Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cezaya bakın Atv

REKLAM ALANI
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    ANKARA (ANKA)
    RTÜK, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu "Ya Şundadır Ya Bunda" programında bir vatandaşın cinsel organının gösterilmesi nedeniyle, ATV’ye 12 kez program durdurma cezası verdi.

RTÜK geçtiğimiz aylarda, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu “Ya Şundadır Ya Bunda” programında bir vatandaşın pantolonunun indirilerek cinsel organının gösterilmesi nedeniyle ATV’den savunma istemişti.

ATV, ERBİL'E DAVA AÇACAK

Edinilen bilgiye göre ATV, savunmasında Mehmet Ali Erbil’i suçlayarak Erbil’e dava açacağını belirtti. Olayın ardından ise kanal programı yayından kaldırdı.

1 ila 12 kez arasında program durdurma cezası verme yetkisi olan Üst Kurul ise konuyu görüşerek ATV’ye 12 kez program durdurma cezası verdi. RTÜK böylece bir rekora da imza attı.

CEZA OLARAK BELGESEL YAYINLAYACAK

RTÜK, pantolon indirme olayı nedeniyle “Ya Şundadır Ya Bunda” programının gösterildiği saatlerde ATV’de belgesel yayınlatacak.

RTÜK, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu "Ya Şundadır Ya Bunda" programında bir vatandaşın pantolonunun indirilerek cinsel organının gösterilmesi nedeniyle, ATV’ye 12 kez program durdurma cezası vermişti.

Bu ceza nedeniyle kanal, programın yayınlandığı saatlerde (yaklaşık 1.5 saat boyunca) Üst Kurul’un hazırlattığı belgeselleri yayınlatacak. ATV’nin, bu karar nedeniyle yargıya başvurma hakkı da bulunuyor.

belgesel izleyecekmişiz bu ceza bizemi şimdi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Ya belgesel yayınının ceza olarak verilmesi çok acayip geliyo bana. Discovery istediğini yapabilir o zaman, adamlar zaten sürekli belgesel veriyo.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı danger0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya belgesel yayınının ceza olarak verilmesi çok acayip geliyo bana. Discovery istediğini yapabilir o zaman, adamlar zaten sürekli belgesel veriyo.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bana acayip değil hakaret gibi geliyor. Tv kanallarının bize yaptığı saygısızlığın bir şekilde ödetilmesidir ki iyi de oluyor ama malesef toplum bilgiyi, belgeseli ceza olarak görüyor, öğreniyor. Merak ediyorum bu kanalların sahiplerinin hepsi mi ''televole'' kültürlü hepsi mi hayvan, doğa, vs. düşmanı? İnternette kime rastlasam yabancı belgesel kanallarını, dizi kanallarını övüyor, seviyor hiç kimse iğrenç ilişki yumağı televolelerden hoşnut değil, o zaman bu işte hakikaten sakatlık var! Demek herşey biz komplo teoricilerinin uydurması değil!!!
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Yaw bizim MALİ ona da bi çare bulur...

salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok iyi olmuş çoluk çocuk onlrı seyreticeğine börtü böcek seyretsin hiç olmazsa bişey öğrenirler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    ne güzel işte asıl o programın millete izlettirilmesi cezaydı insanlara

discovery de ceza alıcak olursa bir gün o zaman da ya şundadır ya bundadır yayınlama cezası versinler adamlar bi daha haytta yapmazlar
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ANKARA (ANKA)

belgesel izleyecekmişiz bu ceza bizemi şimdi

Bu ceza bize mi diyorsunuz ama asıl ceza böyle seviyesiz iğrenç programların izleyiciye dayatılmasıdır. Bu bize bir ceza değili ödüldür bence.

Hiçbir dünya televizyonunda seviye bu kadar aşağılarda değil. Amerika bile TV'de bizden çok çok daha muhafazakar.

Artık TV izlemek işkence oldu, doğru dürüst program yok hiçbir kanalda, seviye yerlerde. En iğrenç ve seviyesiz programlar rating rekorları kırar oldu. Mehmet Ali Erbil gibi bir şahsiyeti el üstünde tutan zihniyet daha iğrenç programları da hakediyor. O programı izleyene de izletene de hayret ediyordum zaten, sonunda patlak verdi biryerden işte.
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı SuperDude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ceza bize mi diyorsunuz ama asıl ceza böyle seviyesiz iğrenç programların izleyiciye dayatılmasıdır. Bu bize bir ceza değili ödüldür bence.

Hiçbir dünya televizyonunda seviye bu kadar aşağılarda değil. Amerika bile TV'de bizden çok çok daha muhafazakar.

Artık TV izlemek işkence oldu, doğru dürüst program yok hiçbir kanalda, seviye yerlerde. En iğrenç ve seviyesiz programlar rating rekorları kırar oldu. Mehmet Ali Erbil gibi bir şahsiyeti el üstünde tutan zihniyet daha iğrenç programları da hakediyor. O programı izleyene de izletene de hayret ediyordum zaten, sonunda patlak verdi biryerden işte.

abi yapma ne belgeseli
    sabah transformers vardı onu izledim içim gitti beya

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    MALİ de olmasa belgesel izleyemeycez. sağolasın M. ALİ

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    Alıntı salihgureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok iyi olmuş çoluk çocuk onlrı seyreticeğine börtü böcek seyretsin hiç olmazsa bişey öğrenirler.
    fazla lafa gerek yoook

Forumdan Uzaklaştırıldı
    biz dünyanın en samimiyetsiz milletiyiz.ben de dahil çoğumuz discovery ,history ve national geographic belgesellerine hasta oluyoruz.televolde saçmalıklarına da bakmıyoruz.ama lafa gelince özellikle de karı kız ortamlarında "belgesel mi aaaaa çok banalsaaaan", "belgesel mi ay ne sıkıcı ya,ciddi misaaan" tepkileri almamak ve sıkıcı monoton adam damgası yememek için belgeselleri sevdiğimizi söylemiyoruz.babamn çocukluğu köyde geçmiş, o bile kurt kuş belgeseli olduğu zaman eve gelen misafirlerle bile ilgilenmiyo hatta onlara da zorla seyrettiriyo!(baba yapma şunu yaa)

biz teorik olarak zayıf ama pratik zekası güçlü bir milletiz.zekaya dayalı espri yaparız ve salak salak amerikan tarzı esprilere gülmeyiz.diğerlerinden en önemli farkımız da bu. kemal sunal filmleri, mehmet ali erbilin oynadığı tüm yapımlar, olacak o kadar,,nejat uygur ve oğulları kesinlikle yasaklanmalı.kemal sunallarla, nejat uygurlarla, mehmet ali erbillerle büyüyen çocukların espri yeteneği gelişmez ya da körelir,o kadar salakça şeylere gülmeye alışan çocuk aptal olur.

Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz dünyanın en samimiyetsiz milletiyiz.ben de dahil çoğumuz discovery ,history ve national geographic belgesellerine hasta oluyoruz.televolde saçmalıklarına da bakmıyoruz.ama lafa gelince özellikle de karı kız ortamlarında "belgesel mi aaaaa çok banalsaaaan", "belgesel mi ay ne sıkıcı ya,ciddi misaaan" tepkileri almamak ve sıkıcı monoton adam damgası yememek için belgeselleri sevdiğimizi söylemiyoruz.babamn çocukluğu köyde geçmiş, o bile kurt kuş belgeseli olduğu zaman eve gelen misafirlerle bile ilgilenmiyo hatta onlara da zorla seyrettiriyo!(baba yapma şunu yaa)

biz teorik olarak zayıf ama pratik zekası güçlü bir milletiz.zekaya dayalı espri yaparız ve salak salak amerikan tarzı esprilere gülmeyiz.diğerlerinden en önemli farkımız da bu. kemal sunal filmleri, mehmet ali erbilin oynadığı tüm yapımlar, olacak o kadar,,nejat uygur ve oğulları kesinlikle yasaklanmalı.kemal sunallarla, nejat uygurlarla, mehmet ali erbillerle büyüyen çocukların espri yeteneği gelişmez ya da körelir,o kadar salakça şeylere gülmeye alışan çocuk aptal olur.
    Kemal Sunal ?
    sanırım sende onu anlayamayanlardansın..
    Kemal sunal kadar espiri yaparken gündemi iğneleyen hükümeti iğneleyen birisi geldimi memlekete?

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    raflar ın saydığı belgesel kanallarına katılıyorum

ayrıca şunları söylemek istiyorum. diyorlar ki anket yapılıyormuş herkes belgeseli seçiyormuş sonra belgesel reytinglerine bakıyorlarmış çok düşük. yok efendim bu nasıl oluyormuş. ya türkiyede doğru düzgün belgesel kanalı mı var da böyle konuşuyorsunuz bi "iz" tv açılıcak diye duydum coşkun aral ın o da ne oldu bilmiyorum. yani şimdi doğru düzgün belgesel olsa izlicez. ama ben mecbur muyum ya yatıp kalkıp "büyük kedilerin gülüğünü" nü izlemeye
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT225
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster

"biz teorik olarak zayıf ama pratik zekası güçlü bir milletiz.zekaya dayalı espri yaparız ve salak salak amerikan tarzı esprilere gülmeyiz" dedikten sonra kemal sunal gibi büyük bir insanın filmlerinin yasaklanmasını istersen, "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derim". kemal sunal filmleri, o günü en iyi yansıtan filmlerdir ve bazı filmleri, günümüzü bile yansıtmaktadır.
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**

can_dosay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150hs
    bence az bile verdiler..ayrıca belgesel verilmeside acaip bir yöntem.sanki belgeselde ne oluyor bu seferde hayvanların çiftleşmesini verirler bunlardan herşey beklenir
    Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]

izmirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker olan herşeye ben varım
    bence de güzel bi ceza....en azından acık börtü böcek görcezzzz

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Belgesel cezası bize değil atv ye arkadaşlar.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı tyler_durden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    " kemal sunal filmleri, o günü en iyi yansıtan filmlerdir ve bazı filmleri, günümüzü bile yansıtmaktadır.
    günü yansıtması zekaya dayalı espri yapıldığı anlamına gelmez. olacak o kadar da 20 yıl boyunca günü yansıttı .ama hiç de komik değildi.(oya başarla levent kırcanın karı koca rolünde kavga edip birbirleirne tabak fırlattıkları skeçler hariç)espri yoktu. .önemli olan tosun paşa dönemini ya da 3 gün öncesini yansıtması değil, esprinin zekaya dayalı olması.kemal sunalın "emineeaaa yakışıklıyım di mi avat hıhı" diyerek gülmesi ve biizm de onun dişlerine bakarak gülmemimizin nesi zekaya dayalı allah aşkına.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler