Yerli Otomobil Tanıtım Töreni
Reklamlar
-
31 Mart 2023, 22:01
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Denize hasmet mi duşse kurtarirsin yoksa Osman Öcalan mi ?
Haşmet'i kurtarmaz, Öcalan'ı da kurtarAmaz.
Öcalana corona koyduğu için 15 kasım 2021 tarihinde mortingen zortingen olmuş.
Reklamlar
-
01 Nisan 2023, 00:07
Ahmet Turan, butun forum uyeleri olarak.merak ettigimiz o soruyu soruyorum...
Denize hasmet mi duşse kurtarirsin yoksa Osman Öcalan mi ?
Hislerim diyor ki,ocalani kurtarmak istesen de diger tarafta cinlere,ayin ikiye bolundugune falan inanan mumin var.Ocealan ise maocu bir allahsiz.
Allah korkusu agir basar ve hasmeti cekip alirsin.Bildim mi ?
Denize işerim ki su biraz çoğalsın diye.
-
01 Nisan 2023, 01:00
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Denize işerim ki su biraz çoğalsın diye.
Guzel cevap,samimiysen tebrik ederim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
DickName adlı üyeden alıntı
Haşmet'i kurtarmaz, Öcalan'ı da kurtarAmaz.
Öcalana corona koyduğu için 15 kasım 2021 tarihinde mortingen zortingen olmuş.
Alla allaa.gitti dağ gibi terorist desene..
-
01 Nisan 2023, 01:50
Cyan adlı üyeden alıntı
Kısmen bazı başka toplumlarda İslam'ın yaygınlaşması toplumun bozulması olarak görülebiliyor, bu durumda onlar da Müslümanlara zulüm etsinler mi yani?
Extremist azınlık anlarım da toplum çapında bir örnek var mı buna gerçekten?
-
01 Nisan 2023, 02:36
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Anlamak istemeyene ne yazsak boş herhalde. Yapılmasını istemediğim bir sürü şey yazdım Daha nasıl yazılır ona da benim zekam yetişmiyor demek ki
İstanbul sözleşmesi lgbt bin önünü açıyor ise ben istemem. Komple istemek yada istememek doğru olmaz
E iyi de teröre destekse Erdoğan bunu ilk yapan, verdin oy?
Hayır sen bu soruya cevabın olmadığı için cevap vermemeye çalışıyorsun. Çok basit yahu, RTE ne yapsa oy vermezsin?
-
01 Nisan 2023, 10:29
hasmet adlı üyeden alıntı
Extremist azınlık anlarım da toplum çapında bir örnek var mı buna gerçekten?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Islamophobia
Tersi zaten bizde ve diğer Müslüman ülkelerde var bu arada; sorgulanmasına gerek bile yok. (İncil basan kitapevinde boğazı kesilen "misyoner"leri var mı hatırlayan?) Daha yeni videosu geziyor ortalıkta; "boğazını keseceğiz" yok efendim "ermeniler yahudiler" (sadece onlar değil tabi...) vs. vs.
-
01 Nisan 2023, 13:42
Cyan adlı üyeden alıntı
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Islamophobia
Tersi zaten bizde ve diğer Müslüman ülkelerde var bu arada; sorgulanmasına gerek bile yok. (İncil basan kitapevinde boğazı kesilen "misyoner"leri var mı hatırlayan?) Daha yeni videosu geziyor ortalıkta; "boğazını keseceğiz" yok efendim "ermeniler yahudiler" (sadece onlar değil tabi...) vs. vs.
Meydan da polis korumasında yakılan KURAN, resmini çizmeyin bizim için mahsurlu deyip karikatürü çizilen peygamber olaylarını da unutmamak lazım.
Amacım yanlışları yarıştırmak değil böyle münferit olayları sanki o dinin gereği gibi gösterilmesini eleştiriyorum.
-
01 Nisan 2023, 14:07
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Meydan da polis korumasında yakılan KURAN, resmini çizmeyin bizim için mahsurlu deyip karikatürü çizilen peygamber olaylarını da unutmamak lazım.
Amacım yanlışları yarıştırmak değil böyle münferit olayları sanki o dinin gereği gibi gösterilmesini eleştiriyorum.
Burada esasen dinleri veya dinsizliği yarıştırmıyorum; keskin örneklerle bazı zihinlerde karşılıklılık (reciprocity) ilkesine dair bir ışık yakmaya çalışıyorum...
-
01 Nisan 2023, 22:21
Bence yarıştırabiliriz. Kitap yakılmasının karşısına insan yakılması geliyor çünkü.
Durduk yere değil tabii ki, ama farkında olmak için.
-
01 Nisan 2023, 22:22
Ahmet Turan,koş koş.
kilicdar seccadeye ayakkabiyla basmis.
Cnnturk,a haber,haberglobal,ulke tv,kanal 24,haberturk falan hepsi bunu tartisiyor.
Vallahi hakli ciktin.Bugun seccadeye basan yarin camiyi ahir yapar
Lanet olsun oyum akp ye..
-
01 Nisan 2023, 22:49
Ahmet Turan,koş koş.
kilicdar seccadeye ayakkabiyla basmis.
Cnnturk,a haber,haberglobal,ulke tv,kanal 24,haberturk falan hepsi bunu tartisiyor.
Vallahi hakli ciktin.Bugun seccadeye basan yarin camiyi ahir yapar
Lanet olsun oyum akp ye..
Köyü bilmeyen gezerken boka basar imiş. Yav tamam Tayyip 10 kere kötü de bu 1000 kere daha kötü.
Saddam,Kaddafi gitsin de ne olursa olsun kafasında millet. Biraz normal biri aday olsa idi bu şartlarda kesin kazandırdı. Bence tayyip le bu işbirliği içinde.başka açıklaması olamaz
-
02 Nisan 2023, 13:47
Heh, en sevdiğim türkü. Neyse ki sen "ben aslında muhalifim de.." makamında okumuyorsun
-
02 Nisan 2023, 15:50
killingroad adlı üyeden alıntı
Heh, en sevdiğim türkü. Neyse ki sen "ben aslında muhalifim de.." makamında okumuyorsun
Türkiye aleyhtarı Muhalefete muhalifim
-
02 Nisan 2023, 20:33
killingroad adlı üyeden alıntı
Sadece benim makul gerekçelerim var makamında okuyor, "ben kabileciyim" demek yerine.
Şimdi gelir yazar "ben Türkiye'nin hayrına çalışanlarının kabilesindenim" falan diye...
Kendisi sosyal medyada "kafalarını kesecez" diyen Hizbullahçının yumuşak versiyonu. Kabilesi dışında herkes kötü, kabilesi içinde herkes iyi.
-
02 Nisan 2023, 20:57
Arkadaslar,haberturk u acin çabikkk.
Erdogan seccadeye basan kilicdara ne dedi...7 kisi bunu tsrtusiyor.nagehan fistigi da var.bebegim benim.
Ulkeye bak aq.seriat gelse bu kadar sacmalik olmax.
-
02 Nisan 2023, 21:06
Fotoğrafı gördüm. O halının üstünde seccadeyi farketmek hüner ister.
Kaldı ki bakara makarayı tartışmadı bu kadar bu denyolar.
-
02 Nisan 2023, 21:35
Arkadaslar,haberturk u acin çabikkk.
Erdogan seccadeye basan kilicdara ne dedi...7 kisi bunu tsrtusiyor.nagehan fistigi da var.bebegim benim.
Ulkeye bak aq.seriat gelse bu kadar sacmalik olmax.
O cenahtan tonla adam şirk koşar, laf etmezler ama böyle kasıtsız bir şeyi çekip çıkarıp gündem etmek gırla. Öyle de sürrealist bir ortam...
-
02 Nisan 2023, 22:10
Yeter birader baydınız yahu konuyu siyasete kurban ettiniz yine alın şunu seyredin yorumlayın bi silkelenin konu elentirinkli otomobil
https://youtu.be/OkBIhvSPb24
vay arkadaş 1,9 sn 0-100 6,2 sn 0-200 mü olur ? peki elektrikli motosikletler gelince 0-100 ü ne olacak 0,7 sn falan mı :D
-
02 Nisan 2023, 22:46
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Yeter birader baydınız yahu konuyu siyasete kurban ettiniz yine
alın şunu seyredin yorumlayın bi silkelenin konu elentirinkli otomobil
https://youtu.be/OkBIhvSPb24
vay arkadaş 1,9 sn 0-100 6,2 sn 0-200 mü olur ? peki elektrikli motosikletler gelince 0-100 ü ne olacak 0,7 sn falan mı :D
O işe lastik dayanmaz, fiyatlar makul seviyelere inse naked veya sm veya cross için çok güzel olur. Uzun yol için çok emin değilim, şu anki pil teknolojisi sanki yeterince verimli değil.
Bu arada orijinal konu tamamen siyasi bir konu bence...
-
02 Nisan 2023, 23:16
Cyan adlı üyeden alıntı
O işe lastik dayanmaz, fiyatlar makul seviyelere inse naked veya sm veya cross için çok güzel olur. Uzun yol için çok emin değilim, şu anki pil teknolojisi sanki yeterince verimli değil.
Bu arada orijinal konu tamamen siyasi bir konu bence...
Elektronikler sayesinde lastik fazla bocalamaz yani patinaja düşmez sanırım , en azından temiz asfaltta , daha çok kullanıcılar böyle bir akselerasyona hazırmı soru işareti , videodaki şahsın Ferrari si var ama 0-100 denemesinde hakimiyeti bir an kaybedecekmiş gibi hissettiğini söylüyor , yahu yazılanlar siyaset bile değil , saçma sapan seccade mevzusu nedir birader :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)