim ancak görüşme alanında Kırım ile ilgili olarak kasıtlı II. Katerina heykeli konulduğu, boğazdan geçirdiği 2 geminin de tarihi olarak bir laf sokma olduğunu yazıyorlar.
-
putinin türk heyetini bayram harçlığı sırasına dizip reyizin lavrova doğru seğirtmesinden evvel onlarca askerin ölümünden sonra ısrarla putinin kapısının çalınması, ayağına gidilmesi idlibdeki durumu güzelce, a.k. partisinin dış politikasını ve omurgasını gayet net özetliyor.
a.k. partisi mensubu olanların ise bu durumu nasıl yorumlayacağı daha büyü merak konusu.
zira "beka", "idlib vatan toprağıdır" mottosu ile şekillenirken fetih suresi ile harekat başlatanların geldiği noktaya geleceklerini anlamak için uzman olmaya gerek yok.
bu işler çoğunca iç siyasette ağırlıklı olarak ekonomik yıkımın gölgelenmesi amacı güdüyor.
her gün icat edilen yeni vergiler ya da diğerlerinin düzenlenmesi ile tabana yayılan çöküş saklanma özelliğini yitirdi.
üstüne bir de onlarca askerin ölümünün ardından ilkin damat akabinde reyizin bu konuları neredeyse es geçip kendi aralarında eğlenmeleri, meclis başkanının "cukka" hareketi niyeti açık ediyor.
anlaşılan o ki iç politikada daha da sertleşilecek.
idlib ise türkiyenin sorunu olacak.
elif can yetim ismini duydunuz mu?
damadın arkadaşı, babası raif yetim reyiz ile akbil davasında yargılanmış.
bu kişi yüzlerce mail ile damada kendisini yönetici yapmasını istiyor ve thy'da müdür oluyor.
memleketin özeti budur. geri kalan ise sadece teferruat ve erki kaybetmeme dürtüleridir.
selam ve dua ile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
ek: nadire kadirova soruşturması da kapatıldı.
-
Moderatör
The Dude adlı üyeden alıntı
elif can yetim ismini duydunuz mu?
damadın arkadaşı, babası raif yetim reyiz ile akbil davasında yargılanmış.
bu kişi yüzlerce mail ile damada kendisini yönetici yapmasını istiyor ve thy'da müdür oluyor.
memleketin özeti budur. geri kalan ise sadece teferruat ve erki kaybetmeme dürtüleridir.
selam ve dua ile.
Soyisimlerimiz aynı olmakla birlikte, bahsi geçen şahıs ile herhangi bir soy bağım yoktur. Fakat keşke olsaymış dedirtmiştir, belki bizde THY'de biyerlere atardık kapağı.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
bu arada sınırda da garip işler oluyor.
mahallenin delisi gibi herkese salça oluyoruz, anlamıyorum.
lucas,
hayırlı cumalar karşim.
konuyu biraz dağıttım ama kusura bakmayın.
ne'se.
bundan sonrası hakkında fikirleri alalım.
-
TSK ya ait büyük bir konvoy daha idlibe girdi
-
Tiger kardeş , teşekkürler. Ordumuzun kazandığı her başarıyı senden duyuyoruz. Ateşkes de neymiş ? Yok öyle şey , dağıtırız ortalığı evvelallah.
Suriye ordusunu öyle bir dağıttık ki , geri gitmeyi bile akıl edemeyip ileri gitmişler. Akılları başlarından gitti adamların , yön duygusunu kaybettiler.
-
Rusların ipi ile kuyuya inilmez.Ben olsam rusyaya gitmez ateşkes isteyeni ayağıma çağırırdım.Rusyaya gittik ne oldu.Şimdi üttükmü?Bu sürecin sonunda rusya ve rejim idlibden ve kara yollarından tamamen çekilmeliydi.Sahada zayıf olsak masada kaybetsek anlarımda.
-
Motosiklet Eğitmeni
Savaş falan olmayacağını, başımızdakilere hööyt denince kuyruğu kıstırıp geri adım atacaklarını geçen hafta yazmıştım.
Düşünün ben kasap adamım bi de okuyup kapıcı falan olsam ne derin siyasi analizler yapabilecekmişim!
Anlayın bu ülkeyi yönetenlerin seviyesini!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
TSK ya ait büyük bir konvoy daha idlibe girdi
neden?
şu an için çatışma görünmüyor.
belli ki muhatabımız da rusya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
reyizin son açıklaması:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin İdlib kentinde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak "Olay Rusya ile Türkiye arasındaki olay değil. Bizim burada karşımızda Rusya yok, rejim var" dedi. Erdoğan ayrıca Rusya ile birlikte atılan adımlara değinerek "Bizim şu anda Rusya ile olan ikili ilişkilerimiz hiçbir şeye benzemez" ifadesini kullandı.
herkesi bilal zannediyorlar.
ne'se.
-
The Dude adlı üyeden alıntı
neden?
şu an için çatışma görünmüyor.
belli ki muhatabımız da rusya.[COLOR="Silver"]
1- yapıldığı söylenen anlaşma, sahanın umurunda değil
2- htş ihalesi bize kaldı
3- ?
Böylesi bir geri vitesin kaynağı nedir?
Bizim şu anda Rusya ile olan ikili ilişkilerimiz hiçbir şeye benzemez
-
Böylesi bir geri vitesin kaynağı nedir?
Nükleer santral, boru hatları, parası verilen ama eksik teslim edilen ve aktif hale getirilemeyen s400 ve en önemlisi Libya ve Mavi Vatan.
-
Motosiklet forumu olarak elimize 1 günlük iktidar gücü geçse yeminle ülkeyi havaya ucururuz
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Nükleer santral, boru hatları, parası verilen ama eksik teslim edilen ve aktif hale getirilemeyen s400 ve en önemlisi Libya ve Mavi Vatan.
bunlar, rusyanın masaya sürüp, netice alabileceği kartlar değil
-
COQ adlı üyeden alıntı
Savaş falan olmayacağını, başımızdakilere hööyt denince kuyruğu kıstırıp geri adım atacaklarını geçen hafta yazmıştım.
Düşünün ben kasap adamım bi de okuyup kapıcı falan olsam ne derin siyasi analizler yapabilecekmişim!
Anlayın bu ülkeyi yönetenlerin seviyesini!
COQ dayı sen emekli bürokrat değil miydin?
-
bunlar, rusyanın masaya sürüp, netice alabileceği kartlar değil
Aynı fikirdeyim. Aynı zamanda açılacak koridordaki devriye de asıl amaçları istihbarat sağlamaktan başka bir şey değil.
Bizimkinin yamağı da konuşmuş masada da kazandık diye. Bu da konuştuysa kesin kaybetmişizdir. Kasetimi çıktı nedir.
-
Motosiklet Eğitmeni
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
COQ dayı sen emekli bürokrat değil miydin?
Canım benim burası sanal alem.
Burada sadece bürokrat değil, birleşmiş milletler daimi temsilcisi, emekli büyükelçi, savaş stratejisti, hukukçu, yarı zamanlı doktor, part time film eleştirmeni ve en önemlisi siyaset bilimciyim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Mavi Marmara da öyle olmuştu. Birkaç yıl atarlanmadan sonra İsrail'in ta en başta verdiği tavizlerden 1gr fazla alamamış, sonra da istediğimizi aldık demiştik. Öyle hatırlıyorum.
Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek Müslüman'a farzdır ama bu iktidara oy verenler iki günde 180 derece çark yapıyorlar. Allah beni onlar gibi etmesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)