Ben Salih die açıklamasını bekliyorum. Abs Salih bundan sonra motor Saliha olur
Hatun kişiye sadece isim bulmak için konu 4 sayfaya ulaşmış. Kanalı açıp ilk videoyu yayınladığı zamanı düşünemiyorum bile.
10 lira verip bi ablaya fotonu cekebilir miyiz mi dedin
psikolojimiz bozuldu herkesi salih sanıyoruz.
Bundan sonra senin adın Saliha !
O skuter’in marka modeli ne? İkinci eli ucuz ise kışlık motor yapalım.
ne güzel bir kızmış böyle ben abone olur izlerim tabi bilgisayar oyunlarından zaman bulabilirsem.
bir kaç kez benzinliklerde bayan çalışan gördüm, abi çok iyi oluyor gerçekten, ben memnun kalıyorum, bayanlar hayatımızın içinde daha aktif olmalılar. bilmiyorum gerek bir yerden yakıt almak olsun gerek başka yerlerde iş icabı görüşme olsun gerek taksi şoförü yada otobüs şoförü, ben bayanlar ile konuşmayı daha çok seviyorum hatta komşu olarak ablalar ile sohbet etmek daha çok hoşuma gidiyor.
banka ve postane vezneleri dışında ben memnun kalıyorum karşı cinsten. güler yüzlü olmalarıdır belkide mesele. ama elit olmayanı güzel benim için, o elit kadınlar benden uzak allaha yakın olmaları temennim.
erkekler de biraz kendine çeki düzen versin, suratsızlar, biraz güler yüz olur insanda, yüzünde biraz nur olur, karadeniz de gemileri batmış gibi ne o surat öyle? bir tek senin mi derdin var? bizim hayatta karşılaştığımız zorluklar yok mu sanıyorsun? nedir bu somurtkanlık artislik?
evet teyzeleri de pek sevmiyorum, genelde cahil oluyorlar.
evet, motorluyazar; umarım severek yaparsın bu işi, ben tembel olduğum için başkalarını da hep üşenerek iş yapacak sanıyorum, başkalarının ürettiği içerikten yararlanıp teşekkür etmekle yetinen biriyim, başarılar sana.
Aslında ben de çok üşengeç biriyim ama motora karşı inanılmaz bir tutkum var belki o beni harekete geçirmiştir
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
çok iyi yaaaa şimdi çevremin MERİÇLER ile dolu olduğunu fark ettim valla işiniz zor beyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
RMG rapid 50
Ben motoru yükselttim 49 cc diye ruhsatta ama 90 Cc şuan. Lastikleri yeni aldım 4 mevsim Anlaş Scooter lastiği, yağmurda çamurda hiç kayma yapmıyor. İstanbul içinde işe gidip gelmek için almıştım ama satmaya karar verdim büyüteceğim ilgilenirseniz fiyatta anlaşabiliriz
İki kişi çok rahat bütün İstanbulu gezersiniz ama biraz minyon olmanız lazım şuan max gördüğü hız 80-85 km
aaa bu arada elcik ısıtması falan da var kışın iyi oluyor
Yok maalesef 50cc'leri sevmiyorum. Oynanmış motorları hiç sevmiyorum. Neyse başka 110-125cc falan kovalamak gerekecek. Benim evim ile işim arası 40km gidiş (E5 üstünden), 45km dönüş (TEM üstünden). Benim altımda paramparça olur.
Fakat kadından az kullanılmış motor die malum sitede satışını hızla gerçekleştirebilirsin.
Bir motorda gidişinden çok duruşu(freni) beni ilgilendiriyor.
benim işim kolay, benim hanımın civarındaki bütün meriçleri kovaladım, o da benim civarımdakileri kovaladı
saliha , sonra salih oldugun ortaya cıktıgında bu forumdaki cogu kişiyi üzmüş olacaksın. yazıktır günahtır insanlara
Neyse; ciddi olmak gerekir ise aynı konuyu cinsiyet farklılıgını ortaya koyarak cok defa acmışsın bu da troll oldugun gerçeğini ortaya cıkıyor.
Olmadıgını varsayar isek, motovlog denilen şeyi sacma buluyorum, eğer sadece sürüşü ve o sırada havadan sudan konuları konusacak ise cekilmesi bile gereksiz bir olgu.
çekim sırasında aynı anda bindiği motoru tanıtır ise, mesela bir virajdan dönerken verdiği tepkiyi ya da hız denemesi, dağ taş da amortisör tepkilerini, hah işte o zaman izlenir.
Banane motorcu muhabbetinden, motorcunun dümdük sürdüğü motordan. Kadın erkek fark etmez sevmem.
"Salih Abi" olsun marjinal ve ironik olur :9
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Benim aklıma gelenler;
Gozde 's Not-So-Secret Diary
The Gozde Word
The Daily Gozde
The Gozde Journal
The Gozde Today
Ride Time
Ride and Conquer or Rule
The Princess Ride
Look on the Bright Ride
Living on Rode Time
Riding Lounge
Picture of Riding
Journal Rides
şimdilik aklıma bunlar geldi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)