Politikacı kısmına girmiyorum ki ben. Politikacı bu, konjonktür der, başka şansımız yoktur der, farklı davranabilir. Topluma ne demeli? Sorsan vatanseverliği, Türk kardeşliğini yere göğe sığdıramaz, iktidarın peşinde milli değerlere sahip çıktığı için gittiğini söyler, Çin'i kınamayan muhalefet olsa bin bir küfür eder, ama iktidar yapmayınca tısss, en ufak ses yok. Böyle ilkesizlik mi olur?
Biri der ki, "Benim için Türk davası çok önemlidir.", amenna.
Biri der ki, "Benim için milletin çok önemi yok, ümmete canım feda.", bu da amenna.
Biri der ki, "Ben Kürtlerin Türkiye'den kopmasını istiyorum.", hiç katılmam, karşı da çıkarım, ama fikir olarak amenna.
Amma velakin, bunlardan biri çok önem verdiği ilkelerin ihlaline ses çıkarmıyorsa benim için sıfırdır, isterse ağzıyla kuş tutsun.
May the Force be with McLaren Mercedes
Bizim sokağın köşede duruyor bir tane temiz baya. Alacaksan konuşayım
Yalan mı söylüyor reis? 2018'de mi ne, yollarda olacağı söyleniyordu. Yollardadır şimdi.
"Bir devrin sonu: Honda Türkiye fabrikasının yeni sahibi belli oldu"
her yerli ürüne bu iğrenc espriyi yapıyorum ama kusura bakmayın
2023 de yerli otomobil göklerde
Piste çıkmış sonunda.
https://www.ntv.com.tr/otomobil/togg...k0uH2B4XtAfTKA
İçinde 4 kişi ile 0-100km/st hızlanması 4.8 saniye.
0-100km/st hızlanması 4.8 saniye olan araçlara baktım da neler var neler? Ford Mustang, Bentley Continental, BMW M235, Audi SQ7, BMW Z4, BMW X6, Mercedes C43, Mercedes S500, Mercedes GLA, Porsche 911, Porsche Panamera. Bunların kaçı elektrikli bilmiyorum ama bizimkinin elektrikli olduğunu da unutmayalım. Yanlış bilmiyorum, bizimki elektrikli, değil mi?
Kaynak: http://arabamkacyakar.com/en-cabuk-hizlanan-arabalar/15
Bizimkiler iyi çalışmış, takdir ettim.
Elektrikli arabalar dusuk devir tork avantajlari nedeniyle cabuk hizlaniyorlar:
Bizimkilerin başarısı değil, elektrikli araçların genel özelliği diyorsunuz?
Çok eğlendim videoyu görünce, kaportayı sırtında taşıyan dayılar, tezgah üstü laptop ile sistem kontrolü yapan oğlanlar En gelişmiş robot içerdeki mutfak robotu !
Eskiden kuş serisi vardı, onun üretim bandını Mısır'mı Etyopya'mı ne öyle bir yere verdilerdi, ahan aynı böyle büyükçe bir atölyede yapıyorlardı her şeyi, arada tavla falan da oynuyorlardı sipariş yoksa !
Te alllaamm, utanma da yok !!
Ahan da buldum videosunu, yemin ederim aynı !
Olmayan ayrintilarda bogulmayip guzel editing ve muzige odaklaninca guzel video bence. Sonucta maksat genel kitleye, gozunun onunde kuculen Turkiye gozleminin tersine "buyuk Turkiye" mesajini vermek.
Benim ve çoğu kişinin aldığı mesaj ise şu : "Uzun etmeyin yahu, emir verdiler bir şeyler yaptık işte, söz tutulmuş oldu, zaten 3 vakte kadar burayı yıkıp TOKİ falan yaparız, o yüzden çok masraf yapmadık"
halen prototip ile uğraşılıyor gördüğüm kadarıyla seri üretim robotlar falan yok, bu kadarını sanayideki ustalar da yapıyor zaten, mühim olan rakipler dakikada bir araç üretebilirken biz bu pazarda kendimize nasıl yer bulacağız, rakiplere göre nasıl avantajlı üretim yapıp öne çıkacağız bu konular daha önemli.
Rekabet? Senede 100 bin satış garantisi verir devlet, siz biz öderiz.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)