Siyasilerin Show yapmadığı bir zaman oldu mu. Ha bu Türkiye'ye has bir şey de değil. Sonuçta herkes kendini tanıtma peşinde.
Düşünün bir çeşme açılışı bile ""show"" haline geliyor ise hatta temel atmama töreni için bile ""show yapılıyor ise gerisini yadirgamak ne kadar doğru olur ki
Erdoğan'ın bunu çok iyi kullandığı bir gerçek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
Her sistem inanmayı gerektirir. Komünizme inanmayan nasıl komünist olacak. İslam'a inanmayan nasıl müslüman olacak..
Dedim ya, herşeye cevap var, tutarlılık yok. Anladım sayın ATP. Cevabım yok.
Buraya yazılan her düşünceye siyasi sebepten kulp buluyorsunuz diyorsunuz.
Yazılan düşüncelere cevap verin. Kimse olmasın demiyor.
Premium sınıfta rekabete girmek nedir?
Yerli olabileckken ana kalemlerin hepsi ithal olunca nasıl fiyat olarak rekabet edeceğiz. Tabi döviz sayesinde üç kuruşa çalışan insanlar olduk.
Togg açıldıktan sonra bir kaç aracı kûra çekerek dagitacaklarmis. 🤣🤣
https://youtu.be/JSX9zrzALvw
Ak Parti cenabet bir parti, elini neye atıyorsa kurutuyor. Ben bu Togg'dan da bir cacık olmayacağını biliyorum. Ne kadar iç piyasaya versen de gazı bagaj kapağını açtığında güvenlik görevlisi sana çemkiriyorsa çok affedersin anasını avradını şey edeyim öyle prototipin.
2023 olur 2020 küsür başka bir yıl olur, Ak Parti seçimi kazanırsa Togg mogg biter, proje rafa kaldırılır, bunlar tamamen seçim öncesi gaz. Bizim devlet artık üretim devleti değil, vergi ve pompa devleti.
Zaten 150 yıl önce icat edilmiş bir şeyi üretsek mi, üretilebilir mi diye tartışıyoruz. Artık bu devir geçti, 150 yıl önce üretilmiş şeyleri üretmenin bir anlamı yok. Dünyada bunlar nasıl sürücüsüz kendi kendine gider, mesela yük taşıyan araçlar sürücüsüz olsun ki 24 saat çalışabilsin sürücünün dinlenme süresinde kayıp olmasın gibi şeyleri tartışırlarken bizimkiler işin hammallık kısmına girişmeyi başarı sayıyorlar. Memlekette yazılımcı kalmayacak, giden gitti, gitmeyenler de gitmek peşinde zaten, bu teknolojileri geliştirecek mühendisleri ve yazılımcıları kaçırırsak togg yine bir şekilde üretilir ama yazılımları için yurtdışına kaçmış mühendislerin şirketlerine para ödenir.
Çook eskiden tanıdığım iki kardeş ABD'ye gçtüklerinde kurdukları şirket otonom giden sürücüsüz kamyonlar üzerine bir şirket kurmuşlardı, togg gibi hayali propoganda projelerine göre kat kat başarılılar, iyi ki burada kalmamışlar. https://locomation.ai/about/#team
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Will...ison_(chemist)
İngilizce yetmiyorsa sayfayı Google Translate ile Türkçeye çevirebilirsiniz.
Hazır Wikipedia'ya girmişken ideoloji ve din başlıklarına da bakabilirsiniz; farklarını öğrenirsiniz... (Yanlış hatırlamıyorsam yukarıda bir yerde Komünizme "inanmak" diye bir tabir kullanmıştınız ondan yazdım bunu.)
Dünyanın başka ülkelerinde "yerli x üretiyoruz" "yerli y xxxx tarihinde üretimde" diye hükümet yetkililerinin reklam yaptığını sanmıyorum. Varsa uyarın lütfen. Bana göre bu utanç verici bir hadise.
Peki bu işin normali nedir?
Hükümet yetkilileri, devlet görevlileri ülke içindeki girişimcileri, genç yetenekleri destekler. Onlara teşvik verir, ARGE konusunda yardımcı olurlar. Devlet imkanlarını önlerine sererler. Bu genç yetenekler ve girişimciler çalışır, üretir, ülkeye katma değer sağlarlar. Devlet bunlardan makul ölçülerde vergi alır. İstihdam yaratılmış olur.
Merkel çıkıp biz yerli ve milli vosvogen üretiyoruz dese "ne diyorsun kardeşim sen" derler. Derhal emekliye ayırırlar.
Yahu memlekette anormal olaylar normal hale gelmiş. Vallahi çıldırmamak, delirmemek elde değil. Yazmayayım diyorum ama dayanamadım yine, offf..
Abi bir şey soracağım.
Devletin bu projede ki hissesi ne kadar...cevap 0
Hükümetin hissesi...0
Akp nin hissesi 0
Tamda sizin yazdığınız gibi devlet ( hükümet demiyorum kim olsa yapardı) teşvik etti önlerini açtı önayak oldu..
Yanlış mı biliyorum...
Ha siyasetçi her türlü malzemeyi kullanır ( bknz çeşme açılışı..vs)
Abi ben olay örgüsündeki mantık hatalarını yazdım. Yani bu anormal bir hadise. Chp de olsa çıkıp biz şunu yaptık bunu yaptık dememeli. Vergi dairesinde bandrol yatırırken veznedar çıkıp bak ben fiş kestim diye şov yapıyor mu, veya nüfus idaresindeki bir memur eline megafon alıp biz şu kadar kişiye yeni kimlik verdik diye yaygara yapıyor mu?
Ayrıca sıfır yazmışsın abi ama şimdi çıkıp sokakta togu kim yapıyor desen hepsi reis yapıyor diyecek. Senle iddiaya bile girerim bu konuda.
Öğlen büyükleri ziyarete gittim. A haber açık yine. Çıkmış birisi "eskiden elektrik yoktu" diyor. Bu yaşlı insanlarda bunu yapmasınlar abi ya ayıptır günahtir. İnsanların anasiyla babasiyla kardeşiyle arasını açıyorlar bu çok büyük bir günah.
Anadolu Grubu (%23)
BMC (%23)
Turkcell (%23)
Zorlu Holding (%23)
TOBB (%8)
BMC'nin %49.9'u Katar Silahlı Kuvvetleri'nin.
Turkcell'in %26.2'si Türkiye Varlık Fonu'nun, %19.8'i Rusların.
TOBB kamu kurumu.
Yani 0 filan değil.
İşin içinde Katarlılar varsa hükümetin çeşitli imtiyazlar için çektiği peşkeş de vardır.
Ya ahmet abi sen taraf olduğunu için olaya objektif bakamiyorsun. Bu yüzden bu konuda tartışmanın lüzumu yok diye düşünüyorum.
İnancın neden partiye dönük ?..
Partiyle inancın ne ilgisi var ?..
Yıllardır bu düşüncenin altında eziliyoruz..
Gidin inancınızı başka yerlerde yaşayın.. Ülkenin partilerine sırf bunlar inançlı diye oy vererek diğer insanların inancına saygısızlık etmeyin..
Yeter yahu..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ne yazdığının farkında mısın. İnancına uygun bir şey yazıyorsun. Parti ile inancın ( dini)alakası yok
İnandığım ( dünya düzeni) düzeni ile Parti'nin alakası var. Milliyetçi muhafazakar biriyim ve bu doğrultuda düşüncelerim,hareketlerim ortaya çıkıyor. Bunu sağlayacak siyasi görüş de bana uyar
Ha sen de aynı pencereden bakarak tersini düşünüyorsun
İnandığınız hiçbir şeye oy vermiyorsunuz da farkında değilsiniz.
Banane sizin ticari hayatınızdan, kazancınızan, gayet masumane, nacizane ve insani ve açıkçası da haddim olmayarak bir uyarı yaptım ama ona dahi insani bir cevap vermek yerine "banane ben alkol satan yerden alışveriş yapmıyorum onlarda benden yapmasın demeye getirdiniz" Size dostça yapılan uyarıyı bile göremeyecek kadar gözlerinize perde inmiş partizanlıktan.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)