Selam arkadaşlar
Buraya yazıp biraz içimi dökmek istedi bu konularda kimseye anlatmam en yakın arkadaşlarım olsun utanırım kendimi küçük düşürmekten ama çok fazla doldum nefer alamıyorum.
24 yaşındayım benim çok fazla ilişkim olmadı toplam 4 tane oldu. Son ikisi beni mahvetti yıktı geçti. Ama bu sonuncu gerçekten çok yaraladı.
Ayrılalı bikaç ay anca oldu olmadı. Bu pubg çıktı çıkalı kavga etmemizin tek sebebi nerdeyse devamlı başka erkeklerle oynamalar beni sallamamalar(ararım açmaz dönmez unutur mesaj atarım oyunun bitmesini beklerim yarım saat) artık gına geldi. Biliyorsunuz benim yaşımda ki ilişkilerde ayrılıklar oluyor devamlı bizde de bikaç kez oldu son zamanlarda çok sık hemde hepsinde de ben ayrılalım dedim. İlişkinin ilk 2 senesinde dayanamaz yazardı sonra hep azaldı ayrılık sonrası yazma veya küsme...
Ne yazacağımı bile bilmiyorum iş yerindeyim birisi gelince ekranı kapatıyorum odaklanamıyorum uyuyamıyorum.
Neyse son ayrıldığımzda sebep yine oyundu. Sonra ben bunu devamlı oyunda görmeye başkalarıyla oynamaya başladı sonra instagramda bikaç kişiyle takipleşti muhtemelen oyundan tanıştı sabahlara kadar oyunlara girdi. Bende mesaj attım cevap vermedi başka attım yine yazmadı dedim Allah Allah noluyor buna sonra bikaç kez daha yazmam sonucu bana gecenin 4 ünde mesaj yazdı işte olmuyor yapamıyoruz mutlu olamıyoruz tamamen anladım en güzel 5 senemi senle yaşadım cart curt. Bende yazdım geriye dedim senin hayatında birisi mi var dedim yok dedi ama 5-10 kere mesaj sonunda arıyorum açmıyor açmıyor konuşmak istemiyorum diyor ( bu geçen süreçler bana çok tuhaf geldi devamlı düşünüyorum çünkü her ayrıldığımda mesaj atarız konuşuruz devam ederiz noluyor diyorum ben bu sırada) en son beni engelledi arıyamıyorum mesaj atamıyorum. İnstagramda bakıyorum beni etiketlediği fotoğraflar duruyor (benimle beraber fotoğrafı yok annesi babası takip ediyor diye arşivlemişti bende de yok zaten benim çektiğim fotoğraflardan bahsediyorum güzel bir söz yazmış beni etiketlemiş yorumlarda konuşmuşuz.) beni kaldırmamış yani yorumlarım felan duruyor ben arkadaşımın instagramından bakıyorum buna sildim çünkü instagramdan sonra sil etiketleri sil diye bir sürü söyledim kaldırmadı gitti arkadaşlarımı engelledi onlardan da ulaşamiyim diye bir arkadaşın fake hesabı vardı ondan takip isteği attım baktım silmemiş hala etiket yorumları. Ben bu sıra devamlı şaşkınlık halindeyim özellikle uzun ilişkisi olanlar anlar ailem gibiydi benim o ayrımız gayrımız yoktu yani kardeşim nasıl yakınsa o da öyleydi istediğim an ulaşabildiğim kişi benle tamamen bağlantısını kesti. Son mesajlaşmamızda herşeyin bir sebebi var beni kötü bil dedi ben oralı olmadım çünkü o sırada bile bana bir saatte cevap verip başkasıyla oyun oynuyordu.
Olaylar bugün bitti benim için mesaj attım dünden beri bin kere görüyor mu görmüyor mu şüphede kaldım en son bana messengerdan döndü konuşmak istemiyorum rahat bırak beni felan bu sözle var ya kafayı yedim benim en yakınım olan kişi bana nasıl bunları diyor nasıl hiç acı çekmiyor tamam herşeye okey dediğim halde beni görmüyor anlayamıyorum bikaç şey sorayım tamam daha rahatsız etmicem diyorum cevap vermek istemiyorum diyor bir anda benden nefret etmiş soğumuş buz gibi olmuş dedim ki başkası mı var hayatında diyorum yeter artık felan dedi inanın şaşkınlığımı yazıya dökemiyorum. 5 sene ya kolay mı ? gerçi onun için çok kolay oldu. Bizim ilişkimiz zor oldu en zor yerleri atlattık. Ben istanbulda o izmirdeydi orada okuyordu, istanbulda oturuyordu. Çok ayrı kaldık ama ne o ne ben yamuk yapmadık birbirimize çok sürpriz yapıp ansızın çıkıp geldik yanımıza param yoktu otobüsle zar zor gidip doğum gününü kutladım o benim için pasta yapıp elleriyle getirdi izmirden istanbula tam dedik sonunda bitti artık burdayız beraberiz sıkıntı yok. Şimdi fark ediyorum 3 ay önce balıkesire gitti annesiyle babannesinin yanına evden bile dışarı çıkmıyordu gelsene diyorum babannemi bırakamam hasta diyor okul bitti iş hayatına başlicam son tatilim diyor iyi okey dedik. O ordayken bitti ilişkimiz.
Bugün o yine benden nefret eder gibi mesajlarından sonra verdim veriştirdim yardırdım. İnstagrama baktım şimdi silmiş benim yorumlarımı da bende onunkileri sildim.
Ama hala aklımda benden nasıl hemen vazgeçebildi sorusu kaldı 5 senedir beraberiz insan bi dk telefonla konuşamaz mı ya iki satır karşılıklı yazışma imkanı vermez mi ya kardeşim kadar annem babam kadar yakın olan birisi nasıl yaptı bilmiyorum beraber metrolarda otobüs istasyonlarında havalimanlarda ne kadar ağladık hepsi mi yalandı anlayamıyorum gerçekten yıkık haldeyim başkasıyla konuşmak mesajlaşmak istemiyorum çok kötüyüm çalışamıyorum hep boğazımda bir düğüm birisi sırtımı sıvazlasa zor dururum ağlamamak için...
İçimi dökmek istedim yaşadıklarımı sadece kendim biliyorum dayanamadım bugün en son kusura bakmayın.