Asıl o değil ki abi ben gittim bizim adımıza kurdum istemedi bu ne şimdi burdan mı çıkayım dedi ki ben onun 5 sene hayatında olan birisiyim. Şimdi gitmiş iki gün tanıdığı adamlarla klan açıyor oyun umrumda değil ki benim. Bana telefonundan ss attı bişeyler yazıp not defterine saat sabahın 4 ünde ss almış birisiyle konuşuyor. Onu çok sayıda aradım hep başkasıyla konuşuyordu. ahh ahh anlat anlat bitmez ki
Kesinlikle şuanda var o potansiyel doğru söylüyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
Eminim neşelenicem zaten son demleri bence en son artık noluyo ya oha artık bu ne böyle dedim ve ağzıma geleni sayıp engelledim.
Ben sıkıntılı birisiyim kalbimin kapakçığında eğrilik var ve doktor psikiyatri ye gitmemi tavsiye etti sanırım panik atağa çeviriyormuş kendi kendimi hasta felan edebiliyorum kalp krizi geçirdim sanıp anında 200lere çıkarabiliyorum kalp atışımı veya hiç olmadık şeyleri olmuş gibi hissedip kendimi hasta edebiliyorum.
Bide ben sevgili olayında şunu sevmiyorum ki bende bunu yapmak zorundayım. Şimdi başkasının elini tutuyoruz yarın başkasının şimdi karşıma gelecek olan kişide başkasıyla bişeyler yaşamış olacak ben onunla sevgiliyken bile devamlı geçmişini düşünürdüm ona söylemezdim hiçbişey ama devamlı kafamda kurup mutsuz olurum.
Yazmak istediğim çok şey varda artık yeter artık be dediğinizi duyar gibiyim susayım ben