haydaaa? benim kime ne zararım var? iğneleyici olmanın kursunu mu aldın merak ediyorum bazen. ben asosyal yaşamayı seven biriyim ve mümkün olduğu kadar açık sözlü olmaya çalışırım.
ben konuşurken karşıdaki beni rahat anlayacak şekilde konuşurum, benim laflarımın altında başka şeyler aramayın. ve ben bazen anlamakta zorlanıyorum, meriç diye bir kavram uydurmuş biri ve benim alakam olmayan bir durumda sanki bana meriç deniyor gibi hissettim çünkü üstü kapalı iş yapıyorsunuz.
ben meriç miyim? meriç diye bir şey mi var? habire bir şeyler uydurup türetmeyin. meriç dediğiniz kelimenin tanımında ne ithamlar var ise direk onu söyleyin.
bakın bir misal; meriç çok hızlı konuşanlara denir. (misal öyle olsun)
bu durumda bana gelip çok hızlı konuşuyorsun diyin yani meriç demeyin, bakın bunu hayatın her noktasında yapın. anlatmak ve anlaşılmak çok önemli. kafa karıştıracak yeni kavramlar türettiğiniz zaman kendinizi çok akıllı mı görüyorsunuz? öyle bir şey yok.
Meriç her kızın 1numaralı kankası olan erkektir. Kızların sevgilisi gibi milleti kıskandırır ama arkadaşlıktan öyteye geçemez.
Misal deli gibi hoşlandığın kızın yanında sevgiliden daha samimi bir tip vardır ama kız sana sadece arkadaşız der. El ele tutuşup, öpüşmezler ama diz dize kahkaha atarlar. Buradaki erkeğe; Meriç denir
Keith Code, Türkçe'ye "Dönüşlerin kutsal kitabı" olarak çevirdiğimiz "The Cornering Bible" kitabında "Don't be Meriç..Be Taylan" diyor.
Bu çok iyiymiş yaaa haklısınız anlaşılmak çok önemli, mesela beni de Salih sanıyorlar tam anlaşılamadım ama olsun forumun Gözdesi olurum yakında ☺️☺️
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Meriç ne kadar minnoş bir isimken... Taylan ?
Çok tehlikeli bir isim bence ☺️
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Meriç ne kadar minnoş bir isimken... Taylan ?
Çok tehlikeli bir isim bence ☺
fatih.met yanlıs anlasıldıysam affola, aslında orada iğneleyici birşey demek istemedim zaten kendimin size kastım oldugundan bişi de uydurmadım var olan bir karikatürü yolladım size. orada da gördüğünüz gibi anlatılmak istenen de belli, angrypower de anlatmıs. Merak etmeyin sizi de listeme aldım, bundan bana hitaben yazmadıgınız sürece size de birşey demeyeceğim, alınganlık yapmanıza sebep olmaz böylece.
İyi forumlar
SALİHA AÇILIŞI YAPTI ARKADAŞLAR BELKİ DESTEK OLMAK İSTERSİNİZ
https://www.youtube.com/watch?v=9Z1aIfRvkdM&t=8s
HERKESİ BEKLİYORUM
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
TROL DİYENLERE GELSİN DİYORUM VE ÇEKİLİYORUM ARADAN
https://www.youtube.com/watch?v=9Z1aIfRvkdM&t=8s
hahaha, yaşın baya kücük bizden .
Seni salih sanıp ayıp ettiysek kusura bakma saliha.
İstediğin gibi olur umarım.
yaşım gerçeğe göre küçük duruyor asla tahmin edemezsiniz sizden küçük olabilir muhtemelen ama yine de
teşekkür ettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
hahaha amin inşallah
desteklerinizi esirgemeyin saliha kardeşinizden ama
Son dakikaya kadar ulen bu da mı Salih fobisini bir kenara bıraktık çok şükür😅abone olup destekleyelim o vakit.
https://www.youtube.com/channel/UC1Xm_99EjW4041PnpglkXkw
aynı isimde başka kanal da varmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)