Muğlaya gelme nereye gidersen git :D Merkez çok fena merkezde vampirler kurt adamlar çeşit çeşit yaratık var :D
Muğlaya gelme nereye gidersen git :D Merkez çok fena merkezde vampirler kurt adamlar çeşit çeşit yaratık var :D
Şöyle güzel huylu, kararlı bir hatunla evlensem anca öyle akıllanırım gibi geliyor😐
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
@sheriff87 sorunuzda belar veya evli diye belirtmemişsiniz. Zannımca onu belirtmeniz de verilecek cevaplar için faydalı olur.
Fırsat bulsam Mersin in Erdemli Limonluk taraflarında yaşarım , bence Türkiye nin en güzel coğrafyası , maddi olarak büyük şehirlerin 4/1 i fiyatlara yaşanabilir..tabi ben marka giyerim , lux tüketirim yada her akşam süt içerim diyorsan nereye gidersen git 4-5 bin TL ile mutlu olamazsın..
haklısın onu atladım. Şimdilik bekar ama ufukta evlilik var. Aslında asıl mevzu evli olarak, bekarken hertürlü yaşanıyor nasılsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
yok hocam öyle bi soru mantıksız olur zaten lüks yaşarım desen memur maaşına 1 akşam yemeğide var. Kastım ne yokluk içinde ne lüks içinde ortalama bir hayat standardı
Sonuçta hepimiz ölecez...!
15(07 ye de yakin)
32
26
Rast gele..
Kıyıdan istersen, Antalya-Gazipaşa. İl merkezi dersen, bildiğim yerlerden Isparta. Merkez de tutmak zorunda değilsin evi, Sav'dan bile tutabilirsin. Yazın sıcak sulara inmek bile motorla en fazla 90 dk.
Bilecik deneyin hocam. Olmadı Bayburt ya da Gümüşhane. Haritadan silinseler kimselerin haberi olmaz.
Plase Burdur diyorum..
Sürpriz ise Niğde olur.
Çifte ayak tokat geşir mi?
Genç İngiliz Taşköprüyede şans verin derim.
Son gezimde benzin istasyonlarında çadır kurup kalmıştım. Hemen hemen hepsinde iki çalışan vardı. Belirli bir saatten sonra gelen giden olmuyordu. Bende monoton hayatlarına çadır kurarak renk katıyordum. Tabi muhabbetin bir yerinde mutlaka konu maaşlara geliyordu. Hepside asgari ücret aldıklarını buralarda o da iş bulursan maaşların standart bu olduğunu söylüyorlardı.
Asgari ücretin an itibari ile 2324 lira olduğunu düşünürsek size verecek cevap bulamıyorum. Tabi bundan şu anlam çıkmasın sızlanacağına sen haline şükret memleketin % 90 ı asgari ücret alıyor.
Mersin; 140 metrekare evde max. 1000 tl kira,
Yine aynı evi 180bin tl vererek alma imkanı.
5bin tl ile rahat geçinirsiniz.
Bunun harici tavsiyem İzmir merkeze yakın köylerde kirada kalıp İzmirin avantajlarını kullanmak iyi olmaz mı?
O fiyatlara İstanbulda da var hocam.
1.000 TL kira makul değil.
180.000 TL çokta ucuz değil.
Bu fiyatların çok çok altına ülkede bi çok yer var.
Konu sahibinin tam olarak ne beklediği önemli.
Her beldenin kendine olumlu ve olumsuz yanları var.
140 M2 yepyeni bir daire bazı beldelerde 300 TL hâlâ.
Hâlâ 80.000 TL'e satılan müstakil evler var.
Var yani bi çok şey.
Önemli olan bu arkadaşın gelen ve sosyal hayat olarak ne beklediği.
İsmet abinin de dediği gibi memur maaşı asgarî ücretle yaşayan insanların yanında milletvekili hayatı demek bi çok yer için.
Reyizz isminin hakkını verioyor sun yani ..😁😁😁
şu memur maaşı olayı 1980 lerde kaldı, 2300 olan asgarı ucret var iken memurların "memur maaşı" diye demogoji yapmalarına sinir oluyorum.
Konu sahıbıne lafım yok, belki ciddi anlamda piyasayı bılmedıgı için yetip yetmeyecegını araştırıyordur.
4-5 bin TL maaş ile bu ülkenin her şehrinde yaşarsın, gece hayatın vs. yok ise ülkenin %80 inde rahat rahat yaşarsın.
Mesela ben izmirdeyim, oturdugum ev güzel ancak aynı evi deniz kenarı ister isen 3 katı istiyorlar. Bu tür farklılıklar var, ama her şehiri kaldırır o maaş.
13,5 TL'ye bira içmişseniz muazzam fiyat, ben Kadıköy'de bu fiyatlara denk gelemiyorum. 2010'da Kasım ayında balayımızı Bodrum'da yapmıştık, o zamanlar kışın sakin ve fiyatlar bir iki mekan harici abartı değildi. Şimdi Bodrum'un merkezinde 12 ay hayat var, mekanlar da azıcık pahalı. Yaşamak için derseniz, Akyarlar'da bir evim olsun isterdim.
Çifte şans diyorsanız Çankırı yazın derim. Doğasıyla, İnsanıyla muhteşem bir yerdir. Kendinizi avrupanın göbeğinde hissedersiniz. Muhakkak kuponunuzda bulunsun.
Ha ben risk almayı seviyorum diyorsanız Erzincan yazın, Ardahan yazın.
Yok ben çılgın gibi gecelere akacağım, gece hayatını dibine kadar yaşamak istiyorum diyorsanız Yozgat yazın derim. Yozgat sizi ziyadesiyle tatmin edecektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)