İki sayfa iddialı oldu
Koskoca Japon markası nissan da benzer hatayı yapmış zamanında. Amerika'da nissan.com alanadını alamadılar çünkü çok daha önce başka biri almış ve mahmeke ilk alan adamı haklı bulmuş çünkü alan kişinin soyadı nissan'mış.
Merak eden buradan bakabilir: http://nissan.com/
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Kuantum zaten o kadar ileri bir fizik konusu ki doktoralı fizikçilerden oluşan bir forumda bile 2. sayfada aynısı olurdu. Neyse bizde en azından arada Adriana Lima da geçiyor konuda.
Sakat konular: Sanırım quantum fiziğindeki bazı yaklaşımlar evrenin deterministik olmadığını / olamayacağını söylüyor. Deterministik olmayan bir evren bazı anlayışlar için son derece sıkıntılı bir konu... Bence İnce Efendi girmesin o konulara, hatta adaylığını da geri çekse çok Calgon Finish "Quantum" tertemiz iş olur...
Haha.. Gariban bozona TANRI sıfatı yapıştırıyorlar ya, saf katıksız şirk işte aslında :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
"Bunlara" laf anlatmak zor. Zamanın büyük bir gazetesinde proje yapıyoruz, xaten günlerce saçma sapan muhabbetler dinlemekten her gün binadan daha da düşük IQ ile çıkıyordum.. Bir gün yine kulağıma çalındı, çift yarık deneyini mi okumuşlar ne yapmışlar artık.. Müthiş bir cümle ile açtılar konuyu..
"Fizikçiler artık tanrıtanımaz olamayacak!"
youtube.com/@bisuruyorum
Puahahah, iyi güldüm. Halbuki tam tersi; bir sonraki adım olan tek fotonlu çift yarık deneyinde de girişim deseni oluşunca buna da Tanrının mucizesi diyeceklerdir. Dünyaya belli bir şekilde bakmak isteyince öyle görülebiliyor tabi, yapacak bir şey yok. Bu konuda da (iki kutuplu olmak üzere) güzel örnekleri var
Eee, zaten bu pastafaryanlıkta böyle geçiyor. Yani Uçan Spagetti Canavarı makarnamsı uzuvları ile dokunup sonucu değiştiriyor gözlemciye göre. Kendisi çok şakacı bir yaratıcı olduğu için böyle deneylere müdahale ediyor. Zaten kafamız karışsın diye de dünyayı içinde milyon yıllık dinozor fosilleri ile yarattı ki kafirler evrim diye bir şeyle uğraşsınlar.
Evrimle dinin çeliştiğini düşünmüyorum ben.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)