kimisi için komi olmak daha iyidir kimisi için moto kurye olmak, ben ikisinden birini seçmek zorunda kalsaydım moto kurye olurdum. otelde komilik yapmam, garsonluk hiç yapmam. o şekilde hizmet etmek fıtratıma uygun değil.
18 li yaşlarımda kendi kafemizde garsonluk yapıyordum, çok iyi insanlarda geliyordu dangil dingil insanlarda geliyordu...
-müşterinin biri babamın arkadaşıydı, bana 50 tl verdi ve marketten sigara almamı istemişti, o 50 lirayı aldım ve marketten şöyle çeklıt disk kornet aldım yanına birde kola falan almıştım galiba onu hatırlamıyorum... oracıkta 15 lirasını yemiştim, kalan 35 lirayıda sonra yerim diye cebimde tuttum... tabi kafeye dönmedim
sonra akşam oldu babam geldi eve, gülüyordu, adamın 50 lirasını niye alıp gittin diye sormuştu :D
Adamın 50 lirasını gasp ettim diyim. zaten kafeyi fazla işletmeden kapattık, 1 sene işlettik mi bilmiyorum... insanların kahrını çekeceğime motosiklet üzerinde ıslanırım, üşürüm daha iyi...
tabi bu kişilik meselesi, yapanlara büyük saygı duyuyorum, benim yapamadığımı yapıyorlar.