hesabımı ele geçirdiler
yahu ben hiç değişmedim diye anlatıyorum ya defalarca
kim ki haddini aşar, ileri gider, babam da olsa farketmiyor
esada yaptıkları yüzünden düşman oldum ki bu adam babası gibi bir cani değildi eskiden, babası gibi Türk düşmanı da değildi, uyumlu sayılırdı
şimdi ondan beter hale geldi, hayat işte
iran ve rus kuklalığına kadar düştü
esadın gitmesi değil, dönüşmesi istendi
bu tür ülkelerin yönetimlerinin devrildiğinde ne olacağını ıraktan anlayın, bu kadar kötü olmasa da kötü olacaktı yani
niye çözüm odaklısınız hep? insanlar habil ile kabilden bu yana birbirini öldürüyor, çözebileceğimiz bir şey değil bu
mesele kimin tarafında olduğunuz
hikaye bu ya:
süleyman peygamberi ateşe atmışlar, uzaklardan bir karınca da sırtına bir damla su alıp yola çıkmış
- sen hem yetişemezsin oraya hem işe yaramazsın, demişler
- safım belli olsun, demiş
Kim bu dönüşmesini isteyenler onu bi de hele ?
Her isteyen istediği ülkenin liderini dönüşmesini isteyebiliyor mu ?
Dönüşmesini istediği lider "dönüşmüyorum lan sizene" der ise, dönüşmesini isteyenler dönüşmeyen liderin ülkesinde teröristleri ikame ettirip iç savaş çıkartabiliyor mu?
Bir gün bizi de dönüştürmek isterlerse o zaman hükümetin meşru olmadığını söyleyecek gerzekler iç savaşa fitil döşeyecek ilk kişiler olacaktır Taygırcan.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
aynı şeyleri 500 defa tekrarlamaya ne hacet? cevabı biliyorsun, ben de aynısını söyledim
bakın, hukuki sorunları olmayan ülkeler, öyle taşıma suyla iç savaş yaşamazlar
abd bir ülkeyi karıştırabiliyorsa, orada zaten yolunda gitmeyen bir şeyler vardır
demek ki bu tür şeylerden kaçınmak istiyorsa hakkı teslim etmeyi öğrenecek o toplum, yoksa işi zor; yaran varsa kaşırlar
yanlış olan, bu tür olaylarda gösterilen haddi aşan tavırlar. abd ye teslim olmamasına bir şey dediğimiz yok, bunu da destekledik. denize düşüp yılana sarılınca film koptu
rusya ve iranın güdümüne girip, kamu düzenini aşırı doz şiddetle sağlamaya kalkışırsan, orada hakkın olan sınırları aşar ve meşruiyetini yitirirsin
aşırı şiddet göstermek, zayıflığın da bir göstergesidir, yani toplumda karşılığının olmadığını anlatır
bu da zulümdür
tüm ortadaoğu ülkelerinde durum böyle malesef, hepsi aynı tezgahtan geçmeye aday
Türkiye ise kazanımlarını büyük oranda kaybettiğinden, bu lige düşmeye aday ülke konumunda
Allah feraset versin
ne demişti akif:
girmeden tefrika bir millete düşman giremez
toplu vurdukça sineler onu top sindiremez
Derin bir sessizlik var , fırtına öncesi gibi.
Hep söylüyorum Akp en basta huzurumuzu ve ümitlerimizi yok etti diye.
Bu vesile ile 2007 yılına dönelim.
https://www.haberler.com/suriye-sinirindaki-mayinlarin-temizlenmesi-haberi/
Epey uzun soluklu bir planın içindeyiz ve en hazırlıksız biziz gibi duruyor.Türkiye-suriye Sınırındaki Mayınların Temizlenmesi ve Toprakların Tarıma Açılmasıyla İlgili İhale Hazırlıkları Hızlandırıldı.
Böyle organize bir plandan günlük manevralarla çıkmamız zor gibi.
Rus ve rejim uçaklarının taburumuzu bombaladığı ve 50 civarında şehidimiz olduğu söyleniyor.
Umarım doğru değildir.
Eğer doğru ise sadece akp değil tezkereye evet diyen mhp, iyiparti ve chp'nin de verecek hesabı var.
Trthaber 22 şehit haberi verdi..Küfür serbest olurmu..
Arkadaşlar net kaynağım yok lakin olay yerşnde sahadan gelen haberler neticesinde 110 civarı şehidimiz olduğu söyleniyor.İnsanları ayaklandırmamak için resmi haber kaynakları sayıyı düşük verip yavaş yavaş arttıroyıyor deniyor.Bunun dışında nato desteği gelmediği daha doğrusu olay aktarılmasına rağmen NATO'nun yanımızda durmaması sonucu sınır kapılarının açıldığı ve göçmenlere,mültecilere Avrupa'ya deniz ve kara yollarının açıldığını İçişleri bakanlığı tarafından ilan edildi.
"Cuma namazı kılacaktık"ın akıbeti. Şehitlerin vebali kimin üstünde ise iki dünyada da Allah'tan layığını bulsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
Tane demezler herhalde bu sefer, düzine derler
On on beş düzine asker,
Biz ne desek boş, ateş düştüğü yeri yakar, biz üzülüyoruz ama şehit aileleri kahrolmaktan beter oluyorlardır, işte onları görmeye dayanamam.
Bu saçmalık artık son bulmalı
Yazacak çok şey var ama ne desek boşa. Akıl, mantık, fen köşeye atıldı yıllar önce. Kuru sıkı milliyetçilik bitmedikce bir halt olmaz.
bunun adı savaş, oyun değil; savaşta eğlenmek yok, sadece acı var
iki ordan bir burdan, katlanarak devam eder; ta ki bir taraf pes edinceye kadar
Allah sabırlar versin ailelerine, milletimize
intikamını alacak iradeyi ve intikamını almayı nasip etsin
---
halen işin gerektirdiği ciddiyet ve cesarete işaret etmeyen açıklamalar geliyor
rejim de rejim
rusya yaptı, belli ki daha kötülerine de kalkışacak bu saatten sonra
korkaklarla, dansöz gibi kıvıranlarla yürümez bu işler
kafanıza sokun, ruslar askerlerimizi şehit etti ve biz rus topraklarında değildik, rusların hakkı olan bir şeyi almaya kalkışmıyorduk
bir sürü stratejik hata olsa da bu askerler uçurumdan düşmedi, ruslar bombalayarak öldürdü; gerisi işin teferruatıdır
rusların güçlü olması, bize zarar verebilecek konumda olmaları onları bu meselede haklı yapmaz
hata üstüne hata
karadan yığınak yapıyorsun, üzerine gelen uçağı milliyetine bakmadan, ama ve fakat demeden indireceksin
öyle ya da böyle bu, artık bir egemenlik meselesidir
savaşın sıfır noktasındayız
Ordumuz teknoloji olarak çok geride kuru sıkı milliyetçilik ile olacak şey değil.
Amenna korkmayalım. Fakat Allah muhafaza savaşa girsek ne yiyecek Buğdayımız, ne arpamız var. Fabrikalar kapandı. Kurtuluş savaşında bile şimdikinden daha fazla üretim vardı. Türk milletine savaş düğündür. Verilecek bir canım var bari bu kadar günahın içinde iken rabbim şehadeti nasip eder şehit olursam cenneti görürüm. Hiç sıkıntı yok. Bir şehite sorsan dünyada olsan ne isterdin diye demiş on defa daha şehit olmak isterdim.
Fakat içine düştüğümüz bu basiretsizlik, bu yokluk içinde savaş ilan etmeye cesaret edemezler. Politikamız kalmadı ki. Dün YPG ye destek veren Trump tukaka idi, Putin cici, Şimdi Putin tutakaka, Trump cici, Esat ciciydi, şimdi Esed.....
Sayın Genelkurmay Başkanımız Ruslarla görüşmüş , hava sahalarını kullanmak için izin istemiş , savunma sisteminizi kapatın demiş. Karşı tarafın halini çok merak ettim gerçekten , ne muhabbetler dönmüştür orada ? Beklesinler , bize izin verince gidip Rusları bombalayacağız uçaklarla , az kaldı !!
https://haber.sol.org.tr/turkiye/hul...yecegiz-281419
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)