Güzel, en azından ortak bir zemin bulabildik. Videoya baktım, bu videoyu takiben açılmış bir soruşturma, verilmiş bir hüküm var mı? Varsa evet Pervin suçludur, yoksa değildir. Bu kadar basit.
Ve sizin belirlediğiniz zemine göre HDP şu an itibariyle terörist değildir diyebilirsiniz.
Hüda-Par başkanının da Hizbullah terör örgütü değildir videosu da yenidir, kolayca bulabilirsiniz.
Not: Benim için, katılmasam da şiddet içermediği sürece her türlü fikrin söylenmesine açığım. Bu bağlamda Hüda-Par veya HDP'nin ayrılıkçı söylemlerine kesinlikle katılmam, ama görüşlerini açıklıyor diye ikisini de suçlamam. Ama siz çelişkilisiniz. İş HDP olunca tü kaka (ki o da ancak AKParti'ye desteği bitince), Hüda-Par olunca yan cebime koy. İkincisi, hep denilmiyor mu, Kürt sorunu için silahlar bırakılmalı, sorunlar mecliste görüşülmeli. İngiltere ve İspanya öyle yaptı, terörü bitirdi. Alın işte size HDP. Görüşü PKK ile benzer olabilir, ama şiddete bulaşmamış bir yapı. Buyrun silahsız mecliste işte. Milliyetçi MHP'den de daha fazla sandalyesi var. Silahsız bir şekilde barışçıl vaziyette tartışın sorunları. Daha ne? 7 milyon TC vatandaşını HDP'ye oy veriyor diye sürecek miyiz, terörist mi ilan edeceğiz? Geçiniz.
Not 2: AKParti destekçisi MHP farketmedi ama 10 sene sonra Suriyeliler parti kurarsa MHP iyice azınlıkta kalır.
Yok lan. Kabilen ne halt yerse yesin destekleyecek kafada biri olarak sanki prensipli biriymiş gibi yazmışsın da, o yüzden hoşuma gitti de alıntıladım. Hem viski değil lan o votka. Şükür sahtekarlığımız, vicdansızlığımız, iki yüzlülüğümüz, serefsizliğimiz yok, ama arada bir içki kaçamağımız var. Tam zıtlarız anlayacağın
Yanlış varsa düzeltin, öğreneyim, kendimi düzelteyim. Zırva çok subjektif bir şey.
Gayet dinçim merak etmeyin. Bazı algıları yıkmak, kavram karmaşasının önüne geçmek gerek.
Benzer şekilde, katılmadığınız düşüncem varsa söylemek en doğal hakkınız. Belki ben yanlış düşünüyorumdur gerçekten.
herkes kendi cocugunu baskasına yamamaya calısıyor. ugrasmayın gencler
bu ülkede hala kriz yok, ekonomi iyi, akp cok iyi diyen vatan hainlerne cevap vermeyın.
Ya 50 kere soylendi.ben simdi 51.kez soylorum.
Cozum surecinde bu hdp teror orgutunu desteklemiyor muydu Ahmet,bursali ?
Megri megri diye teroristler siniri gecmedi mi ?
Analar aglamasin diyip hdp ile masaya oturunca problem yok.Ama chp gorusurse problem var.
Ulen 2-3 ay olmadi akp hdp yi ziyaret etmedi mi ? Bahceli gayet normal demedi mi ?
Hdp tayyipi desteklese sizler bu hdp nin onunde yatardiniz bee.Birakin bu isleri.
Feto icin de ayni durum yok mu ?
Ayni yatakta degil miydiniz ? Ulkenin anasini hep birlikte bellemediniz mi ? Mecliste onergeleri reddetmeduniz mi ?
Ama isler degisince simdi en buyuk feto dusmani siz oldunuz,chp de destekleyen oyle mi ?
Gercekten biraz onurlu olun biraz yavv,vallahi kirintisi bile sizde kalmamis.. nasil bu duruma geldiniz,nasil yetiştiniz hayret ediyorum.
En iyisi susun biraz.
Şu foruma görüntülü bilmem ne gelse de şöyle izlesek tartışmaları.
Bu hafta 3 günlüğüne KKTC'ye gittim. Geçmişte defalarca gitmeme rağmen pek sallamamışım ama gözlemlerim şunlar;
*Gazimağusa gibi popüler olmayan gudik bir yerde bile yola atladığımda tüm arabalar durdu ve geçmemi bekledi.
*30 TL'ye sıradan bir marketten Heinken alabiliyorsunuz, bizde anca "Efes Varım 45 cc" ve 23 TL'ye Tuborg Gold aldım ki ağlamanın verdiği duygusal değişimle dövecektim marketçiyi.
*KKTC'de Suriyeli sığınmacı yok, öyle skim sokum vatandaşlık dağıtmıyorlar. Ortak iş yapacağımız projelere "Nasıl vatandaşlık aldırırız?" diye sorduk, "Aldıramazsınız" dediler. 3-30 paraya vatandaşlık satmıyorlar.
*Mülk edinim yoluyla oturma izni: Suça karışan birine oturma izni vermiyorlar. Diyelim ki ben dandik bir adamım, geçmişim kriminal, çaktırmadan öyle böyle oturum izni aldım. KKTC hükümeti yıllar sonra fark etti, ben anında deport. Mal mülk önemli değil, direkt deport.
Bizim desteğimizle bir şeyler yapmaya çalışan yavru vatandaki milli şuur bizden daha fazla.
Yazdıklarıma "Ohaaa" diyenler şaşırmasın. Ak Parti öncesi Türkiye de böyleydi. 20 yılda böyle denyo bir ülke haline geldik.
Allah'tan korkmayan dünyanın en cesur ülkesiyiz. İçimizde hala "Ak Parti" diyenler imanını sorgulasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)