Bu arada Manisa'da 5.1 deprem oldu
Bizim iş yeri çatırdadı.
https://imarbarisi.csb.gov.tr/
Bu imar affını bizim mahalle bakkalı bakkal Hüseyin çıkarmıştı zaten.Yeni yapılacak binalar için yönetmelikleri de 18 yıldan beri bizim mahallenin kedisi Kedi Osman hazırlıyor.Kedi Osman'ın yandaş mütaehit kedilerle iş birliği içinde olduğundan şüpheleniyorum.Haklısınız 18 yıldan beri bu ülkeyi yönetenlerden kesinlikle hesap soramayız.Bütün suç bakkal Hüseyin ve Kedi Osman da.Vatan hani feocular.
En çok da yurtdışında yaşayıp mevcut iktidarı savunanlara hayranım. Birkaç akrabam da vardı Deutschland da yaşayan, her gün face de padişahım çok yaşa modundalar. Mesaj attım taaa oralardan Nürnberg lerden, Frankfurt lardan yazması kolay gelin Türkiye de yaşayın, burada asgari ücrete çalışın dedim. Tık yok tabi kendilerinden. Sonradan öğrendim TR vatandaşlıkları bile yokmuş, çocukları Polizei olsun diye çıkmışlar vatandaşlıktan.
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
bence hareketi geçilmeli biran önce bir istanbul depremi bekleniyor acilen hasarlı binalar eski binalar yıkılıp yenileri yapılmalı
Ağır hasarlı olmayan bir binadan zorla insanları niye tahliye edemiyor devlet? Çünkü yasal düzenleme izin vermiyor? Bu yasal düzenlemeyi kim yaptı? Hadi CeHaPe ve İYİ Parti yaptı diyelim. Bu yasayı değiştirme gücü kimin elinde? Niye değiştirmemiş? Vergi yapıştırmayı biliyor, imar barışı yapmayı biliyor, kesinleşmiş hükümleri affetmeyi biliyor devlet de yasal düzenleme yapıp insanları tahliye etmeyi mi bilmiyor?
Ben yurtdışında yaşayıp Türkiye şahlanıyor diyenlere üzülüyorum. Burada Türkiye şahlanmış, iş var, aş var, herşey var, ama orada açlıktan ağzı kokan gavurların ezan okunmaz memleketlerinden kaçıp buraya gelemiyorlar. Benim devlete önerim var, bu garibanlara el atsın. Türkiye'ye dönmek isteyen gavuristandaki vatandaşlarımıza oradaki yaptığı işin aynısını bulsun, orada çalıştığı yılları SGK'ya geçirsin, maaşını da şahlanan Türkiye standardında belirlesin, yurttaşlarımızı vatanına kavuştursun.
May the Force be with McLaren Mercedes
Yazar burada biz deprem paralarını bir güzel yedik demek istemiş.Yarın öbür gün büyük bir deprem meydana gelirse bu depremde hayatını kaybedeceklerin katilleri bellidir.Başka da bir şey demiyorum çünkü ağzımı çok kötü bozacağım.
https://tr.sputniknews.com/amp/turki...ergisi-yaniti/
buyrun;
Deprem sonrası Elazığ’da kira fiyatları iki katına çıktı.
deprem vergilerinin sorgulanması mantıklı değil,
her gün onlarca yolsuzluk haberi çıkıyor.
misal;
kızılayın ensar vakfına aktardığı milyonlarca DOLAR.
yaptırım nedir?
alttaki de böyle üstteki de.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Sağlam binaların sahipleri fiyatları yükseltmiştir diye düşünüyorum. Bence yanlış değil , iyi ile kötüyü daha önce ayıramayan millet bunu ayırmaya başlamış olabilir ? Belki.
Boşuna kendinizi paralamayın. Deprem paraları nanay.
Kendinizi kişisel olarak depreme hazırlayın. Sağlam binalarda ikamet etmeye çalışın. Deprem anında ve depremden sonra ne yaparım senaryolarına çalışın.
Depremi,insanların düştüğü zor durumu fırsata çevirip kendini cebini doldurmak için kullanan bu insanlık dışı mahluklara o.çocuğu desem gerçek o.çocukları bana hakaret davası açar bizi bu soysuz şerefsizlerle mi karşılaştırıyorsun diye.Biz yöneticilere kızıyoruz ama bizim insanımız ne ki yöneticilerimiz düzgün olsun.Yok arkadaş bu ülkeden bu ülkenin insanından bir cacık olmaz.Hep diyorlar ya Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diye bence Türk'ün en büyük düşmanı yine Türk.Zaten yere düşen hemşerisine bir tekme de aynı şehirde yaşayan ev sahibi,emlakçı mütehit vuruyor.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Üstad devlet devlet olsa onun da çözümü var, o bölgedeki kira rayiçleri bellidir, zaten çelik konstrüksiyon deprem konutları yapılacagına dair haberler var depremzedeler için, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum, bunlar yapılana kadar devlet boş evlerin sahiplerine rayiç fiyattan kiralarını öder, depremzedeleri bu geçici konutlar hazır olana kadar 2-3 ay kirada oturtur. Devletin belirlediği rayiç kira bedeline ev sahibi açık ağzını tek kelime edemez.
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
devlet bunca yıl o paraları kasada bekletmez,illaki başka alanlara harcanmıştır.
daire girişi su arıtma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)