Bir sürü cevap gelmiş, hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle bölüktekilere sataşacak, huzur kaçıracak kötü biri değilim, ama çok çabuk ve aşırı sinirleniyorum, bu yüzden çok zorluk çekeceğimi anladım. Bakacağız artık ya... "umarım artist rütbelilere denk gelmem" demekten başka yapabileceğim bir şey yok. Silah alıp, nöbet tutup, eğitim alıp dibine kadar askerlik yapmak istiyorum. Sırf dövmelerden ve sert mizacımdan dolayı; RDM'deki balicilerle bir tutulup, ne kadar pis iş varsa onu yaptırdıkları bir köle olacaksam, buna "vatan borcu" falan demem, diyemem.
arndinol, ben de eskiden surata dövmeyi mantıksız bulurdum, ancak zamanla hastası oldum. Öyle ki; suratımı komple kuru kafaya çevirme planlarım vardı (göz etrafı, burun, ağız, çene kemikleri falan), sonra bir baktım "zombie boy" lakaplı bir arkadaş benden önce yapmış, bana özgü olmayacaksa hiç olmasın dedim ve yaptırmadım.
Herkese teker teker teşekkür eder, iyi geceler dilerim! Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır, kendimi ifade edebilmişimdir. Elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum, hatam varsa affola.