İdlib'de durumumuz kötüye gidiyor
Reklamlar
-
29 Şubat 2020, 16:16
NATO destek verecek dediniz. Böyle bir karar mutlaka resmi yollardan duyurulur. Ama yok. Böyle bir kararın gizli tutulmasının mantığı da yok. Hani nerede karar?
Kılıçdar veya Akşener az tebessüm etse "bu üzücü günde gülecek kadar küstahlar" deyip lanet okuyacak milyonlar var ülkede. İşte adaletten saptığımız için Allah'ın bu milleti himaye etmeyi bıraktığını düşünüyorum artık. Allah'ın bir toplumu cezalandırması sadece gökten taş yağmasıyla olmuyordur herhalde.
Reklamlar
-
29 Şubat 2020, 21:26
@ sayın lucecu bey
di-li geçmiş zaman kullandım, evvelki bir temennimin varlığından bahsediyordum
çabuk oldu ama geçti o devir
sahaya bakın diyorum, ahabere bakıp geliyorsun, olmaz böyle
bir ara farazi güçle fiziksel gücün ne olduğunu anlatmam gerekecek
çok sonra
watercolours adlı üyeden alıntı
NATO destek verecek dediniz. Böyle bir karar mutlaka resmi yollardan duyurulur. Ama yok. Böyle bir kararın gizli tutulmasının mantığı da yok. Hani nerede karar?
Kılıçdar veya Akşener az tebessüm etse "bu üzücü günde gülecek kadar küstahlar" deyip lanet okuyacak milyonlar var ülkede. İşte adaletten saptığımız için Allah'ın bu milleti himaye etmeyi bıraktığını düşünüyorum artık. Allah'ın bir toplumu cezalandırması sadece gökten taş yağmasıyla olmuyordur herhalde.
açıklamayı haber sitelerinden okuduğumuzda anlayabileceğimiz tek manası öyleydi
isra 16 ya çokça atıfta bulunduğum olmuştur
ama bilemem
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
kabul edilmeli diye düşünüyorum
-
29 Şubat 2020, 22:30
Madem Suriye'yle masaya oturulacaktı, niye 7 sene bekledik ve bunca şehit verdik?
-
29 Şubat 2020, 23:05
şu güzelim memlketin şanlı TÜRK ASKERİ nin düştüğü duruma bak
kafayı yiyeceğim
suriye karışı TÜRK ASKERİ ŞEHİT OLUR ırak karışır TÜRK ASKERİ ŞEHİT OLUR lübnan karışır TÜRK ASKERİ ŞEHİT OLUR
yaw bizim ne işimiz var buralarda askerimiz neden boşuna ŞEHİT oluyor neden anneler ağlıyor ocaklarına ateş düşüyor
haberleri izledikçe sinirden çılgına dönüyorum
bizim orda olmamız stratejik hamle diyenlerin çocukları yeğenleri torunları orada mı?
benim kuzenim kardeşimden daha değerli arkadaşlarım TÜRK BAYRAĞINI ğöhsünde taşıyan ASKERİM orada neden?
bi ideoloji uğruna bop başkanı olma hırsından dolayı ne ocaklar sönüyor
orada arada kaynayan geberen bi arap rus iranlı fas lı benim ASLAN ASKERİMİN SAÇININ TELİNDEN DAHA DEĞERSiZ
-
29 Şubat 2020, 23:39
Madem Suriye'yle masaya oturulacaktı, niye 7 sene bekledik ve bunca şehit verdik?
fikirdi, sanmıyorum fikirlerime değer verildiğini
bu bölgenin halkı, süper güçlerin çanağına birbirini doğramasaydı ne iyiydi
rusya bir süre için aradan çekildi, onların yaptığının intikamı başka yerde aranıyor
-
F54 adlı üyeden alıntı
şu güzelim memlketin şanlı TÜRK ASKERİ nin düştüğü duruma bak
kafayı yiyeceğim
suriye karışı TÜRK ASKERİ ŞEHİT OLUR ırak karışır TÜRK ASKERİ ŞEHİT OLUR lübnan karışır TÜRK ASKERİ ŞEHİT OLUR
yaw bizim ne işimiz var buralarda askerimiz neden boşuna ŞEHİT oluyor neden anneler ağlıyor ocaklarına ateş düşüyor
haberleri izledikçe sinirden çılgına dönüyorum
bizim orda olmamız stratejik hamle diyenlerin çocukları yeğenleri torunları orada mı?
benim kuzenim kardeşimden daha değerli arkadaşlarım TÜRK BAYRAĞINI ğöhsünde taşıyan ASKERİM orada neden?
bi ideoloji uğruna bop başkanı olma hırsından dolayı ne ocaklar sönüyor
orada arada kaynayan geberen bi arap rus iranlı fas lı benim ASLAN ASKERİMİN SAÇININ TELİNDEN DAHA DEĞERSiZ
O stratejik hamle diyenlerin kaçı çocuğunu şehitler tepesine göndermiş mesela? Hadi şehitler tepesine göndermesin, kaçının çocuğu o bölgelerde askerlik yapmış?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
bir kaç saat önce suriye uçağı vuruldu haberlerinden sonra, düşenin ordumuza ait anka drone olduğu ortaya çıktı
muhaliflerin kazara yaptığı iddia edilse de rejime ait rus yapımı orta irtifa hss lerinin (bulk22) vurduğu düşünülüyor
ancak aynı anda su24 uçak vurulduğu haberleri de dolaşımdaydı
1 saat önce 2 adet su24 uçağın vurulduğu da belli oldu, birinin düşüş görüntüleri var diğeri yara aldıktan sonra üsse dönerken düştü deniyor
MSB nin açıklamalarına göre dronu vuran hss de imha edildi
esad kontrolündeki bölgelerden de ayaklanma haberleri geliyor
-
Kendi dronumuz vuruluyor ve biz bunu farketmeyip Suriye uçağı mı düştü sanıyoruz?
-
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Karadelik yutsa geri tükürür bunları
-
Kendi dronumuz vuruluyor ve biz bunu farketmeyip Suriye uçağı mı düştü sanıyoruz?
devlet bazında hayır. muhalif kaynaklar tekbir eşliğinde bir hava aracının düşme videosu yayınlıyor
sahadan da uçak vurulduğuna dair bilgiler geliyor, sosyal medyadakiler de bu oymuş gibi atlıyor, sonuç hüsran; video drona aitmiş
ancak çok geçmeden uçak vurulduğu bilgisi kesinleşiyor
@coq
ikilik çıkarıyor edepsizler.
paket edilirlerse şaşırmayın
düşen dron tai nin geliştirdiği anka; rus hhs vurulma videosu (muazzam başarıdır) bu aletin eseriymiş
bu şımarıklıklar hayra alamet değil, o kadar şehit verdik, Allah muhafaza
rejim güçlerini perişan etmiş olsak ta halen şehitlerimizin asıl müsebbiplerinin -hss lerinin caydırıcılığına gölge düşürmemiz dışında- kaybı yok
-
Yazacak,söyleyecek çok şey varda..
Düşünmek yoruyor..
-
COQ adlı üyeden alıntı
Yanlış bilmiyorsam bunların hepsi AKP'ye bağlı troll hesaplar.Son bir kaç günden beri MSB'nin yayınladığı İHA nın rejim askerlerini vurma görütülerinde bahsi geçen Anka.Yerli üretim İHA nın üstünde Atatürk imzasını görünce kanları dokunda herhalde şerafsizlerin.İki yüzlü yavşak hainler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
tigermbz adlı üyeden alıntı
devlet bazında hayır. muhalif kaynaklar tekbir eşliğinde bir hava aracının düşme videosu yayınlıyor
sahadan da uçak vurulduğuna dair bilgiler geliyor, sosyal medyadakiler de bu oymuş gibi atlıyor, sonuç hüsran; video drona aitmiş
ancak çok geçmeden uçak vurulduğu bilgisi kesinleşiyor
@coq
ikilik çıkarıyor edepsizler.
paket edilirlerse şaşırmayın
düşen dron tai nin geliştirdiği anka; rus hhs vurulma videosu (muazzam başarıdır) bu aletin eseriymiş
bu şımarıklıklar hayra alamet değil, o kadar şehit verdik, Allah muhafaza
rejim güçlerini perişan etmiş olsak ta halen şehitlerimizin asıl müsebbiplerinin -hss lerinin caydırıcılığına gölge düşürmemiz dışında- kaybı yok
Anka,TEİ ve TAİ ortak üretimidir.Motor ve vites kutusu komple Eskişehir merkezli TEİ de tasarlandı ve üretildi.TEİ ve TAİ Tusaş'ın alt kuruşu kardeş kuruluşlar sayılır.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
putinin açıklamları
dün: Rusya dışındaki tüm ülkelerin askerleri, Suriye’de uluslararası hukuka aykırı olarak bulunuyor.
bugün: Rusya'nın kimseyle savaşa girmeye niyeti yok, kimsenin aklına da savaş fikrinin gelmemesi için elimizden geleni yapıyoruz.
rusya; bir false-flag operasyonla, bir kaç gündür, esad- rusya- iran koalisyonunun karadaki asıl gücü olan iran milislerini bize dövdürdü, esad tarafına da "bak benim desteğim olmadan ne hale getirirler"i yaşatarak gösterdi.
iranın, milislerini bölgeden çekmek için bizden müsade istediği iddia ediliyor
geçen paylaştığım, iranın "rusya olmadan toplanalım" açıklamasını hatırlayalım
serakib te iki taraf feci halde birbirine girdi
büyük resim:
muhaliflerle esad yerde birbirini döverken, muhalifleri rusya, rejim ve iranı biz dövüyoruz
bir de altına horoz yazmamı beklemeyin
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
putinin açıklamları
dün: Rusya dışındaki tüm ülkelerin askerleri, Suriye’de uluslararası hukuka aykırı olarak bulunuyor.
bugün: Rusya'nın kimseyle savaşa girmeye niyeti yok, kimsenin aklına da savaş fikrinin gelmemesi için elimizden geleni yapıyoruz.
rusya; bir false-flag operasyonla, bir kaç gündür, esad- rusya- iran koalisyonunun karadaki asıl gücü olan iran milislerini bize dövdürdü, esad tarafına da "bak benim desteğim olmadan ne hale getirirler"i yaşatarak gösterdi.
iranın, milislerini bölgeden çekmek için bizden müsade istediği iddia ediliyor
geçen paylaştığım, iranın "rusya olmadan toplanalım" açıklamasını hatırlayalım
serakib te iki taraf feci halde birbirine girdi
büyük resim:
muhaliflerle esad yerde birbirini döverken, muhalifleri rusya, rejim ve iranı biz dövüyoruz
bir de altına horoz yazmamı beklemeyin
Tiger reis yanlış anlama ama sana bir kaç gün önce söylemiştim Rusyanın bu zamanda birerbir başka bir ülke ile savaşa girecek kadar salak olmadığını.Büyük devletlerin yiğitçe kahramanca dişe diş kana kan çarpışma dönemleri bitti.Direk işgal yada ölüm kalım mücadelesi olmadıkça hiç kimse savaşa girmez.Bu dönemde savaş kazansan bile ekonomik bedeli çok ağır olur o ülkenin sonunu getirebilir.
https://tass.com/politics/1125431
Şu kayndak Putin'in açılamalarının orjinali var.
"We are not going to fight against anyone. We are going to create conditions so that nobody wants to fight against us,"
Yani Putin ayısı diyor ki Biz kimse ile savaşa girmeyiz ama öyle koşullar yaratırız ki kimse bizimle savaşmaya cesaret edemez.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Tiger reis yanlış anlama ama sana bir kaç gün önce söylemiştim Rusyanın bu zamanda birerbir başka bir ülke ile savaşa girecek kadar salak olmadığını
yanlış anlamam, ben de başta şunu demiştim
bu iradeyi ortaya koyduğumuz anda da bu kadarlık bir isteğe karşı çıkıp, Türkiyeyle ciddi savaş riskine girebilecek kadar aptal bir ülke yoktur sanıyorum
-
Savaşmasına gerek yok. Domates ve turist trafiğini durdurduğu an bizi vuruyor, "Emri ben verdim"den "Fetö vurdu"ya geçiyoruz.
-
Bize ait Anka-S in düşürülme videosunu az önce izledim.Kim yada nasıl düşürüldüğüne dair net bilgi yok.Ama başka bir videoda ÖSO denilen şeriatçı çöl maymunlarının bizim iha nın enkazı başında Allahu Ekber diye bağıra bağıra sevinç çığlıkları atıyor.Yanlış anlamadıysam ÖSOlu mahluklar bizim İHA nın düştüğüne seviniyor.
-
Araplar bizimkilerin onları sevdiğinin onda biri kadar sevmiyor bizi.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamadıysam ÖSOlu mahluklar bizim İHA nın düştüğüne seviniyor.
yanlış anlamışsın, anlamıyorlar bize ait olduğunu. yıllardır kafalarına bomba yağdıran ve başedemedikleri şeylerden biri sandıkları şey vurulunca seviniyorlar işte böyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)