İstanbul avrupa yakası motosiklet tamircisi önerisi
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba
Bajaj pulsar rs200 kullanıyorum. avrupa yakasında küçükçekmecede oturuyorum
bana işinin ehli takdire layık bir motosiklet tamircisi önerebilirmisiniz.
gerçekten 4,5 tane motosiklet tamircisi gezdim hiç biri işini düzgün yapmadı özellikle acil yağ değiştirmem gerekiyordu bir ustaya götürdüğüm ilk defa pulsar görmüş gibi vidasını falan nasıl açılacağını yanındaki çırağa soruyordu kaba saba bi yağ değişimi yaptılar vidayı gevşetirken alt sakalı çatlattı sonra tilt oldum aldım motoru çıktım.
Bana gerçekten işinde gerçekten iyi bir motosiklet tamircisi önere bilirmisiniz.
(servise gidin demeyin arkadaşlar gerçekten geçen gittiğimde 1000 lik oldum beni çok geriye attı.)
Reklamlar
-
Başakşehir Oktay Motor. Eski bajaj servisi zaten. Ne sorunun var ise hepsini çözer.
-
Mecidiyeköy'de Motoser benim önerim , Erdal ve Doğan Ustalar.
Bajaj servisi
www.bajajservis.com
-
oktay motor iyidir hakkını verir işinin
-
Beylikdüzü rampada motoprof Mehmet usta var. İşinin ehlidir rahatlıkla gidebilirsin.
-
Oktay motor demiş iki kişi bende üç olayım. Oktay abi yaşayan bir efsane gerçekten. Bir kere git demek istediğimi anlarsın
-
Aman allah korusun motoproftan
-
mgora adlı üyeden alıntı
Mecidiyeköy'de Motoser benim önerim , Erdal ve Doğan Ustalar.
Bajaj servisi
www.bajajservis.com
Kesinlikle Doğan Usta. Yıllardır görmüyorum..
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
CaptainMfk adlı üyeden alıntı
Aman allah korusun motoproftan
Benim işyerine yakın diye ona gidiyorum herhangi bir sorun yaşamamıştım o yüzden yazdım. Başınıza birşey mi geldi acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)