İyi yapmış İBB eline sağlık
Mafyalaşmaya başlayan her türlü oluşumun başını ezeceksin. Darısı değnekçilerin, valelerin ve gelecekte de Uber'cileri döven taksicilerin başına.
Gerçek sebep o muymuş?
Peki bu kültürü yok edip yerine ne yapacaklar?
Saçma.
İstanbul'da yaşamadım hiç. Ama geldiğimde ben bile yemiştim. On yıllar geçmiş olmasına rağmen hâlâ hatırlarım.
Kötüyse iyileştirirsin, ama yerleşik kültürü yok etmezsin, bir değerdir sonuçta. Korumak lazım bence.
Okudugum haberlere göre
3 adet balıkcı tekelinde orası.
2007 de 10 yıllık sözleşme yapılmıs, 2017 de bitmiş. Sözleşme yenilenmemiş , işlem yapılmadıgından otomatik uzamış.
Bu teknedeki arkadaşların bazıları da asayiş olaylarına karışmış öncesine de bakıldıgında.
İmamoğlu'nun "kesin olarak burada balık satılmayacak" tarzı bir yaklaşımı yok, düzenleme yapılacağı ve düzenleme sonucu tek bir işletme üzerine yogunlaşılabileceği ya da başka bir proje olarak oranın değerlenebileceği söylenmiş.
Yazdıgım şeylerin ilk kısmı yandaş medyadan son kısım da öteki yandaş medyadan.
Yani burada militanlık yapıp uydurma şeyler paylaşmayın. Utanmasanız imamoglu karısına manikürcü acacakmış orada diyeceksiniz.
O balıkçıların olduğu bölge tam bir keşmekeş. Turşu suyu satan var, boza satan var simit satan var, mısır satan oyuncak satan var var da var.
Hindistandan hallice bir görüntüsü var. Yerler pislik içinde, karşısındaki kaldırımlara/merdivenlere oturayım dinleneyim desen merdivenler artık çöpten, kirden kararmış.
Bir turisti gözleri kapalı olarak evinden o noktaya getirsen neresi burası diye sorsan Hindistan veya Bangladeş der.
Zaten Eminönü sahilinin baştan düzenlenmesi şart, Harem feribot iskelesinden haliç köprüsüne kadar heryer keşmekeş. Oradaki esnaf ve seyyar satıcılar için modern büfeler yapılıp onları da mağdur etmeden bir çözüm bulunması gerekli.
Hijyen mi ???
Ne olaki o ???
Yıllardır orası öyle. Şimdiye kadar ki kötü halini akp li belediyelerin suçu olarak görelim. Bakalım Ekrem başkan ne yapacak. Daha iyi hale mi getirecek yada daha kötü halemi.
Hemen aktroll muamelesi yapmayın ben LDP liyim
Bunun oradaki balıkçılarla alakası olduğunu söylediğimi nereden çıkardınız.?
Demişim ki Harem Feribotundan Haliç köprüsüne kadar düzenlenmesi lazım. Balıkçılar mı düzenlesin demişim? Heryer pislik içinde demişim, balıkçılar mı temizlesin demişim ?
Oradaki seyyar satıcılara yeni modern büfeler yapılsın düzenlensin oralar demişim, seyyar satıcılar veya balıkçılar kendisi mi yapsın demişim?
Abi harbiden yaşlı ve bana karşı çok kötüsün. Biliyorum sevmiyorsun da beni. Niye böylesin hakikaten ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Herhangi bir olay karşısında verilen tepkiye göre insanları sınıflandırmayı ne zaman bırakacağız?
Açıkçası böyle yapanlar kendi kabileciliklerini ortaya koymuş oluyorlar, herkesi kendileri gibi zannediyor olmalılar çünkü...
Bakın @oktayakgoz olayın oraya gideceğini görerek baştan gardını alma ihtiyacı hissetmiş. Bunu yapmayan @Lucas, ki yapsa ne farkeder tartışılır, söylemediği şeyler için kendini savunma durumunda kalmış.
Yahu bugünün İmamoğlu'nun yarının Erdoğan'ı olmayacağının ne garantisi var?
İlle de herkes bir kabileye üye olmak zorunda mı?
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Mahkeme yürütmeyi durdurmuş ?!?
https://twitter.com/vaziyetcomtr/sta...84733591908352
Nasıl oluyorsa artık. La adamların kira sözleşmesi bitmiş. Belediye de yeni sözleşme yapmıyor. Neyin yürütmesini durduruyor mahkeme ?
Sanırım halk insin istiyorlar meydana.
Adamlar mafya her yerde bi adamlari satin aldiklari var kolay olmaz onlari kaldirmak ama seve seve kaldirilicak inş.
Yürürmeyi durdurma kararı çıkmış.
http://www.diken.com.tr/ibb-sozlesme...rdurma-karari/
Tahminim dönen para çok ve buradan yemlenen başkaları da var. İçin işinden yine okçular vakfı türgev filan çıkarsa hiç şaşırmam.
İstanbul'un göbeğindeki bir para makinası sıradan adamlara verilmiş değildir tabii ki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)