sağlıka etki eden bir çok faktör var ve nedense burada sadece beslenme konuşuluyor, hiç "vücutu çalıştırda paslanan yerlerin pası çözülsün, tıkanan borular açılsın o zaman üşüme sorunun ortadan kalkar" diyen olmamış.
bu arada güneş ışığında D vitamini yok, yediğiniz besinlerdeki D vitamininin sentezlenmesini daha verimli hale getirecek şeyler varmış güneş ışığında.
aranızda açık kalp ameliyatı izleyen oldu mu? ben izledim, bir insanın kalbi yağ bağlar mı onu söyleyin bana? evet adamın kalbi yağ bağlamış, hiç durmayan organ yağ bağlamış neden? her gün yarım saat yada 1 saat kalbin hızlı atması gerekiyor ki kalp ve damar sağlığı iyi olsun.
bakın steroid kullanan sporcular bile antrenman yapıyo yani en baba malzemeyi tüket yine iş yapmaz, spor yapıcan abim spor yapıcan. yürümekte fayda etmez, koşacaksın yada street workout tarzı hareketleri kendi kendine yapıp zorlayacaksın vücutunu, zorlanırken kalbin hızlı atacak, tansiyonun yükselecek ve bu damarlarındaki kan basıncının artması anlamına geliyor.
damarların daha sağlam ve açık olacak, kemiklerin sertleşecek, karnın acıkacak uykun gelecek uyuyacaksın kalkınca tekrar spor tekrar zorlanan vücut besin isteyecek ve tekrar uyku.... 1 sene sonra kendini Ong Bang gibi hissedeceksin
spor çok önenli.