Satılık Tenere 660 , detaylar Tenere başlığında.
( Konu sahibi/sahibesi bağışlasın , ancak en yoğun ziyaret edilen bu konuya kaynak yapmasa idim , ayıp olurdu saol Gözde .. iyi'ki varsınız..)
Kanal adı önemli değil bence içerik önemli seni izleyenlere ne katıcaksın zaman kaybı olucak mı olmuycak mı bu önemli, bence gözde motovlog yap kanalın adını
Yumurta Şiir'i için tebrik ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sevgiliye.html
Sevdiğinizi düşünerek pazarlık amacı ile dile getirmiştim.
Üzüldüm şuan.
Umarım eski bir hatıranız canlanmamıştır.
Kusuruma bakmayın. Ramiz bey.
Çok bunalıyorum geceleri. Eve gir dışarı çık ortaya git buraya gel, foruma gir tut, tutul. Olmuyor, olmuyor.
Daha bir buçuk saat var Müge Anlı'nın başlamasına. Elim ayağım titriyor. Çok çağresizim.
İletişim kurmaya çalışıyorum. O da olmuyor.
Herkes Polat Alemdar.
Kimse beni anlamıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
Geceleri de herkes uyuyor.
Ne olur ki iki lak, lak etsek?
Kocaman forumuz tüm gece bakıyorum.
Çıt yok.
Tam diyorum uyumayan bir arkadaş buldum.
O'nun da uyumama sebebi seri katil olması çıkıyor.
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
Staj yaptığım yerde rüzgar kız diyorlardı aslında güzel olabilir )
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Bu güzel olabilir. peki kadın motovlog izlenir mi acaba erkeklerin arasında kaybolur mu ki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
hahahaha dimiiii
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
ne katabilirim bilmiyorum motorumla ilgili bilgiler yaşadığım şeyler;
İstanbul'da kadın motorcu olmak bunları düşünüyorum. Yayın esnasında sohbet edeceğim biraz da sempatikliğimle insanların dikkatini çekeceğimi düşünüyorum
Salih, kanalın adını Salih koy.
Hepimiz birimiz birimiz Salihiz.
Bu gidişle öyle yapacağım. Ne Salihmiş arkadaş
Senin soyadın ne güzel çocuğum?
Ben sinema sektöründe uzun yıllar çalıştım.
Yardımcı olayım.
Buraların en popüler insanı benim.
En çok bana soracaksınız.
Gözde hanım, yanlış bir cümle kurmak istemem ancak sizden tavsiyem yabancı motovlog ceken kadın sürücüleri izlemeninizi tavsiye ederim, eminim neden yanlıs bir cümle kurmak istemediğimi anlayacaksınızdır.
Ek olark YIL90 isimli üye troll , banlanır bugün. Ciddiye almayın.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Seni de karına şikayet edeceğim.
70 IQ'lü seni.
Banlansam ne olacak?
Benden kurtulma şansınız var mı?
Efendi, efendi beni sevmeyi öğreneceksiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)