Dostlar merhaba,
Bir projem için temel-orta düzeyde bir veri madencisi abi-kardeş aramaktayım. Projemin bir noktasında fikrini almam gerekecek, eğer yardım edebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Dostlar merhaba,
Bir projem için temel-orta düzeyde bir veri madencisi abi-kardeş aramaktayım. Projemin bir noktasında fikrini almam gerekecek, eğer yardım edebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Sen bize öğret reis Python a yeni merak sardım, bir yandan da Arduino set almayı planlıyorum. ama benim ki keyfi.. hobi amaçlı
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Özel mesaj gönderdim. Ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım
Keşke öğretebilecek kadar biliyor olsam, hiç durmam En fazla temel düzeyde nesne tabanlı programlama biliyorum, java platformunda. Arduino ve raspberry'e bakmıştım zamanında ancak keyfi olacak gibi değildi. Keyfi yapabilecek hale gelene kadar ciddi emek ve çalışma istiyor diye havada kalmıştı ilgim.
Teşekkür ederim, ulaşacağım.
Her yazilim dilinde kendimi ifade edecek kadar yazabiliyorum Evde 2-3 tane de raspberry var oynayip duruyorum onlarla.
üniversite zamanlarında çok kolay bir program yazdım fakat tanımladığım preosedürleri çağıramadığım için her seferinde aynı kodu tekrar yazdım diğer sınıflar içerisinde.
böylece belki 1000 satırda iş bitecek iken 7700 civarı satır tutmuştu. program şu anda duruyor, C# ile yazdım, dediğim gibi çok basit bir programdı ama işte prosedür müydü metod muydu onuda unuttum işte onu oluşturup sınıflar içerisine çağıramamıştım.
şurada paylaşayım; travian oynayan olmuştur belki, oyun için hesaplamaları yapan basit bir program
buda yazılımın kaynak kodu
merak edenler için virus total sonuçları
Direk konuya yazsaydın keşke, ML ile uğraşıyorum bu aralar ama sen hangi seviyedesin bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayabilirim.
Ben öğreteyim size.
Her yere girer istediğimi yapar çıkarım.
Yazılım bizim işimiz.
Salih İs Back
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)