İdlib'de durumumuz kötüye gidiyor
Reklamlar
-
COQ adlı üyeden alıntı
Canım benim burası sanal alem.
Burada sadece bürokrat değil, birleşmiş milletler daimi temsilcisi, emekli büyükelçi, savaş stratejisti, hukukçu, yarı zamanlı doktor, part time film eleştirmeni ve en önemlisi siyaset bilimciyim.
Ben sizi hep gençlikten kopamayan Cem Uzan olarak görmüşümdür. Bir gün bende Horoz olacağım.
Reklamlar
-
-
Domates miktarı 50000 ton.
Antalya hali için mutlak bir zafer.
-
zheroen adlı üyeden alıntı
Bunu tam değerlendirmek için bizim görüşmedeki fotoğrafın sağ tarafını da görmek lazım. Rus tarafı da en azından ayaktadır diye umut ediyorum.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Bunu tam değerlendirmek için bizim görüşmedeki fotoğrafın sağ tarafını da görmek lazım. Rus tarafı da en azından ayaktadır diye umut ediyorum.
karşı taraf ta ayaktaydı, 2 kişiydiler, el pençe divan durmuyorlardı sadece
resim değil sıkıntı, onca askerimizi şehit edenlerin ayağına gitmek, sahaya ağırlığını koymaya başladıktan sonra birden durulup eldekilerin bir kısmını da orada bırakmak
yazdıklarımı tekrarlamaya gerek yok
bazı endişeli arkadaşların sandığı gibi rusların bu sahada bize öyle ezici bir üstünlük kurma şansları yok
neler oluyor?
kişisel tehditlere odaklanıyorum ister istemez
rusya ve türkiye arasındaki anlaşma bm genel kurulunda abd, ingiltere ve fransa tarafından veto edildi ve rejimin soçi sınırlarına dönmesi istendi
batı, bu savaşı düşük yoğunluklu ve uzun vadeli yürütmemizi istiyor belli ki (uzadıkça mezhep savaşına evrilme ihtimali artabilir)
bir türlü gelemeyen hava savunma sistemlerini böyle anlıyorum
bu oyuna da gelmemek gerek
-
Motosiklet Eğitmeni
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Ben sizi hep gençlikten kopamayan Cem Uzan olarak görmüşümdür.
Bir gün bende Horoz olacağım.
Eyvallah!
Kontör lazım olursa hiç çekinmeden arayabilirsin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Moderatör
Artık sahadan da haber alamadığımız için konu kapandı herhalde.
Yeni gündemimiz ne?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)